2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tünaydın hanımlar..
kimsecikler kalmamış gerçi..
herkes iyidir umarım..

baksen cilveli naza nasılda işveli cadı,özledim zilliyi :)

eguşta gel gel alkış yapıyor, sevdiği müzik çıkınca oynuyor kafayı sallaıyor
oyuncağını kulağına götürüyor kafasınıda eğiyor adaa (alo) diyerek konuşuyor
çocuğun ilk öğrendiği şey telefonla konuşmak oldu,teknoloji çocuğu bunlar :))

uykusuzluk cok zor ya ins bu gece guzel uyur Elvin,
uyumayinca oda mahvoluyor sende
gecen gunde bizim kiz bir kalkti aksam 10 da agliyor bagiriyo uyumuyor
saat 1e kadar ugrastim uyutmaya

naza bak sen ya , yerim ben onu , bizimki yabanci birini gorunce hemen
surat dusuyor helede gelen onunla ilgilnemek isterse iice fena oluyor
agliyor ,
dokuk yuzlu benim kizim (

slm hanımlar...

Geçen aybükede babasının telefonunu yerde gördü tabi hemen aldı.. Kulağına götürüyor telefonu. cadaloz öğrenmiş telefonun ne işe yaradığını:)

Arkadaşlar teşekkür ediyorum. Kıtapları kasımın sonuna doğru vereceklermiş. Ozamana kadar rahatım ama ondan sonra ders çalışmaya başlıyacağım ve doğal olarak nete daha az vakit ayıracağım...

Yeşim Allah zihin açıklığı versin.. Diğer sınava girmek isteyenlere de şimdiden başarılar diliyorum:)

selam kızlar. bizimkinin gecede ateşi vardı. fitil koyduk öyle düşürdük tabi sabah kadar kontrol ettik fitilin etkisi geçer geçmez ateş çıkıyo sebeini bilmiyoruz 2 gün takip edip dr.a gitcez. 3-4 gündr ishali vardı ama dün geçmişti. neyse sabah kalktık yine ateşli . altını temziledim fitil koydum bu altını bezletmek istemedi bende yeni yaptı kakasını diye bezlemedim yerde yorganın üstüne bıraktım o oynarken kahvaltısını hazırlamaya gittim. bi geldim ki kaka yap oyuncakları sür, elle, sırtına ağzına bulaştır ayyy yemiş herhalde valla dudaklarının etrafı kakydı neyse soyduğum gibi banyoya. hızlıca yka bide üşütmesin diye hızlı hızlı giydir yarım fitil daha koy ortalığı topla kahvaltı yedirmeye çalış yemesin üzül sıvı alması lazım ama bizimki ağzını bi yumuyo açabilene aşkolsun yavrum ancak bişeyler yemeye başlamıştı bu hastalıkta nerden çıktı yaa azcık emiyo sütte doğru dürüst gelmiyo napcaz bilmem. neyse şimdi uyuyo.

yeşim allah zihin açıklığı versin. ay bede kayıt yaptırcaktım ya harcırahı belirlemişler yıllık 2 milyar. bi daha düşüncem artık. belki seneye maaş almaya başlayınca girerim. kocişle bi görüşelimde..

tünaydın herkese..
yaramazlar anlaşıp gece uyumama kararı almışlar sanırım bu kez de..bizimki de biriki girişimde bulundu ama "memenin fendi emreyi yendi":ecrin_bebek:
sepetçi Allah acil şifalar versin, biran evvel iyileşir inşallah kuzun..
ocak annelerine ne oldu böyle ya, sınavlar, okullar..ben artık öyk dedim bunlardan, hele oğlumla hiç düşünemiyorum..bundan sonra romanımı okurum keyfime bakarım..ama takdir ettim kararınızı, herkese başarılar..

geçmiş olsun serpil.

dün gece eymen hiç uyumadı yere bırkıyorum ağlıyor ortamıza alıyorum babasına vuruyor benim saçlarımı asılıyor...biz bakınca birde kıkır kıkır gülüyor..oyun oynmak istiyor..

sizler balık yağı veriyormusunuz_?eşimin eczacı bir tanıdığı balık yağı iştah arttırır dedi bende aldım dün akşam vermiştim uykusuzluğudamı o yaptı acaba diye düşündüm..bu konuda hiç bilgim yokta:hulya:

selamlar bir uykusuzda biziz valla gece gene uyumadı çağan ay dökülüyorum valla sabah beri yedirmeye çalış tam uyucak kaka yaptı hadi başa sar zorla uyuttum şimdi çorbasını yapıcam daha kahvaltımı yapamadım akşama yemek yok meydanda hava güzel çağanı dışarı çıkarmak lazım ay ev almış başını gidiyor ama uykusuzluktan fena halde dökülüyorum acep nerden başlasam neyse gidip çorba ve kahvaltıdan başilim görüşürüz hanımlar

YEŞİMCİM demir eksikliği yaşayan bebeklerin IQ seviyerin %5 gerisinden başlarlar hayata diye sağlık bakanlığının bi çalışmasını okumuştum eğer demir vermiyorsan bence mutlaka ver.sanada kolay gelsin bu arada bende başlıycam bugün artık çalışmalara kaynak bbuldum hukuk ve ekonomi çalışcam birazda ink tarihi

bu arada sabah babamı aramıştım baba lütfen gel biraz uyuyum kereme bak diye sağolsun geldi (annem grip,ama olmasada babamın gelme ihtimali herzaman daha yüksek:) 12de bi uyandım evde yoklar arıyorum arıyorum açmıyo babam bi geldiler keremin kapşonunu bi kaldırdım ne görüyim oğlusum tıraş olmuş ilk tıraşını erkek olmuş yavrum nasıl güzel olmuşşşşşkaydirigubbakcemile2

sınavlara gireceklere başarılar ,umarım herşey istediğiniz gibi olur..

başak sıhhatler olsun kerem beyimize :)

inci hiçbirşey yapma al oğlunu çık dışarı :)

Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı. Küçük kız yerden bir şey aldı ve ağzına götürdü. Anne zamanında davrandı,onu elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını söyledi. "Niye?" diye sordu küçük kız. Anne açıkladı: "Çünkü o yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun. Kirli ve muhtemelenmikroplu da..." Küçük kız hayranlıkla annesine baktı. "Bu kadar çok şeyi nasıl biliyorsunanne? Çok akıllısın." Anne bunu da kızına bir ders fırsatı bildi ve devam etti: "Bütün anneler bunları bilir. Bunlar annelik sınavında vardır. Bilemezsenanne olmana izin vermezler." Birkaç dakika öyle sessizce yürüdüler. Belli ki küçük kız annesininsöylediklerini düşünüyordu. "Anladııım!" diye gülümsedi birden, "sınavı geçemezsen baba olursun." Anne bu ilginç yoruma şaşkın ama mutlu, "kesinlikle" dedi, genişçe birgülümsemeyle

ay çağanın daha yeni saçı çıkıyo. kestirenler bile varmış.. ohh sıhaTLER OLSUN PAŞAYA

linay çok güzel bi öykü
kızlar benim egeciğim gene nezle oldu bütün gece burnun tıkalı olduğundan zor emdi bağırı durdu.
işin kötüsü bende iyi değilim başım çatlayacak gibi ve boğazım acıyor.birde bel ağrısı var 3 gündür geçmede 42 gün oldu daha regl de olmadım canım da çok sıkkın sepetçinin bahsettiği lisans tamamlamaya başvuracaktım.önlisans diplomam yok.sanırım aslını bakanlığa yolladım intibak işlemleri için ve bende bir fotokopisi bile yok.acaba seneye başvuru hakkı olcakmı yine yoksa bu yıla mı mahsus.serpil bilgin varmı canım?yeni diploma istesem gelmesi 2 ayı buluyormuş bakanlığa onaya gittiğinden napcam bilmiyorum

nazlıcım geçmiş olsun,şu burun tıkanıklığı çok fena yaa,uyutmuyor nefes aldırmıyor çocuklara..

sağol aylincim sabaha kadar burnunu spreyledim hiç de hoşlanmıyor spreyden.sanırım 2. dişi çıkacak ondan nezle bırakmadı yavrucağı.gerçi bu grip bizim evden çıkamadı ya..sırayla hastalanıp duruyoruz

nazlıcan geçmiş olsun canım
Allah kolaylık versin ikinizede acil şifalarr
kızlar şu pınarın 6-12 sütünden kahvaltıda versem mi diye düşünüyorum ama çok kararsızım
acaba gerçekten inek sütü kansızlık yapar mı
veren varr mı
ben alıp tadına baktım sulandırmışlar oldukçça süt tadı yok çoğu su sanırım ama cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…