2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nil dursa daha yazcam ama yok yok..
çamaşırı 10 kere de değişsek lekeli ben çıkaramıorum lekeleri...

ben deterjan koyduğum yere kosloda koyuyorum birde 60 derce bir iki yıkamaylada olsa azıcık geçiyor..aman geçmesin ya her geçen gün küçülecek kıyafetler o yüzden pekte önemsemiyorum artık

Son düzenleme:
bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun allah şifalar versin bian önce inşallah meleklerinize ve adım atan o meleklere o mşllh hepsine biz ne emekliyoruz ne adım atıyoruz tembeliz azcık :) olsun ama sağlığı yerinde olsunda geç olsun hiç üzülmüyorum bile gel babası gel yapıyoruz bay bay yapıyoruz bide cok güzel oturuyoruz :)

ıyi akşamlar... Bizde dışarıdan geldik, kuzumu uyuttum. Yemeği dışarda yedik ama aybükenin yemek bulaşıukları var. Zaten ona bir çorba yapıyorum bütün mutfak dağılıyor... Şimdi çayımı içiyorum, içeyimde gidip mutfağı toparlayayım...

Filiz nasılsın?

uzuuuun bir aradan sonra herkese selam. pc de sorun vardı giremiyodum, zaten fırsatta bulamıyorum ya bizim zilleden işten güçten. ınşallah herkesler iyidir özlemişim valla. Kocaman olmuş bizim kuzucuklar yaaa maşallah hepsine.

Nezle grip başlamış Allah şifa versin hepsine, Elif Irmak'ta nezle oldu sonunda bende aynen. Keşke grip aşısı olsaydık, bebeklere de yapılıyomuş meğer. Benimki hiç emeklemiyo, geri geri gidiyo ileri gidemedi bi türlü. Yürüteç kolay geldi heralde ona takılıyo devamlı. sürekli gezmek istiyo hiç yerinde durmuyo, çok yoruyo insanı. önceden çalışmaktan şikayet ederdim şimdi ışyeri benim için dinlenme yeri oldu diyebilirim.
Geçmişi okumayı da çok istiyorum ama başarabileceğimi sanmıyorum :)

merhaba herkese.bizde dışarı çıktık bughün kızımla kuaföre gittik ama burnumdan getirdi saçım kesilene kadar.şimdi uyuttum biraz uyusun bende dinlenyim,hava alır diye düşündüm ama beni çok yordu.

benim kızım temz hiç kirletmioo üstünü yemk yerken reklamlara dalınca hemencik yediriyorum...kusan bi bebek değldi zaten..ama öle oldu mu çok zor sadece üstü değil her yer batııoo o zaman..bende deterjan gözüne veya çamaşırların üstüne bi kapak arielin leke çıkarıcsını koyuyrm domestos ve kosladan menmn değilim..40 derece1 saat 15 dk falan yıkıyrm..çıkıo lekeler...

sevdacım burası hala çok sıcak die soba yakmadım ama artık yakarımmm..yoksa yıkayamıcam çocuğu hemende hasta oluooo yaa alıştırmm lazım benim bu kızı...

özlemcim bende bi elimle elini tutarak bi elimdede yapıyrm bay bay gel gel faln..gel gel yapıyoda bay bayı yapamıoz daaa

fazilet çok geçmiş olsun...bizde yıkanıpta hasta olanlar kervanındayız üstelik yeni iileşmişken

kuzi hoşgeldin..gerçekten baya oldu girmeyeli..çalışmayada başlamışsın ne güzel...
eşimle dün grip aşısı vurulduk ben ilk defa vuruldumm..elvine vurdurmayı düşünmyrm çünkü daha çok küçükk...

günaydınopuyorumnanaktan
ben uyumadım gece ama gene de günaydın,artık 5 dişli ve sümüklü bi cadım varha bi de pırtlı..:roflol:
valla o göz gecenin bi yarısı nası açılılıo asıl açılıp da nası fıldır fıldır oluo anlamıorum ?
umarım bugün daha ii olur hasta bebeklerimiz..ve biss:)
ve hepimiz:))

selam ocak anneleri
anladığım kadarıyla çok hasta bebek var galiba
şimdiden hepimiz önlem alalımda havalar soğuyo grip salgınları başlar artık zaten dün tvde izledim aralıkdan şubata kadar çok tehlikeli zamanmış dikkatli olmak lazım
bugün eşim ve ben grip aşısı olcaz
bide eve eczanadan maske almayı düşünüyırum biz hasta olsak bile en azından çocuklara geçmesin

herkese sağlıklı günler

günaydın herkese
bizim öksürüğümüz geçti ama burnumuz şırıl şırıl:))

günaydın kızlar

umarımm eymende dahil tüm hasta bebişlerimiz hemen iyileşsin:Saruboceq:

dün haberlerde bende izledim domuz gribi geliyormuş türkiyeye..iyice korktum artık gribiz yatarız geçer diyemicez keneden nasıl korkuyorsak griptende korkucaz artık...bende aşı olmayı düşünüorum eymene yaptırsammı tereddütte kaldım..6 ay 24 yaş arası olanlar öncelikteymiş..

herkese ii haftasonları..benimde tek dileğim hasta bebişlerimizin iileşmesi..evet yaa cnm çok sıkıldı benim bu domuz gribi işine..türkiyeye bu yine çok ağır gelicek kimbilir kaç kayıbıımız olacak...allah korusun herkesi

öff kimseler yok bir misafir birde ben...az önce değişik börek yapayım dedim tarifi yanlış okumuşum.eritilcekmiş margarin ben eritmeden sürmüşüm yufkaya iyice uğraştım birde..zaten birşeyleri yanlış yaptığımı anladım nasıl bir tarif bu tekara "bakayım dedim tabi tüm sarma işini bitirmiştim..inşallah tadı güzel olur..

inş güzel olur faziletçim...afiyet olsunnn..akıl kalmıoo ki bende hep bişi yapınca mutlaka yanlış bişi yapıomm

selamlar hasta olan tüm bebeklere geçmiş olsun işallah bir an önce iyileşirler bugün benim doğum günüm ama eşim hala hatırlamadı bakalım hatırlıcakmı bende kalktım sbaha temizlik yaptım anca bitti ne doğum günü ama dimi çağan uyanıncada market alışverişine çıkıcaz (

merhaba herkese.inaysa doğum günün kutlu olsun,tüm hasta bebişlere Allah şifa versin.ireminde burnu akıyor ama 1 ay oldu walla.bende 2 kasım doğumluyum,merakla bekliyorum o günü,eşim hatırlıycakmı diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…