2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar walla öyle yorgunum ki gece hiç uyumadı gene şahap
ama bu sefer dişlerinden az kalmış 1-2 güne patlatıcak gibi
inşallah yani...
temizlik yaptım bugun bayağı...dip köşe çok yoruldum zten uykusuzdum..
kahvemi aldım dinleniyom hazır velet uyuyoken....
sonrada ütü yapacam ayyy şu ev hanımlığı ne zor ya birde çocuk olunca...
bende uyanınca çıkarıcam azcık bursda da hava güzell..

aferim çağana ne güsel parkalra gidiyormuş ayy ben bebeğimi hiç çıkaramıyorum resmen ev kuşu babaanne dede ile evde geçiriyor zamanını çok üzülüyorum gezmeyi de biliyor sabahalerı aramızdan ağlıor artık oda gelmek istiyor götürcek bir yer bualmıyorum yaa inaysa sen eryaman daydın dimi nereleri gezdiriyorsun bende bu hafat hiç iş yapmıycam 2 gün boyunca bebeğimle gezcem hep

mesajımı gormezden gelmısınız ya da gormemısınız HEPİNİZ

klava:

:dilcikar:

gamzecim ben izmitteyim bizim evin yakınında çpk güzel park var sitelerde çok büyük bütün çocuklu hanımlar dışarda annaler babanneler falanda çocuuklar kaynaşıyor beraber otururyoruz yeşim bilir kardeşi karşı sitede otururyor iallah izmite taşınırda oğluma bir arkadaş daha gel,ir

valla ben çocuğumu her fırsatta çıkarıyorum hava soğuk oluncada kapalı alışveriş merkezlerine gidiyoz sosyalleşmesi açısından çok önemli kalabalık da olmadığmız için evde bari dışarda iletişim kursun çocuklarla zaten 1 yaşından sonrada site içinde ev gezmeleri yaparız aynı doğumlu dört beş çocuk var binada

deniz bende bugün temizlik yaptım.. Yorgunum. Sadece toz alma işi kaldı.

Bende Aybükeyi müsayit olduğum sürece parka veya markete götürüyorum. Bugünde kızımın odasına perde diktirmek için çarşıya çıkacazğı.

gamzem neden sosyalleşmesin bacım yaa sen beni hep yanlış anlıyon haa imkanın varsa çıkarsuın zaten yoksdaa vakit olunca çıkarsın bacum takma bunlara çok fazla

valla ben bay bay ı önce kendim yapıyorum sonrada onun elini bileğinden tutup yapıyorum öğrensin diye ama gel geli sadece kendim yapıp onun bileğini tutuyorum yapsın diye ama şimdilik öğrenme aşamasında... daha yapamıyo...

valla ben uğraştım özlem bu gel gel bay baya yapmıyor ama topu atıyor bana birde komik atıyorki yavrum gülütyoz valla maşallah kuzuma işine geleni yapıyor bakın bu park olayının etkisi çok oldu bu top olayında iki tane abisi var oğlumun hep onun karşısında oynuyolar öğleden sonra gelipte çağanda onlara baka baka öğreniypr

tuğbacım benimde ütüm kaldı ama hiçte yapasım yok dinlendim ya
mayıştım kaldım walla olmazsa yarın yapmaya çalışırcam artık...

gamzem neden sosyalleşmesin bacım yaa sen beni hep yanlış anlıyon haa imkanın varsa çıkarsuın zaten yoksdaa vakit olunca çıkarsın bacum takma bunlara çok fazla

canım benim yok neden yanlış anlıyım çıkartamadığım için çok üzülüyorum ama bugü babam hastneye kpntrole gitmiş nasıl arkasına takılmış bunalrı duyunca üüzlüyorum çalışan anne olmak çok zor sanki ebeğime yetemiyormuşsun gibi geliyor hayatımda tek bşey için pişman oldum keşke evde oturup çocuklarımı büyüten bir anne olsayhdım diyorumbenneyaptımki

canım bilmiyorum yapıyomusun ama fikir olarak banyoya ve elvini giydirdiğin odada elk sobası yak ben öle yapıyorum duruyu banyoya sokmadan 15 dakka önce sobayı yakıp banyoyu ısıtıyorum odayıda ısıtıp öle giydiriyorum ve ben duruyu doğduğundan beri hala hergün yıkıyorum öle alıştık ölede gidiyoruss banyo yapmasam uyumuyo ama 1 aydır sobasız kesinlikle yıkamıyorum.

slm kızlarr
duruda sadece çak yapmayı biliyo çak diyince hemen çakıyo onun dışında bişi yapmıyo
sizlere bişi sormak istiyorum kızlar duru yürüteçten dışarı çıkıyo elleriyle yanlardaki çarpı şeklindeki demirlere tutunup takla atarak kendini dışarı atıyo ama sert bişekilde deil canı yanmıyo ağlamıyo ama tabi ben yürüteçi artık yanında olmadığım sürelerde kullanamıyorum.

kızlar ben bi süredir nar suyu,portakal suyu,içiriyorum bol bol mandalin ve muz yediriyorum denemeyen deneyebilir.
şeftali,elma vs diğerlerini zaten veriyodum

merhaba herkese

bizde teşekkür ederiz teyzeleri...yürüme işini ilerletince ne yaparız bilmiyorum zatn 1 dakika durmuyordu yerinde..

dün gece yine uyumadık...birde eymenin gribi geçmiş gibiydi dün balık yağı döktü üzerine elbisesini değiştirdim yüzünü ellerini yıkadım ama kokusu bir türlü geçmedi...gezmeye gitcektik bende yıkayayım şimdi pis pis kokmasın dedim ama yıkadığıma pişman oldum..dün gece öksürüğü tekrar başladı burnuda aynen nil in burnu gibi oldu...bugün çok keyifsizdimafoldumben..şimdi uyudu ancak...:ecrin_bebek:

bende ek gıdaya başladıktan sonra neyi anladım biliyormusunuz bazı çocukların elbisesi kirli lekeli olurdu derdim neden anneleri çocuğu temiz giydirmiyor...şimdi anladım temiz olması için günde en az 10 defa değiştirmek gerkiyormuş:hulya:

balımcım çok haklısın günde 5 kere üst değiştir 2 güne bir çamaşır at ser topla ütüle ben bunlara yetişemiyorum valla temizlik ,yemek,ceyline yemek yedirmek ki bu en çok zamanımı alan şey bir de okul işleri çok canım sıkılıyor bu konuda çok
ismiye hediyen için çok sağol

aynen chefcim sorma eymenin çamaşırlarını yıkamaktan yoruldum artık..kusan bir bebekti 7 aylık oluncaya kadar kustu sürekli kıyafetini değiştiriyodum şimdi birşeyler yesin diye uğraşıyorum kendi yemiyor elbiselerini kirletiyor şimdi bu yüzden sürekli değiştiriyorum..geçenlerde makinem bozuldu ne yapsın çok çalışmaktan yoruldu artıkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…