2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iremcim teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsun işallah atlatır bir an önce

inci doğum günün kutlu olsun..benim eşimde hatırlamamıştı:umursamaz:belki senin eşinin akşama vardır bir süprizi

eymen bir kaç lokma yemeye başladı bugünde ishal olmuş..sabahtan 3 defa yaptı üstü başı kirlendi yine..dişten desem üst dişleri alttaki 4 diş çıktı..azılarmı gelicek acabafisfisfis
çoçuğun var derdin var hiç sorun bitmiyoormafoldumben

incicim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere oğlunla birlikte vede tüm sevdiklerinle

kıs inci doğum günün kutlu olsun.....iyiki doğdun ....
nerak etme hatırlar kıs nie hatırlamasın...
bizim evde doğum günleri asla atlanmaz...
eee birde şu var çocuklar olunca senin ki unutuluyo derler ama
daha henüz unutulmadı hiç çok şükür...
benimki ağustostaydı hatırladı şükür çantayla ayakkabı almıştı bana...
oda hatırlar bence merak etme....

Slm kızlar. ınci doğum günün kutu olsun.. Benim doğum günüm kızım doğduktan üç gün sonraydı.. Artık istesemde unutamam doğum gününü diyor.. 13 veya 14 ünde ortak bir doğum günü pastası alacağım size yeter diyor:)

Kızlar bizde alışverişten geldik. Sonunda kızımın odasına perde alabildik.. Bazasına örtü alınacak bir o kaldı. Akşam misafirim gelecek. Koştur koştur eve geldik gelirkende otobüste ayakkabısının tekini düşürmüşüz(... Evi toparladım. Dün temi,zlik yapmıştım ama salonu tekrar çektirdim, tuvalat ve banyoyu yıkadım.. Güzelim penyem çamaşır suyu oldu(( Akşama sadece tiramisum hazır.. Valla öyler eskisi gibi çeşit çeşit yapamıyorum.. Bebekliyim ben:)) Milföy de yaptıkmı birde çerez koyarız olur biter:)

inci doğum günün kutlu olsun..benim eşimde hatırlamamıştı:umursamaz:belki senin eşinin akşama vardır bir süprizi

incicim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere oğlunla birlikte vede tüm sevdiklerinle

tabiki tuğbacım yeter bebekle uğraşılmıyo zaten...

kıslar teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı hepinizi öpüyorum hatırlamadı anacım bu sat oldu hadi hediyeyi geçtim bari kutlu olsun de demi oda yok ama ablasının annesinin yeğeninin hatırlar ((

inci mutlu yıllar sana. bak bi ortak nokta daha bende teraziyim.19 u da benim. kız kocamda balık de de düşüp bayılıveriyim..

nice yıllara incicim oğlun ne aldı sana:) elvin nazın da 9.ayı kutlu olsun:)

merhaba:))
incicim hatırladı işallah kocan yoksa çeker valla elinden:)
bu domuz gribi işi beni de gerio ya,nile vurduracağım aşıyı(araştırmadım daha)ama bize yok..biz ölürsek kuzum naapar?:sinifsinif:

bi haber. bebek 8 aylık olupta hala uyku sorunu var ise 3,5 aylşık olduğunda da bu sorun devam ediyomuş iyimi. eşim okudu bugün erken başladın ağlamaya dedi. uyumuyo bu çocuk yaa. kafayı yiycem sonunda o olacak...

geçmiş olsun cnm belki banyo yaptı ya ondan üşütmüştür yada dişlerdendir..patates kaynatta yedr en çok o ii gelioo..valla çocuğun mu derdin var (
ayakkabıya üzüldüm...daha ne olsun afiyet olsun...
nice yıllara incicim oğlun ne aldı sana:) elvin nazın da 9.ayı kutlu olsun:)

saol cnm ama kzıımm 8 gün sonra 10 aylık olcak teyzesi:hulya:
takvim sadece ayını gösterioo gününü göstermioolmaz:

günaydın:)))
ii pazarlar..benim için de güsel bi brunch yapın:))
kötü bi rüya gördüm silahlar aldatmalar..başım ağrıdı valla..şu rüyalarımı unutmasam süper bi yazar olmuştım:))
nilll ve bennnnopuyorumnanaktan

günaydın herkese
inci bende terazi eşim koç ne tesadüf
dün çok güzel bir piknik yaptık belki bugün yine gideriz artık son pikniklerimiz
hava müsade ettiği kadar gideriz çünkü burada yaylamızdan başka birşey yok
bursaya gidecektik yollar çok ziftliymiş diye kaldık haftaya gideceğiz hem haftaya cumartesi doğumgünüm hem kızımın kontrolü

merhaba hanimlar
dun biz (esimle ve iki is arkadasiyla) bize 1,5 saat uzakliktaki bir sehre gittik
buyuk bir lunapark varmis, gercektende baya buyuktu.
bir iki seye bindik, cok heyecanliydi. Korktum bayada bagirdim
allah biliyorya rahatca bagirayim diye bindim, icimi bosalttim geldim valla
esimde ne cesaretse sky jump yapti 123mt den akannehir :1shok: deli valla
ben hayatta yapmam, 200 mt lik bir kule var oranin 77. katindan (83 katli) atliyorsun
zoru neyse artik CADIARZU
gelikende ondeki araca carptik allahtan defneye birsey olmadi
sonra polis geldi karokola giderke bu seferde polis araci bize aniden carpti
gaz pedali sksmis. cok kortum belim acidi baya.
ama allahtan defneye birsey olmadi aglamadi bile anlamadi sanirim.
karakolda 1 saat bekledik. polisler cok kibardi. uluslararsi kazaya giriyrmus diye uzadi islerimiz
neyse yola ciktik esimin yunan bir arkadsi var dogum gunuymus bir motel ayarlmias
eside cok canayakindi , cok sicakkanli insanlar yunanlilar da bazi kelimelerde bize benziyromus, ornegin cay
cok hosuma gitti :) turkcede biliyorlar cok az
ama esim beni sinir etti tabiki yine dun
kalkalim diyorum defnenin uyku saati geldi saat gece yarim
tamam 5 dk diyor surekli ya, cocuk sesten isiktan uyuyamiyor ama aglamadida
gelirken uyumustu sanirim ondan aldi uykusunu
yani dun baya heyecanli bir gundu

bugun de ben sinirliyim ya soru cozmeye calisiyorum
ama defneyle ne mumkun tam konsantre oluyorum vik vik basimda
karni actir dedim yemegini isttim 4 saat once yemisti 3-4 kasik yedi
sonrasini tukurdu ay en sinir oldugum olay sonra baktim meger derdi kaka yapmis
oymus
biraz poposu pismis bende yikadim krem surdum yatirdim ama hala sinirliyim ya
cocugun duzenimi bozuldu anlamiyroumki? oglende dogru durust yemedi
boyle yapinca tahmmul edemiyorum.
sayfayi bitirdim herhalde

ohh valla burnumda tütüo piknik..yıllarrr var yapamayalı..burda yaparıs dioduk kene çıktı başımızaÇok üzgünüm çoook
şimdiden ii seneler tatlım:teytey:

heheh sayfayı ben bitirdim:dance:
oh valla hareketli yaşıosunuz yaban ellerde:icecream:kazalar da küçük Allahtan ..aman beterini göstermesin:Saruboceq:
eşine pes valla ..ben o riske giremem nil den soona..
bence sen sıkıntılısın die batıodefnenin yaptıkları..kurulmuş saat diiller ki tatlım defne maşallah uslu dişe sen en ufak bi sapmada heyheyleri ağırlıosun,yapma kendine de kızına dagamyoncuiremsu..
bana kızma da ama hiç yemeyen ,durmayan bi bebek olsaydı di mi..annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…