2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özlemcim hayırlısı olsun haklısın insan ne kadarda daha iyi bir eve gitiğini bilsede içi burkuluyor eski evini bırakırken

evet etrafım ogrencılerle dolu üff butun ankaralı üniverstelıler burada sankı o derece yani
rahat rahat calsınlar gıtarlarını kemanlarını ıstedıklerı kadar acsınlar muzıklerının sesını
allahım bıran once malımı mülkümü satıp gıtmemı nasıp etsın
ya dua edın lutfen hemen satılsın bende bıran once uçayım buradan

özlemcim hayırlısı olsun haklısın insan ne kadarda daha iyi bir eve gitiğini bilsede içi burkuluyor eski evini bırakırken

yok canım evı sevmıyordum hepde ıstemeyerek oturdum evlenmeden once guzeldi de evlendıkden sonra işkence oldu bura bana

Allah gönlüne göre versin özlem... Hasta bebişlerimze geçmiş olsun.. bende korkudn dışarı çıkaramıyorum aybükeyi..

balım yarın fırtına ve yagmur yuzunden okullar tatilmiş aman dısarı fılan cıkım deme

özlem inş gönlüne göre bi ev bulursun eskilerden ayrılmak zor yeni bişeye sahip olmakta çok güzel...

slm millet emel niye bizden uzak duruyosun bakim he lmaz:gel seni bir öpüyümsırnaşık şey

alıstım canım okula annem kaldıgı için bende yemek ütü ve metiş işleri ona kaldıkaydirigubbakcemile3sadece cok gerginim eşim 2 aydır hastane de evde oldugunda da uyuyo yıprandım kocamı özledimsenağlama
fazilet eymenin videosunu metişle izledik tam not verdikşakkıdı
meraaaaaaaaaaaaal kuzum görüşemiyos

slm kızlar herkes ıyıdır ınsallah ıkı gundur ışe başladım benım kız delı gıbı oldu aksamları kucagımdan ınmek bılmıyor evde hep benımle olmak ıstıyor ve cok sınırlı bır bebek oldu napcam bılomıyorum meger ne kadar zormus bebegını bırakıp ıse gıtmek

filizicim aynı mı daha görümcen?? ne dio drlar düzelme durumu yok mu?? allah şifa versin...
ii akşamlar kızlar...aman dikkat soğuklar birden geldi ne yapıcaz bilmem yazın ne rahattık yaa off

selam kızlar havalar soğudu bebeklele evde daha zor oldu ay sürekli ya yakamda ya paçamda gecede 6-7 kere emmek için kalkıyo yanımızda uyumayada alıştı yatağına tam koyuyorum uyanıyo yanımıza alıyorum uyuyo!!!

ii akşamlar kızlar,
walla ben hiç vakit bulamıorum artık buraya bakmaya,aklımda sizde kalıo,
umarım herkes iidir
geçmişi okuyamıorum,deryanın kızı ezgi nasıl oldu,birde shedayı gördüm kapsama dışı olmuş ne oldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…