2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ama kuru boya kalemlerde tehlikeli canım, ağzına kalem , çakmak sokup emeklemeye çalışıyor egehan.Düşerse ağzına batar diye vermiyorum o tür şeyleri eline.

oo bugün baya takılan var. çağan uyudu korka korka duşa girdim ama başardım uyanmadan yıkanmayı..

water.. ay benimki erkekkk. ama kız güzeli demekki kız sandığına göre sevindim canım..

Ayyyy, pardon canım, uzun zamandır tek tük girince böyle oldu:)))))Ama maşallah , saçlarından erkek olabilir mi demiştim ama tatlı bişi olınca bu kızdır dedim:))))))
Ay paşaya kız dedik bak şimdi alınmıştırda o:))))Öp benim için annesi onu.

fazilet maşşallah eymene çok tatlı nazar değmesin geçmiş olsun bu arada inş iileşir
başka hasta bebiş varsa onlarada geçmiş olsun

teşekkürler teyzeleri...birde hastalanmasaydı çok iyi olucaktı ama..

burcu cici anne hala dönmedimi

kurban bayramında bizde izmire gitck gibiyiz bir engel çıkmazsa...inşallah havalar güzel olur

üff ne zormus insanın sahıp oldugu seylerı satması tuhaf hıssedıyorum kendımı
ev için epeyce arayan var
arabamı da satıyoruz onun ilanı da verdık bı kac kısı aradı ya ben arabamı cokkk sevıyordum ((

selamlar annişler nasılsınız bakalım nihayet pc başıan otubildim valla işler hiçbitmiyor çağan çok yaranmazlaştı tam düzeldi derken iştahı gene gitti ay anlamıyorum ben bu çocuğu bir 1o gün iyi yiyor sonra gene sapıtıyor halbuki sürekl, yeni şeyler yapıyorum sıkılmasın diye oy oy bitmicek bu yeme derdimiz bizim (
nilim hastaymış geçmiş olsun eymenede geçmiş olsun birde çok güzel dans ediyor oğlumun adaşı olan serpilin oğlu yazalımda gamzeninkiyşe karışmasın çağancığada maşallah pek şekermiş
barçli ay canım sanada allah kolaylık versin elvin nasıl buarada
özlem maşallah kaan yemeye başlamış gözüğn aydın canım işallah hep böyle olur
meralim işe ofise geçmişssin oh valla accık evden uzaklaşmak iyi gel,ir canım bende işblup başlıcam valla birde iyi bakıcı denk geldi işallah 2 ay içinde bılurum oda 2 ay sonra boş kalıcak
semra miray napıyor canım
deniz dönmüşssün bacım hoşgeldin şahapada maşallah dişinizde çıkmış hayırlı olsun bizde hala diş yok ya çağanda sürekli oyuncaklarını alınca benim diyor kıslar paylaşmayı bilmicekmi bu oğlan yoksa güzel top oynuyor oğlum artık at anneye deyince atıyor en seviği oyun ay birde kurmalı fil var ona bayılıyor kuruyoz gidiyor ya alıp getirip kur diyor neyse ben bir bakim uyanmadıysa gene gelirim şimdilik öptüm hepinizi

çalışıo cnm sadece akşamları gelio..yemeğini yiyip gidio evine..bi zararı yok banada yinede eski raatlık yok..inş döneer karısıda yoksa hepten zor olacak..

saol incicim...çağan yine aynı olmuş üzüldüm valla..maşşallah nede güzel oynuyomuş...elvin çok cadı oldu bi saniye rahatlık vermio bana...idare ediyrz artık napalım...burnu tıkalı baya..klimadan oldu sanırım buhar makinesi çalıştırdım ii gelir inş

ah canım bende bende hava nemlendiriciyi açıyorum kaloriferler yanmaya başladı bizde hemencik tıkanıyor burunlşarı yoksa

kurban bayramında bizde izmire gitck gibiyiz bir engel çıkmazsa...inşallah havalar güzel olur
Bizde bu bayram izmirde toplanalım diye düşünüyoruz, geçen bayram bende toplanılmıştı, bursadan gelen kardeşimin 2 günü yollarda geçti, 1 gün dolu dolu kalabildi yanımızda.O yüzden ikisinin ortası olsun dedik.

Hayırlısı ile daha iyisini alırsınız güzelim, üzülme o kadar.Ama insan sevdiği bir şeyden ayrılmakta istemiyor haklısın.

Evet canım yaaa, iyi oldu.Annem bakıyor ama ben yine de araştırıyorum bakacak birisini.Kadın canım sıkıldı annemi göreyim, diğer kızları göreyim derse hapı yutarım.Tam ofise bşladığımın 2. günü izmire gitmişti 3 hafta önce, 10 gün kaldı, valla apar topar almaya gittik.Geldikten sonra da birisini aramaya başladım.Hergün annem varken 4-5 saat kalsın, hem egehanla ilgilensin, birbirlerine alışsınlar, hemde annem bir yere gidecek olursa egehanla ilgilensin.Ama daha birisini bulamadım.Bakalım, inşallah istediğim gibi birini bulurum.Kendi işim olunca aslında zaman kavramı çok fazla önemli olmuyor, sabah 10-11 gibi çıkıyorum, akşam 6,30 gibi eve gidiyorum.O yüzden bulacağım kişi içinde rahat olacak ama yok kimse şimdilik.

Geçmiş olsun elvine, haklısın canım sadece akşam yemeklerine bile gelse, onun için yemek yapmak filan zor geliyordur.Kendiniz olsanız yemek yapmadan da o akşamı atlatabilirsin ama öyle birşey olunca illaki her akşam pişmesi lazım bişilerin.

evet aynen oyle meral gercekten cok zormus
allahım hep iyi seylere vesıle olması için malımızı satmamızı nasıp etsın
istediğim evi alacagımızı hayal edınce mutlu oluyorum ama bı yandan da içim buruk karma karısık duygular yasıyorum dedıklerı bu olsa gerek

Evde sorun yaşıyordun hayatım, hiç düşünceli insanlar yoktu çevrende.İnşallah yeni evinizde kendine uygun bir yer bulmuş olursun.Kaanı da rahat rahat büyüteceğin bir ortam olur.

selam kıslar nasılsınız bugun bakalım
hasta bebişler varmış hepsine geçmiş olsun..
şahapta bugun çok fena grip oldu ya dr a gittik birsürü ilaç gene
cuma ya tekrar gidicez...
bu arada aylık kontrolünüde yaptırdım 11000gr olmuş paşam boy da 81 cm...
ikinci dişi patlamak üzere birde yanındaki gelmeye hazırlanıyo peş peşe gelio dişleri
yavrumun...
özlemcim sıkma canını hayat bu herkesin hayatında inşler çıkışlar olur..hepsi düzelir inşallah..

özlem hayırlısı olsun işallah aım deniz şahapada maşşallah kilo da boyda yerinde mralc,m işallah istediğin gib birini bulsun bakıcı olayıda çok zor çağan uyanmak üzere en kaçar kısşar götrüşürüz öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…