2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba bu arada bizde gece doru dürüst uyumadik gece sürekli aglayip duruyor du bende ne yapacagimi sasirdim iyice ama allaha sükür simdi cok iyi yaramazlik hat safada bazen onu seyrederken ben yoruluyorumkaydirigubbakcemile3

selamlar herkese ay ben çok halsizim ya irde üşümeve öksürük başladı ıhlamurkaynattım içiyorum şimdi ay işlah hasta falan olmam ya

Geçmiş olsu inş ıhlamur iyi gelirde hemen atlatırsın. Aybüke biraz atlattı ama hırıltı ve balgam var...

bazen aybükenin kakasıda çok farklı renklerde oluyor. ilk yaptığı siyaha yakın koyu yeşil oluyor..

nerde bu ocak anneleri... pazar gezmesindemisiniz yoksa...
Ben yalnız yaptım bugün pazar gezmemi. babasıyla kuzusunu yalnız bıraktım evde, bende bayram için bişeyler almaya çıktım... elektrikler kesikti bütün çarşıda... ama yinede heryer kalabalıktı..alışveriş çılgınlığı bu olsagerek. bayram arefesini hiç düşünemiyorum:)

flour verdi cnm, bi de multitabs..pekmez falan işe yaramaz,sadece süt ve et yese bile yeter dedi sebzeler zaten pişince hiç bi değeri kalmıomuş yemiosa zorlama et yesin dedi.sulandırmadan kullan cnm bişey olmaz.
bildiin yeni güzel kitap var mı benm de cnm sıkılıo evde cosmopolitn fln okuorum:)
cnm koyu yeşil çok yemiş demekmiş üşütmekle alakası yokmuş.ha bi de aklıma gelmişken söliim pütürlü yemesi de genetikmiş alıştırmakla alakası yokmuş

ay ayşegül de gitmiş
canım nil bişi yemio ki sadece emio gerçekten abartmıorum yani..
pütürlü yiyebilio nil ne demek istediğini anlamadım ama??:uhm:
ben de kaçayım bare..kahvem bitsin yatacağım işallah:)

Canım iyi anne olamadığını düşünme.Benim kızımda öyleydi, en sonunda memeden keserek yemesini sağlamaya çalışmıştım ama o zmanada doğru düzgün yememişti.14-15 yaşından sonra şimdi doymuyor:))))))
Benimde sütüm yok artık doğru dürüst, bütün gece meme ağzında olsun istiyor, 2 akşamdır süt veriyorum, 200 cc içiyor, ama 1 saat sonra yine uyanıyor , gece bu kadar emmiyor beni, bende bütün gece toplasan çıkmaz o kadar süt.Sanırım alışkanlık halinde gece uyanmaları, her uyanmasında memeyi ağzına dayadığımdan sürekli her uyandığında bişeyler emip uyumak istiyor.Artık keseyim dedim ama kıyamadım yine.Bakalım nasıl yapacağız bu gece uykusuzluklarını, bende çıldıracağım neredeyse.

selamlar herkese ay ben çok halsizim ya irde üşümeve öksürük başladı ıhlamurkaynattım içiyorum şimdi ay işlah hasta falan olmam ya
Geçmiş olsun incicim, inşallah kolay atlatırsın.

slm kızlarrr nasılsınıs

saolun kızlar Allah razı olsun Aminn inşallahh

Sevdacım, oğlun oluyomuş, çok sevindim.Sağlıklı , hayırlı evlatlar olsunlar hepsi.Benim de 2 oğlum bir kızım var:))))))

tuğba ii geceler
bende sonunda berrağa nazar ettim kendim sonunda,
2 gün önce eşimle konuşuoduk ii hasta etmıoruz kızı dedım dün gece aybüke gibi sümük hapşırık başladı,ben hafif geçiriodum sanırım benden bulaştı,ilk defa hasta oluo napcağımıda bilemedim ıhlamur içirdim acık ama dediğin gibi burun tıkanıo arada nefes alamıo,dün gece abartısız sabaha kadar ayağımda ya salladım yada emdi,hiç uyumadık,sen ne yaptın aybükeye ayrıca??

duygu işin zor gercekten allah yardımcın olsun....
sedaaaaaaaaaa erkek geliyor he:hooray:hadi hayırlısı....
aysegül en son ayse kulin veda ,nermin bezmen sır ı okudum şimdi de basucumda müzik ,kimya hatun ve naside gökbudak ın perina adlı kitaplarını alıcam....
ama melankoliksen canan tan ın yüregim seni çok sevdi adlı kitabını tavsiye ederim....
esraaaaaaaaaaaaaaa nbr....berragın iki dişi cıkmıs hayırlı olsun...

esra gecmiş olsun canım burnunu fizyolojikle ac birde doktora götürene kadar peditus ver....

iyi geceler kızlar..

esra geçmiş olsun,inşallah çok ilerlemez hastalığı hemen atlatırsınız..

sevdanın oğlumu olacakmış,allah analı babalı büyütsün yavrularını sağlıkla..

filiz naber metin nasıl? vedadan sonra umut var ben aldım ama henüz okumadım..
başucumdaki müzik yıllar önce okumuştum çok güzeldir..yüreğim seni çok sevdi 2 gün
önce bitirdim kızım okumuştu çok beğenmiş ben de okudum..
kadir tuğcu peditusu hiç önermiyor 3 yaşından önce..

saolun kızlar ,walla ben peditus meditus anlamıom az önce tuzlu su damlattım -tatlicadiarzu-pamukla şu anda rahat uyuyo

peditusun muadili ne acaba?
linay kitap zevklerimiz aynıymıs...naside gökbudak a taktım son günlerde heryerde karsıma cıkıyo web sitesini de inceledim renkli bir kişilik....
esra en iyisini yapmıssın....

İYİ GECELER kızlar
bahsettiğim kitabı aldım okuyorum gerçekten harika uygulmadada işe yarar umarım
özellikle gece kesintisiz uykunun öneminden ve nasıl başarılacağından bahsediyor
yöntemin adı yatır /kaldır uzun uzun anlatmak için zamanım şu an yok 2 gecedir deniyoruz şuan için oldukça başarılı sayılırız sanırım kendi kendine uyumayı öğretme yöntemi ama ağlatmak yok
umarım başarılı oluruz 10. ay yöntem için çok geçmiş ama umutsuz değil zaman alır diiyor
keşke daha önce keşfetseydim neyse...
zararın neresinden dönülürse kar elbett...
seda oğluş geliyor desene Allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin canım
demetcim isterim elbette ama nasıl olur bilmiyorum
kısmet bakalım konuşalımm:)
esra inş ilerlemez canım peditus verme bencede bi işede yaradığını sanmıyorum
umarım hafif etletır ateşsiz
başka ne vardı unuttum hızlı yazmalıyım diye
öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…