2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya bi dakka ben anlamadım bişi bu leylek kim dört kişi kim olcak ben uzak kaldım fransızmı oldum yawww biri bana anlatsın.

kizlar selam,
tr.ye gittim geldim kendime dondum ama ancak yaziyorum...arada size takildim ama sadece okudum yazamadim...ama bu aksam yazmam lazim diye dusundum...niye mi az sonra

oncelikle masallah afacanlar ayaklanmis...yuruyenlere aferiiiin kocamanindan annelere de kolay gelsin diorum..benim canavar yurumuo...elinden tutarsam kosuyo ama...emeklemiyo da...sizinkilere masallah kocaman...darisi basimiza...

dislerini cikaranlara da affeerrrin hayirli olsun...

bu arada ben diyeti 3 hafta once biraktim artik hafakanlar basmisti cunku alerji dediler diyet yaptim kan kesilmedi hic..ben de artik yeter dedim bi de yiyeyim...hala gozle gorulur kan yok ve oglum huzursuz degil yediklerinden cok sukur..ama sonunda doktora yemeye basladim deyince bi arastiralim belki bagirsakta baska bisey vardir dedi...ki ben bunu aylar once soyledigimde alerji deyip gecistirdiler..yani doktora fena halde sinir oldum...

neyse telimi kaybettim bugun cok usgunum.. bu da arada kaynasin benden bilgi...

filiz kiz ne cesaret masallah sana da...ay beni de gaza getirdin ama yoooookkk basaramiycaksin

baska da unuttum kafam corba gibi...asil onemli meseleeeeee

kizlar burda bu aksam bi arkadasa gittik..harvard univ.de post doktora yapiyo..arakadasin alani asilarmis...bize domuz gribi asisini anlatti uzun uzun ve tr.de doktorlarin bolunmesi yayilan haberler vs falan herseyi bi guzel anlatti..veeee sonuc bence yaptirin gerekli dedi..ve yan etkiler icin se normal grip asisiyla ayni riskte...yani korkmayin arkadaslar...nasil normal grip asisini rahat yaptirirsaniz bunu da oyle dusunun...tabi bize cok ayrintili anlatti...aklima burda olan ve baska yerlerde okudugum herseyi sordum...inanin cooookkk bilgi verdi...ve biz dun yaptirmistik iyi etmissinz dedi...isteyen olursa buraya da yazabilir sorulari ya da ozelime yazin...ben belki burayi yarin okuyamam...cevap veririm...ama ben bugun yaptirdigimia cok memnun oldum ki doktora gitmeden once asla yaptirmiycam diyodum...ve sirf doktorla daha cok tartismayim diye yaptirdim..tabi burdaki istatistikleri ogrendim kimse hasta geri donmemis sonra icim rahat etti kabul ettim...ama bugun aklimda hicbir soru isareti kalmadi...

burda bi arkadasim gecirdi domuz gribini ve kiz mahvoldum dedi..bebekler dayanamaz bu aciya dedi...cok agir bi hastalikmis arkadaslar...bulasmazsa problem yok ama ben korktum ya bulasirsa diye....ben tavsiye ediyorum asiyi ama tabi karar sizin....

ay bi an kendimi cok israrli yazmis gibi hissettim..ya asi icin yaptirin bence dedim ama eger ki bebislere bulasmayacaksa yani cok iyi korunup bol bol c vitamini aliyolarsa tabi ki asi yaptirmaya gerek olmayabilir..sonucta sifir yan etkisi var diyemem...her asi gibi risk var tabiki...ama normal asilarda nasil risk varsa bunda da oyle...

ay yanlis anlasilirim diye odum koptu...oyle ya da boyle bebisler hasta olmasin...

slm kızlar kimsecik yok kahvaltıya misafirlerim gelcek harika bir masa hazırladım artık hergün altı bucukta kalkıyorum yoksa gün yetmiyo bütün işlerim bitti kahvaltı öncesi kahve içerken de kk ya takılıyom işte...
kızlar bebek sütten nasıl kesilir yaaaa dün hiç mzirmedim gögsüm tas gibi oldu rahatsızlık verdi sagılmaması da gerek dogal olarak kendi üretio eee nasıl yapcam....

ayy valla biri girip cvp yazana kadar çatlıycam.
kız filiz hamişmisin senn??????
topigimi gec görmüşsünkaydirigubbakcemile3heeeeeeeeeee hamişim ......en cesaretli biz cıktık kafamçokkarıştıiyi mi ettik kötü mü bilmem ama eşim cok degişti metişin herseyiyle o ilgileniyo artık onun annesi benim diyoşakkıdıgötü bokluyu da bana gazlıcaklarkötükedihüso

ıyi günler hanımlatr.. Aybüke çok kötü öksürmeye başladı.. Ne yapabilirim???

ii ettik yaa ben öle diyorum valla ilk iki ay şaşkınlık yaşadım ama şimdi iiki yapmışım diyorum bide erkek olduğunu öğrenince çok daha mutlu oldum ne yalan sölim istiyodum.
benim eşimde çok ilgileniyo çok şükür gerçi hep çok ilgiliydi ama hamilelikten sonra daha bi ilgili Allah bozmasın kendisini:)) bizim baba öle diyo valla kızım benim oğlan senin diye ee küçük yaaa

İyi günler hanımlatr.. Aybüke çok kötü öksürmeye başladı.. Ne yapabilirim???

canımm geçmiş olsun kızına bol bol ılık limonlu ıhlamur içir ve tabi c vitamini ben her gün mutlaka portakal greyfurt ve mandalin karıştırıyorum sende ver istersen bunun dışında nar suyuda ii geliyo soğuk algınlığına.burnu tıkalıysa buhar makinesine az bi viks koyup uyuduğu zamanlarda çalıştır burnunada sık sık serum sıkıp temizle yoksa uyku düzeni altüst olur nefes alamayıp.geçen hafta duruda yaşadım bu sıkıntılar çok şükür iki gün sürdü.

selamlar hanımlar kimslere kalmamış ben gelinceye
duygucum alamadık montu beğenemdim valla bakalım çarşıda bir iki yere daha bakıcam ay koca izmite doğru düzgün çocuk eşyası satan yer yok ya yada bizmi ince eleyip sık dokuyoz anlamadım ama bende haklıyım nerden baksan bir 100 ytl vercen bari iyi bişey olsun diyorum neyse işallah kafama göre bulrurum oğluşa bir mont bugün abimler geliyor bizede yani memleketten dönüyolar ist bula geçerken burdaki abimleri bırakçaklar bizede uğrucaklar yemek falan hazırlıcam bnede zaten havada soğuk burda br yere çıkılmaz buarada başak sormuşssun canım ilk arabamı öle düşme durumu falan yok eğer ayaklanmadıysa ve bir iki adım atmıyorsa şiddetle tavisye ederim iki güne yürür bununla biz aldık çağan iki güne daha düzgün yürümeye başladı keşke daha önce alsaymışısz bir sürü oyuncağındanda daha kullanışlı önündeki aparatlarıylada oynuyor
aybükeyede geçmiş olsun canım ıhlamur içir içerse iyi eliyor bizim dr bile önce onu tavsiye ediyor c vitamni bol bol aman ateşini kontrol et sürekli
neyse hanımlar öptüm hepinizi görüşmek üzere

Herkese iyi bayramlar,,
yeni gördüm çok şaşırdım montesori hayırlı olsun canım ne güzel bir haber bu böyle :)
Cesaretinden dolayı seni kutlarım bi arkadaşım demişti ki ; kavgada ha 1 yumruk yemişsin ha 2 yumruk bi şey fark etmez, büyüdükten sonra tekrar cesaret etmek zor o yüzden ikisini bir arada çıkartacaksın en iyisi bu.. :)

inci ben kereme zaradan aldım çok güzel montlar var
ama bende senin gibi düşündüğümiçin en kalınını aldım
çok da güzel bi bak istersen içi yün hatta çok güzel
mothercareden de aynı renk bere aldım klaklarını kapatıp çene altında çırt çırtlanıyo süper heryerini kapatıyo
ama istediğim gibi bi bot bulamadım henüz onuda halletmek lazım en kısa zamanda

merhabaaa:))
ben bugün iptal oldum kısslar,hem misafirim vardı hem de nil 15 dk uyudu,şimdik artık gece uykusuna yatırdım ..
incicim ben de ankaradan aldım montunu burda da hiç bişi yok ,olanda haketmediği fiyat..
kerem de güle güle giysin cicilerini..
filizzz nası kesicen memcişi??
opuyorumnanaktan

bende metin e benetton da barbeur tarzı bir mont begendim fiyatını hatırlamıyorum aynısından bende de var indirime girsin alıcam bir tane....şimdilik yigenimim montunu giyiyo zaten bir yere de cıkmıyoruz...malum iki çocuk annesiyimkafamçokkarıştıyedikleri helal giydikleri haramkaydirigubbakcemile3
kızlar bugun metin inanna teyzesini birde 155 i aramıs nil e ulasamayınca care 155 de olmus koca rehberden en yaramaz arkadasını aramıs bizimki:1shok:
neyse babamız ilk arabam almıs iki gün sonra getircek umarım begenir oglum ...
duygu bugun hiç emzirmedi gece emzircem birkaç gün sonra günasırı filan bakalım basarılı olcak mıyım neyse ben yatıcam cok uykum var

Teşekkürler arkadaşlar...

Filiz iyi geceler sana. Bizde eve gireli yarım saat oluyor, bende aybükeye çorba içirip yatacağım kuzumla...Cnm bu arada ilk arabamı kaça almış eşin. Burda bir oyuncakçıda 49 tl. alsak mı karar veremedim.

Bende gidiyorum eşim soru hazırlıcak pc de.. İyi geceler cümleten..

slm hanimlar bugün biraz gec girdim bende kendimi iyi hisetmiyorum üsütüm galiba kasiklarim cok agriyor su termosuyla dolasiyorum-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…