2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklisin canim insan alinca en iyisini ve kalin olmasini istiyor malüm havalar sogudu dikkat emmemiz gerek insallah icine sineni bulursun

hayırlı bayamlar hanımlar nsl sınız görüşmeyeli
sanada iyi bayramlar
güle güle giyinsin

seninkiside iyi günlerde yiyinsin canim

canim sütünü arada sag ki biraz rahatlarsin zamanla sütün kesilir tekrar tebrik ederim

selamlar kıslar çok az uyudum valla çokta yorgunum ama sizede bakmadan edemdim dün malum abimler geldi gece bizde kaldılar yemekti çaydı yoruldum arkasından diğer abimler geldiler onlarada yemekti çaydı gece 2de yattım sabah 7 de kalktım kahvaltı hazırladım abimleri yolcyu ettik çağan uyandı yedir giydir altını al uyut şimişde çorba yapıyorum kabak çorbası buarada kabağı dorarken elimi kestim allahtan fazla kesmedim hemen yara bandıyla kapattım
başakçım burda zara montcare falan yok bacım ya bakalım bugün çarşıyada gidelimde ulurız işalah gzüel mont
duygucum bak ne güzel sen ankaraya gidip geliyosun valla orda aradaığını bulursun ben liseyi ankarada okumuştum çok severim o şehri özellikle keçiören kalabayı
buarada güle güle giysinler montlarını kuzucuklarım lilk arabamı alanlarda güle güle kullansınlar güzel güzel yürüsünler sürsünler yavrularım
ben şimdilik çıkıyorum öpüğyorum hepinizi

selam kızlar uzun süredir giremiyorum ama...
herkesin bayramını kutluyorum geçte olsa...kusura bakmayın...
bayram dolayısı ile fazla giremedim birde kayınvalidemin beli tutuldu bu yüzdende
1 haftadır yatıyo...varya bebek kayınvalide ev iş yemek canım çıkıyo yani...
gözümü açamıyorum oğlumu uyuttum az ewel de ondan oturdum biraz işimde bitti bugun erken...
bebişlere yeni ciciler gelmiş hepsini güle güle kullanıp giysinler...yavrular...

merhabaaa:))
nassınız işallah..
hadi bitsin tatil de gelin evlerinize bakayımmkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan

uarada kıslar gene mont bulamadık pançoda bulduk aradığımız gibi buseferde beden yoktu benettonda kapalıymış lcw soobee baktık yok malesef birde kocişle kavga ettik mont yüzünden elimiz boş döndük yani galiba bu gidişle almıaz mont var olanı giyecek kuzum (

babamı cuma günü kaybettik kızlar,mekanı cennet olsun inşallah,beni arayıp soranlar ve merak eden arkadaşlar için kısacıkta olsa bişiler yazmak istedim.şimdilerde duygularım karışık henüz tam anlamıyla ağlayamadım bi durgunluk var üzerimde herşey bi hayal perdesi gibi, sanki bunlar bi başkasının yaşadıkları ve ben seyirciyim ,sonra vuracak vurgun biliyorum ama şu an uyuşmuş gibiyim.neyse kızlar uzun bir süre yazabilirmiyim bilmiyorum sizlere ,hepinizi öpüyorum.
zeynep

Canım, emzirmeyi kesmek istiyorsan göğüslerin dolduğunda ara ara sağ.Ama tamamen boşaltma, sadece rahatlatacak kadar sağ.Tam bitmediği için göğüsteki süt, yavaş yavaş süt üretimi keslir.

Zeynepçim çok üzüldüm.Mekanı cennet olosun inşallah.Allah rahmet eylesin.Bir taraftan çektiği acılar son bulmuştur zeynepçim.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Böyle durumlarda ne söylersek söyleyelim bu acıyı dindirmek imkansızdır.Sana ve ailene sabır dilemekten başka söyleyebileceğim çok fazla bir şey yok.Kendine ve kızlarına iyi bak.

Zeynep başın sağolsun, Allah rahmet eylesin.. Son zamanlardaki sıkıntılarıyla günahları dökülmüş olarak Rabbimin huzuruna çıkar inş baban... Teselli mümkün mü bu durumda, sanmıyorum!!! Allah sana ve geride kalanlara sabır versin...

canım üzüldüm başın sağ olsun....

iyi geceler kızlar kimse yok gerçi..

zeynepcim başın sağolsun çok acı, acısı asla unutulmayacak,allah sabır versin arkadaşım..
babanız yattıkça allah sizlere uzun ömürler versin..

Talya;10281757]babamı cuma günü kaybettik kızlar,mekanı cennet olsun inşallah,beni arayıp soranlar ve merak eden arkadaşlar için kısacıkta olsa bişiler yazmak istedim.şimdilerde duygularım karışık henüz tam anlamıyla ağlayamadım bi durgunluk var üzerimde herşey bi hayal perdesi gibi, sanki bunlar bi başkasının yaşadıkları ve ben seyirciyim ,sonra vuracak vurgun biliyorum ama şu an uyuşmuş gibiyim.neyse kızlar uzun bir süre yazabilirmiyim bilmiyorum sizlere ,hepinizi öpüyorum.
zeynep[/ başın sağolsun allah sana sabır versin sizlere uzun ömür versin allah u teala :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
zeynepçim başın sağolsun,nur içinde yatsın işallah,mekanı cennet olsun babanın...
Allah size sabır versin,ömür versin.

zeynep başın saolsun allah sabır wersinn,daha dün gibi hatırlıorum babanın hastalığını öğrendiğinde nasıl şaşırmıştınız ne çabuk ilerlemiş hastalık çok şaşkınım,bende babasını kaybetmiş biri olarak senı çok ii anlıorum,yeri hiç dolmuo,tekrar başınız saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…