2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iiz canım saol,bayram bitti ewmizdeyiz artık:))
berrakta sürekli hareket halınde napsın ordan oraya zıplayıp duruo

nil nasıl koşmaya başladımıkaydirigubbakcemile2
canım bişey sorcam ,nile nasıl ayakkabı aldın yürüyüş için

hoplasın bakalım tatlım benim..
nil yarım koşuo yani tek ayak koşuo diğeri yürüo:)))))
canım nilin ayaa çok ufak 19 numara ve ben ayakkabı dünyasından bi ayakkabi buldum öle nike falan yok onun ayağına göre.markası bubba,bileğine kadar ve yandan fermuarlı,ammaa nil fermuar kapalıyken ayağından çıkarabilio ??du bi linki varsa atim

ya benım kafam karıştı
nike ve adidası dolaştık ilk adım ayakkabısı için ,dedilerki bunlar yürüyüş için uygun deil,ilk yürürken ortopedik ayakkabı bileğe kadar o giyilirmiş,normal bebe ayakkabıcılarında bulunurmuş,bizde spor ayakkabı düşünüoduk ama farklı bişeymiş,bu hafta gidip onlara bakıcam artık

evet canım bize de dediler ama ben mecburen bunu aldım..
çok yumuşak da olmayacak altı aklında olsun..nil evde yürüodu ilk zamanlar ama ayakkabıyla zorlanıodu,şimdi gayet ii yürüo ,alıştı..
baktın mı sen linke?

öle dediler face bakarsan orda da var bi kaç pozu ayakkabıyla,tek ayakkabısı var kuzumun,gözüm gibi bakıorum:))

berrak mont konusunda şanslıydı bu bayram,zaradan almıştım bir tane bayramdada büyükbabannemiz lcw den mont alıp yollamış saolsun bayrama 2 montla girdi kızım

bu arada ilk arabam yerine biz akıllı toplar aldık daha eğlenceli geldi,müzük çalıo topları fırlatıo bu arada kaçan topları yakalamaya çalışıo,oda 79 dan 50 ye düşmüştü indirimden aldık,aklınızda olsun

maşallah ezgiye,ne güzel yaşından önce yürümeye başladılar
bizimde 23 günümüz kaldı yaşına bakalım yürüyecekmi

selam esracım KK çok yavaş bu gece yazamadım bi türlü
ben iyiyim canım egeyle uğraşıyorum
emekliyor sıralıyor hatta 2 kez 1-2 adım attı canı isterse birkaç saniye aykta kalıyor
sen nasılsın berrak nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…