Geçmiş olsun emelcim sana da.O burun akıntısı bizde neredeyse 3 hafta devam etti.Bir başladı mı bitmiyorda.Sümüklü çocuk olmuştu oğluşum o sırada, neyse ki bir haftadır iyi.
Gece uyku düzenimizde yerine gelmeye başladı bizim kızlar.Akşam 9 gibi yatırıyorum, karnını doyurup.Bir biberon milupa aptamil süt veriyorum yatarken.Gece saat 12 gibi uyanıyor o zmanda mam hazırlıyorum sabaha kadar uyuyor şimdi.Arada 4-5 gibi bir mızıldanıyor ama tekrar uyuyor.Rahat ettim.Demek çocuğum doymuyormuş.Alışkanlığı da bitmiş oldu.İnşallah böyle devam ederiz.
Bu arada uyku tulumundan çok memnunum.1-2 haftadır kullanıyorum.Gece üstünü açtı mı, üşüdü mü diye sorun yapmıyorum.Elektrik sobasını da açmıyorum, açarsam terliyor rahatsız olup uyanıyor.Ben rahat ettim.Tecrübemi anlatayım dedim, uyku tulumu almakta kararsızlık yaşayanlar için.İlk bir iki akşam alışkın olmadığından biraz rahatsız olur gibiydi, ama alışınca sorun kalmadı.Onu giydirdiğimde yatıracağımı anlıyor, yastığına atıyor kendini:))))
ay canım siz başlamışsınız sonunda mamaya ezgi hala kaşıkla olmazsa süt falan içmiyor beni nasıl emiyor valla bilmiyorum.
normal sütte verdim pınarın 6-12 ay için olanından çöyle bir baktı tadına almadı biberonu birdaha...
milupanın ki 12 ay içinmi bilmiyorum söylersen bende bir deniyim canım