2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay canım siz başlamışsınız sonunda mamaya ezgi hala kaşıkla olmazsa süt falan içmiyor beni nasıl emiyor valla bilmiyorum.

normal sütte verdim pınarın 6-12 ay için olanından çöyle bir baktı tadına almadı biberonu birdaha...

milupanın ki 12 ay içinmi bilmiyorum söylersen bende bir deniyim canım

cnm bence çok kat kat olmuş ya içinde badisi yokmu, bence onun üstüne pijama giydirme uyku tulumu giydirceksen..ben nazı hep çorapsız yatırıorum sıcacık oluyo ayakları ne biliim belki benm kızım böledir ama öle kat kat giydirsem asla uyumaz, üsüne ince penye battaniye örtüorum

Ahucum çok geçmiş olsun canım inşallah sadece şüphe ile kalır yeni test temiz çıkar canım, benim görümcemin oğluda sizin ceylin gibiydi hiçbir şey yemiyordu götürmedikleri dr kalmadı onlarda gastroloğa götürdüler aynı testi onlarada yapmışlardı ve hatta hatırlıyorum aynı şeyi söylediler ve daha başka testleride istediler sonunda temiz çıkmıştı inşallah sizinde öyle olur canım

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar
umarım dediğiniz gibi olur bizim içimiz rahat eder yemiyor bu çoçuk yemeyi sevmiyor deriz

geldi cnm çok tatlı maşallah benimki ağlama krizine girdi baktırmıyo saolsun

chef çok geçmiş olsun inşallah bir problem çıkmaz...

meral abla evet annem yakın ama söylediğin gibi sık görüşemiyoruz...dedeme bakıyor birde anneanemlerde şimdi yanında kalıyor...o yüzden fazla gelemiyor..

bu arada inci benim msn de gözükmüyorsun sen adresini verde ben ekliyeyim birde..

merhabalar asagida marsg ve alisaha gözüküyor nasilsiniz kizlar Marsg bu arada ezginin resimlerine bayildim allah bagislasin cok tatli

Aylincim Meralcim hanginiz ilgileniyor ocak bebeklerin kilo ve boy bölümüyle bilmiyorum bende kayranin bilgilerini yazdim haber vereyim dedim canlarim zemuszemus

kıslar bende hafataya salı günü bir iş görüşmesine gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı tabi
Hayırlısı olsun canım, inmşallah istediğin gibi bir iş olur.
Bal konusunda sormuşsun canım, ben aralarda sabah kahvaltısında bir çay kaşığı kadar veriyorum.

1+ yazıyor canım üstünde, ama artık 11 ayı doldurdular diye veriyorum ben.Normal sütte veriyorum bazen.İlk başlarda biberonu almıyordu egehanda.Memeden kestikten sonra almaya başladı.Yoksa kesinlikle istemiyordu.

Ben atlet, uzun kollu badi, üstüne tulumu giydiriyorum.Ayağına da külotlu çorap.2 çift giydirirsen sıkılabilir çocuk.

İnşallah negatif çıkar sonuçlarınız canım.Geçmiş olsun.

Yaa ne durumlar var, allah tüm bebeklere acil şifa versin.Ne kötü, hem aile hem çocuk için.Yatıp kalkıp dua edelim, allahıma şükür böyle sorunlar yaşamadık, yaşamıyoruz.

Afacan, canım bende yapıyorum düzeltmeleri ama aylinin sanırım kayıtlı bir listesi var, o yüzden ben yaptıktan sonra aylin yaptığında benim yazdıklarımı almamış oluyor.O yüzden aylin girdiğinde o düzenlesin.2 iş olmöasın diye işlemedim tabloya.Bende yazdım bu ayki bilgilerimizi.Sanırım aylin bugün evdeydi, işe geldiğinde düzenler tabloyu.

ya hıc bısey kalmadı aklımda ((
bı egehanın gece uykuları duzelmıs cok sevındım aynen devamını dılıyorum
bır de chef ınsallah yenı testlerınızın sonucları ıyı cıkar canım
butun dualrım sızınle

Canım uykumuz düzene girdi diyorum ama, ben ne zaman evde proje yapayım, nasıl olsa çocuk uyuyor dersem o gece sürekli uyanıyor.Ben de bir bilgisayar başına bir yukarı odaya koşmaktan çıldırıyorum.O yüzden evde iş yapmıyorum:))))
Normalde uyuyor, işim olursa uyumuyor.Anlıyor mu ne benim çalıştığımı:)))))

Sağol canım.İnşallah tüm bebişlerin uykusu düzene girer.

cehfcim işallah bişey çıkmaz canım iyi düşün iyi lsun bitanem
sepetçi sizede kolaylık versin rabbim suszluk çok zor valla ah o aileyede rabbim şifa versin çok zor bu durumlar Allah kimsyee dermansız dert vermesin
iyi akşamlar kıslar

ben geldim sen gidiyorsun Meralcim iyi akşamlar sana da..

bugün çok yoğundum bakamadım doğru düzgün..
sabah yine doktora gittik kulakları boğazı iltihap olmuş antibiyotiğe başladık
ateşi çıkmıyor uzun zamandır çok şükürki..

ahu inşallah sonuçlar temiz çıkar dualarımız seninle canım..

ne demekmiş o bilmiorum ben ama umarım bi aksilik yoktur:Saruboceq:
İyi akşamlar kızlar, ben çıkıyorum.Öpüyorum hepinizi ve tüm bebişleri.

ii akşamlar canım:)
kızlar nil baso su içio ver1mezsem ağlıo sizinkiler ne kadar içio?:uhm:

ah eguşum geçmiş olsun:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…