2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimkide gündüz içmiyo gece içiyo. hemde öyle bi içiyoki içi yanmış ondan uyanmış diyorum ama biliyorumki buda bi koz uyanmak için..

duruda çok su içiyo günde kaç defa biberon dolduruyorum sayamıyorum ama duru 3 aydan beri bukadar çok içiyo bende nede olsa zararı yok die düşünüyorum içsin duygucum bol bol.

geçmiş olsun şekerim vereliniortak

Cnm sıfır kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum onun üzerine pijama takımı giyor. birde kısa çorap. Ayağına giydirmeyeyeim ozaman. Ay ne zor işmiş bu annelik..
sizinkide bundan mı?
Kiraz Bebe

Ne afacanlar bunlar böyle... Aybüke de ben nezaman yatarsam gündüzleri az uyur:)

WATERFULL
Ben atlet, uzun kollu badi, üstüne tulumu giydiriyorum.Ayağına da külotlu çorap.:kedi:2 çift giydirirsen sıkılabilir çocuk duyduğum kadarıyla yatarken külotlu çorap gelişimi için iyi olmazmiş yada büyük giydir
uyuku tulumu tavsiye ederseniz bende alayım yatarken üstünü örtürmüyor hele uykusunda daha rahat ederse hiç durmam hemen alırım

merabalar:)
ay çıldırcam uyumuoooooo....
içsin bare su ben acaba doyuruo mu kendini die düşünmüştüm..
ezgiye de geçmiş olsun

sedakt ve monte ay işinize karışmak istemem ama domuz gribi aşısı yaptırdınızmı. yaptırmadıysanız bence yaptırın. eşim geçen gün devlet hastanesinin d.gribi kliniğini gezmiş. durum işler acısı. hamile ve lohusalar fazlalıktaymış. bu durumlarda allah korusun ölümcül olma riski çok daha fazlaymış. bi sağlıkçı olarak uyarayım dedim..

iyi akşamlar herkese tekrar sağolun dualarınız ve iyi dilekleriniz için
duygucum ben de hiç bilmiyordum ama öğreniyor insan daha ne hastalıklar var ya Allahım korusun beterlerinden bu bir gen bozukluğu hastalığıymış doğuştan gelen
salgı bezleri normalde akışkan olurmuş bu hastalıkta akışkan olmadığı için vücutta tıkaçlar olustururmuş
vücudun neresinde tıkanıklık yaparsa orada sorun yaratıyor öyle beter bişey
suyu ceylinde çok içiyor suya doymak bilmiyor
uyku tulumunu bizde yeni aldık bende çok memnunum ceylin battaniyeyi üstünden atmak için uyanıyordu

chef nereye götürdün bebişi. istanbula gitme imkanın varsa çapa yada marmarayı önericem. tabi inşallah çıkmazda gerek kalmaz. bi arkadaşımın bebeği kistik fibroz. o marmarada takip ettiriyor. özel bu hastalık için poliklinik var bilgin olsun..

canım ben düşünmüyorum valla yani yararından çok olabilme olasılığı olucak şeler daha kafa kurcalıyo bende zaten çok dışarda olan biride deilim dr dan dra çıkıyorum dışarı.

kızlar bu uyku tulumunu bende istiyorum ama nasıl kullanıyorsunuz bunu yani içine ne giydiriyosunuz vede giydirdikten sonra üstünü örtüyomusunus ayrıca örtüyosanız nasıl bir battaniye.

ahucum çok çok geçmi olsun canım Allah tez zamanda şifa versin inşallan minik ceylinimize Allahın izniyle bişi çıkmıycakiçini ferah tut cnm

serpil bursada çoçuk hastanesi var oraya götürdüm dediğin gibi canım inşallah çıkmaz da çıkarsa götürürüz tabi sağol bilgilendirdiğin için
sağol sevdacım umarım çıkmaz ben uyku tulumunun içine ince pijama giydiriyorum üstünü örtmüyorum çünkü bizim evimiz çok sıcak oluyor biz devamlı yarım kollularla duruyoruz

hasta bebişlere geçmiş olsun

sewda walla canım akşam yine haberlerde hamileler için muhakkak yaptırın normal kişiye göre 6 kat fazla riski varmış hamilelerin,ewden çıkmaman önemlı deil eve girip çıkan herhangi birinden en çokta paradan bulaşıomuş,sen yinede bı dr una danış istersen

bende uyku tulumu kullanıorum ama hergün deil çok soğuk olduğunda içine atlet üstüne çıtçıtlı body uzun kollu altına külotlu çorap giydırıodum ama bende ii deil die gecelerı giydirmıorum artık ama muhakkak bı alt giydırıorum çunku soğuk kalıo bacağı baktım,zaten çorapta giydrıorum bizim tulum ayaksız,üstünüde örtmuorum odada klima 23 derecde dewamlı çalışıo

merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum.gündüzleri artık hiç açmıyorum.akşam yatmadan önce son sayfaları okuyabiliyorum..
ezginin fotolara bayıldım hasta bebeklere geçmiş olsun.ece de bugün hastalar kervanına katıldı sürekli hapşuruyo burnu tıkalı uyuyamadı yavrum.offf keşke onun yerine ben hasta olsam diyorum..inş sadece soğuk algınlığıdır

ezgi ve ece ye geçmiş olsun...çok ciddi salgın var..bizde d.gribi aşısı olacağız mutlaka..

size de geçmiş olsun yahu ne oldu bööle döküldünüz bir bir..:çok üzgünüm:
ii geceler demek istedimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çağan yarın olcak aşıyı. bizim çocuk dr u da kendi bebişine yaptırıyo.20 aylık. neyse aşıdan sonra ne olduğu hakkında ben bilgi veririm size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…