hanımlar herkese selam umarım herkes iyidir.
güzel anneler en bişey sormak isityorum c.tesi doktora gittim ve bebeğime çinko vermemi söyledi doktorum. demiri de 12 damla gündüz vercekmişim demr zaten öyle kullanıyordum ama çinko hiç vereniniz varmı boyun biraz kısa buldu gelişimi takviye edelim dedi 10. ayını bu cumartesi doldurcak.
73cm ve 9 kilo sizce çokmu zayıf hani doktorlarda bir eğri varya ona göre bakıyor eğrinin altına düşmüş biraz zayıflama var dedi birde idrar kültürü istedi napcağımı şaşırdım sizce zayıfmı bebeğim
burcucum pasta ve kına kıyafetiniz çok güzel
ama elvin ve annesi daha güzel
doğum gününüz kutlu olsun canım
aylincim eguşunda doğum günü kutlu olsun
ben ne yılbaşı planı yapabiliyorum ne de doğum günü planı
herşey tahlil sonuçlarımıza bağlı
30 unda gidecez 10 dakika içinde ya berbat bir hastalığımız olacak ya da bayram yapacaz
iyi akşamlar
bugün bende pasta siparişini verdim...1 şeklinde olsun dedim 20 kişilik yapılacağı için hoş durmazmış bende üzerine eymenin resmini koydurmaya karar verdim...inşallah güzel olur pastamız..doğum günü şekerlerimizde geldi...birde eguşun hediyesini aldık bugün en kısa zamanda göndericez inşallah...
elvin naz tekrar doğum günün kutlu olsun...kına elbiseleride çok yakışmış..
gamze benim oğlumda 77 cm 9 kg...doktor iyi dedi...
aylin ne güzel herkes bişey yapmış getirmiş. herkesin eline sağlık. ayrıca paşamda pek yakışıklıymış ayol. sarı paşa bunlar. allah bahtlarınıda tahtlarını da güzel eylesin inş..
günaydın herkese
aylin abla doğum gününüz çok güzel olmuş resimlerden belli..pastaneci kadın öyle söyledi birşeyler anlattıya tam anlamasamda..acaba 1 şeklindemi yaptırsam yinede aklım karıştı..
günaydın herkese
aylin nerde resimler ben görmedim
dünürüm çok güzel olmuş gelinim mutlu yıllar
slm hanımlar
ezgide öksürük başladı bugun gttik doktora faranjit olmuşuz antibiyotiğe başladık..
sinüsleri sürekli sorunlu ezginin bu genetik kimde var dedi bir bende yok ailede :)) eşim kardeşim babam annem herkeste var faranjit ve sinüs problemi
bizde 13250 olmuşuz bizede şişman dedi üzülmeyin bu doktorları sevindiremiyoruz boyunu ölçemedik ezgi durmadı maglesef...
yürümesine çok şaşırdı kilolu ve yürüyor he bravo falan dedii..
bence çok kilolu değiliz ama neyse iri bence ezgi dimi aylin emel aysegüll :)) siz gördünüz ...
geçmiş olsun ezgiye işallah atatır çabucak buarada boylu poslu olucak annesi oda boşverin tamayın doktorları zaten sağlıklı olsunlarda gerisi boş bizde bayadır dra gitmiyoz kilo boy haberğmiz yok yaşını doldursun diye bekliyorum zaten aşılar için mecbur gitçez ozaman baktırıım
buarada mutfak camlarını dolaplarını sildim geldim perdeleri atıcam makineye kilimini falan bir banyo kalıcak işim bitti sayılır cumada şöle bir toplayıp siliveririm artık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?