2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynı şey egehanda da oluyor derya.Akşam eve gittiğimde kucağımdan inmek istemiyor, sabahlarıda giyindiğimi anlayınca sürekli ya peşimde ya da gözü bende.Ondan kaçarak çıkıyorum dışarı.Aslında havalar güzel olsa, annemle birlikte bahçeye çıksalar o kadar önemsemiyor ama evde kapalı kalınca bunalıyor çocuk.Beni de götür diyor.
Ben birisini ayarlamayı düşünmüştüm,ama ilk zamanlarda ben varken, annem varken o kişinin bizim yanımızda olması lazım.Yabancılara hemen ısınamıyor çünkü egehan.
Ama artık aramıyorum kimseyi, annem bozuldu, benim birisini aradığımı duyunca.:)))))
Ben gideyim siz kendi başınıza kalın filan dmeye başlayınca aramaktan vazgeçtim:))))Ben kimseye güvenipte çocuğumu bırakamam, sanki başka birisi gelince ben ona bırakıp dışarı çıkabilir miyim diyor:))))).İyi mi oldu kötü mü oldu zaman gösterecek.
Haa tabii bunları şimdi söylüyor, biz 5 kardeşiz bizi bırakıp çalışmaya gidiyordu:)))Biz başkasının ellerinde büyüdük.KISKANIYOR MUYUM NE OĞLUMU:))))))

Eşi,min işi vardı.O gidiyorum ben deyince bizimde anne tarafım oralı.Bizde gelelim dedik.Gezemedim ama bir akrabaları gördük, birde fazileti gördüm döndük:))))

:)) ama torun baskaymis guzelim

Benimde annemin belinde kirik olunca birini dqaramistik Annem cok bozulmustu hatta Esimm laf arasinda ariyoryz demis Annem Derya oyle sey yapmaz demis :))

Evet yaaa, torun başkaymış:)))Neyse böyle olsun en iyisi.Başkasına ne kadar güvenebileceksin. Gözüm arkada kalmıyor hiç olmazsa.

Ay sorma gorunce cok begendim 3008 buyuk bayagi ezginin esyalara iyi oldu hem dizel oldu mazda benzinliydi ama limiti cok astim uzun sure birsey almak yasak :)))

3008 mi aldınız_?Güle güle kullan tekrar.Dizel en iyisi oluyor.Ben dizel aldığıma memnunum.Benim araba küçük geliyor egehanın eşyalarına.O yüzden eşimin arabasını alıpta çıkıyoırum zaten şehir dışına gideceksem.Ama şehir içi ideal oluyor, park sorunu filan yaşatmıyor.

dogruu bunda park sorun olabilir 407 vardi esinde dimi cok buyuk onada baktim ama bunu sonra gorunce cok begendim v

Evet canım.

Evet çok güzel bir araba.Şimdi ona baktım bende.Özelliklerini çok ilerletmişler.Arabamı değiştireceğim zaman bende bakayım buna:)))Standardında hangi özellikleri var, opsiyonel neler var_?Senin ki nasıl_?
Ay ne çok soru sordum:))))

Benimki otomatik dizel tavanii tamamen cam aynalar otomatik acilip kapaniyor el freni yok parkta kendi el frenini yapiyor giderken kendi aciyor el frenini hizz sabitleyici var mesela 90 a liyorsn uzun yolda kendi gidiyor gaza basmiyorsun
4 cekere cevirmen icin dugme var otomatik farr yagmur park sensoru var yok yok valla bayildim ben tavsiye ederim

Birde benzinli duzzz vites tamamen bos var

Güzelmiş yaaa, hız sabitleyici çok iyi oluyor düz yolda.El freni olmamamsı güzel:)))Bazen unutuyurm çekmeyi ya da tam oturmuyor.Bir kez araba benim arkamdan markete girecekti:))))Tuttum ben bunu:)))Zaten araba 4 çeker jip gibi görünüyor.Baktım bende özelliklerine:)))Ben düz vites dizel alırım sanırım.Bi eşimle konuşayımda benim arabayı kaça sayarlar bakalım serviste.Ona göre bir düşünelim.Sağol deryacım, tavsiyelerin ve bilgiler için.
Yalnız üstünün cam olması yağmurlu havalarda süper oluyor, bir de gece.Ama benim gibi sıcak bir yerde yaşıyorsan kullanamıyorsun fazla o özelliğini.Denenmiştir.Kafan pişiyor:))))

cnm bana temizliğe gelen kadına bıraktım en güvenilir o geldi, 2senedir tanıorum hiç sinirlendiini görmedim çocukta bakmış alışık en önemlisi de doğduundan beri naz görüyo çok seviyo hep kovasının dibinde bitiyo ütü yaparken izliyo falan:) sanki hep bırakıomuşum gibi oldu hiç garipsemedi normal saatinde uyumuş mamalarını yemiş şans işte durmasa bidaa bırakmıycaktım ben de.ama belki arttırırım bile ya zaten az para alıyo
ne güzel cnm gezn moral oluyo dün gene nazla çıktık ya teri üstünde kurudu sabah 5buçukta ayağa dikti bizi kuru kuru öksürüyo ne yapsam burnu falan akmıyo

cnm benim mak yarım saatlik prog var ama hiç leke çıkarmıyo 2saat falan yıkıyo pek kısa sayılmaz o yüzden hep tablet kullanıorum sen araştır belki kısalarda sıvı iidir
:)) valla bukadar reklam yaptim baska alirsn ayip olur :))
kazasız belasız kullan inşallah yeniyılda noelbaba bana da bi araba getirsin ya markası falan da önemli diil:Saruboceq:

köprklerin peşinde koşarım
bebekte 3 5 tur atarım
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Ay yerim ben bu kizi yaa masallah

Noel baba e n iyisini getirsin sana guzelim bir ikna edemedin kocani

Gorumcem gibi yap gitmis almis :)) kocasina soyledi durdu almadi kendi almis taksitleri kocasi oduyor simdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…