:))))Hayatım peugeota bulaşınca vazgeçemiyorsun.Hangi modelini aldınız_?
Ay sorma gorunce cok begendim 3008 buyuk bayagi ezginin esyalara iyi oldu hem dizel oldu mazda benzinliydi ama limiti cok astim uzun sure birsey almak yasak :)))
3008 mi aldınız_?Güle güle kullan tekrar.Dizel en iyisi oluyor.Ben dizel aldığıma memnunum.Benim araba küçük geliyor egehanın eşyalarına.O yüzden eşimin arabasını alıpta çıkıyoırum zaten şehir dışına gideceksem.Ama şehir içi ideal oluyor, park sorunu filan yaşatmıyor.
cnm bana temizliğe gelen kadına bıraktım en güvenilir o geldi, 2senedir tanıorum hiç sinirlendiini görmedim çocukta bakmış alışık en önemlisi de doğduundan beri naz görüyo çok seviyo hep kovasının dibinde bitiyo ütü yaparken izliyo falan:) sanki hep bırakıomuşum gibi oldu hiç garipsemedi normal saatinde uyumuş mamalarını yemiş şans işte durmasa bidaa bırakmıycaktım ben de.ama belki arttırırım bile ya zaten az para alıyogunaydin herkese
Ay aysegul hemen nerden buldun kadini valla ben ezgiyi nee zaman biraksam gelince canima okuyorr cok ozlemisoluyor yapisiyor wcc Ye gidemiyorum yaa cumarteside kardesime biraktik pazar ateslendi evden cikarmiyorum hastalanmasin diye yine hastalaniyor bukez dis heralde cok huysuz cunku
Yeni arabayida bir guzel kusarak kutladi :)) cocukluya nee gerek yenii araba :))
ne güzel cnm gezn moral oluyo dün gene nazla çıktık ya teri üstünde kurudu sabah 5buçukta ayağa dikti bizi kuru kuru öksürüyo ne yapsam burnu falan akmıyoDeryacım hayırlı olsun arabanız aldınız demek , ezgiyede geçmiş olsun
Ayşegül minyatür ne yapmış kadınla anlaşabilmiş mi yada kadın ne yapmış nazla esas o önemli haftaya gelicekmi yine kadın :) iyi yapmışsınız şaka bir yana biraz moral olmuştur sanada bende cuma günü hem annem hem kayınvaldem burda olacak onlara bırakıp kocamla geziyim biraz diyorum
cnm benim mak yarım saatlik prog var ama hiç leke çıkarmıyo 2saat falan yıkıyo pek kısa sayılmaz o yüzden hep tablet kullanıorum sen araştır belki kısalarda sıvı iidirbalım eymen imizin de doğum günü kutlu yavrumuz hep mutlu olsun inş. çok sık giremediğim ve hemen çıktığım için eymenimin d.ğününğ atlamışım((
ayşegül haklısın aslında ucuz etin yahnisi de yenmez keşke almasaydım bende omo ve ariel kullanıyorum beyazlara ariel renklilere omo daha iyi bence.calgonda haklısın umarım tablette aynı sorun olmaz bakalım kısa proğram kullanıyorum ben ama artık herkes öyledir herhalde.kısa programda tablet önerilmiyo dedi kız ama ben sallamadım
kazasız belasız kullan inşallah yeniyılda noelbaba bana da bi araba getirsin ya markası falan da önemli diil:Saruboceq::)) valla bukadar reklam yaptim baska alirsn ayip olur :))
Tatlılığa bak maşallah canım benim.Yerim kız ben seni pembeli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?