2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar doğum günü kutlamalar başlamış :)
pastalarda harika görünüyor.
bizimki 21 ocakta ama şimdiden başladık telaşa :)
herkese sevgiler.. iyi akşamlar..

slm kızlar başakçım bende calgonun tabletini kullanıorum çok memnunum şeffaf kırmıızı noktalı olandan:)biara pril denedim hemen bıraktım leş gibi çıkıodu tabaklar..bence makineyi de koruodur iyi deterjan uzun vadede karda oluruz ariel ve calgondan asla vazgeçmem
çook güzeel bi haftasonu geçirdim ya iiki akıl ettik şu ctesileri baktırmayı 2den 6ya kadar kadın baktı başbaşa rahat rahat yemeğimizi yedik alışveriş yaptık mangoya zaraya girip doya doya herşeyi denedim ilk defa sadece kendime bişeyler aldım 4saatliine sevgili gibi takıldık ay süperdi:))her ctesi bırakıcam artık yoksa oynatmaya az kaldııı
bugün de boğazda kahvaltı yaptık istinyeparka gittik bu yılbaşı dönemi heryer ışıl ışıl çok eğlenceli naz da artık heryerde yürüyo bizim kadar yürüdü nerdeyse bugün de bekar arkadaşım vardı o baktı naza ben rahat ettim biri yardımcı olunca insan rahatlıyo yaa

çağan eymen ii ki doğdunuz bebişlerim öpüoruz sizi..
sennur hayırlısı olsun güzelim yeni yıl sağlıklı bi kardeş getirsin kereme inşallah
kimseler yok çıkıyım ben de..ii geceler:X

slmlar kızlar herkesi doğum günü telaşı sarmış bizim 19 ocak az kaldı ama hastayız sık giremiyorum ıYı Kı DOĞDUNUZ BEBıŞLER
:ecrin_bebek::sinifsinif:

Son düzenleme:

Teşekkürler canım...evet kader arkadaşıyız nede olsa...ikiside yaz bebekleri olucaklar...

çağan eymen ii ki doğdunuz bebişlerim öpüoruz sizi..
sennur hayırlısı olsun güzelim yeni yıl sağlıklı bi kardeş getirsin kereme inşallah
kimseler yok çıkıyım ben de..ii geceler:X

Sanada çok teşekkür ediyorum canım güzel dileklerin için..evet en önemlisi sağlıklı olması..durumunuda merak ediyorum aslında...çok istekli değildim baştan..zor olucak korkusuyla ama şimdide bişey olursa çok vicdan yapıcam...inşallah sağlıklıdır herşey yolundadır..çarşambayada öğrenicez bakalım..

teşekkür ederim afacan ve ayşegül...

meral abla antalya dönüşü uğradı bir kahvemizi içti...çok mutlu oldum...fotolarıda yarın eklerim artık...

başak bende beyazlar için persil almıştım hiç memnun kalmadım...ariel ya da omo daha iyi ayrıca arielin kokusuda kalıcı oluyor...

balım eymen imizin de doğum günü kutlu yavrumuz hep mutlu olsun inş. çok sık giremediğim ve hemen çıktığım için eymenimin d.ğününğ atlamışım ((
ayşegül haklısın aslında ucuz etin yahnisi de yenmez keşke almasaydım bende omo ve ariel kullanıyorum beyazlara ariel renklilere omo daha iyi bence.calgonda haklısın umarım tablette aynı sorun olmaz bakalım kısa proğram kullanıyorum ben ama artık herkes öyledir herhalde.kısa programda tablet önerilmiyo dedi kız ama ben sallamadım

kizlar bir türlü denk gelemiyoruz gerci hafta sonu herkes gezmelerde ben burda hapis hayati sürüyorum resmen her yer kapali 4 gündür disarlarda in cin top oynuyor misalli kis olunca o yönü kötü yazi özledim bennnnnnn:gitme:

ohhhh sefan olsun canim iyi yapmisin ne güzel hafta sonu bakacak birinide bulmusun cicilerinide güle güle giyin ASKINIZ"da ömür boyu olsunopuyorumnanaktan NAZ"da baya yorulmustur aksam güzel güzel uyusun bicirik

Günaydınlar herkese.Nasılsınız_?Bugün burası yağışlı.Geçen hafta çok güzel bir güneşle haftaya başlamıştık, bu hafta yağmurla başladık.Neyse şu kış bir geçse bir an önce, yaz gelse.Dört gözle yazı bekliyorum:))))))

Oooh iyi olmuş canım.Güle güle giy aldıklarını.Birkaç saat uzak olmak çok iyi geliyor.Sevindim, kendine gelmişsindir.
Bende calgonun tabletini kullanıyorum.Calgon ve arielden vazgeçmem.Diğer tüm deterjanları denedim çamaşırda.Pahallı gibi görünsede sonunda en ucuzu ariel oluyor.Persili hiç sevmedim, tüm lekeler üzerinde kalıyor.

Eymenin doğumgünü resimlerini şimdi gördüm.Çok tatlı çıkmış faziletçim.Herşeyi zorla yediriyorum diyorsun ama avuçlamış pastayı:))))))

Günaydın...

Ayşegül cnm senin adına çok sevindim.. Çok iyi olmuş yarım günlüğüne birine bırakmanız. Bir haftanın yorgunluğunu atarsın hafta sonları..

Son düzenleme:
gunaydin herkese

Ay aysegul hemen nerden buldun kadini valla ben ezgiyi nee zaman biraksam gelince canima okuyorr cok ozlemisoluyor yapisiyor wcc Ye gidemiyorum yaa cumarteside kardesime biraktik pazar ateslendi evden cikarmiyorum hastalanmasin diye yine hastalaniyor bukez dis heralde cok huysuz cunku
Yeni arabayida bir guzel kusarak kutladi :)) cocukluya nee gerek yenii araba :))

Deryacım hayırlı olsun arabanız aldınız demek , ezgiyede geçmiş olsun

Ayşegül minyatür ne yapmış kadınla anlaşabilmiş mi yada kadın ne yapmış nazla esas o önemli haftaya gelicekmi yine kadın :) iyi yapmışsınız şaka bir yana biraz moral olmuştur sanada bende cuma günü hem annem hem kayınvaldem burda olacak onlara bırakıp kocamla geziyim biraz diyorum

bende denemedim hiç bilmiyorum en uzun bıraktığım 1 saat olmamıştır şimdiye kadar oda evin etrafında markete kuaföre falan gitmişimdir bakalım duracakmı bizimkide

ben ise gidince Annem bakiyor ona sorun cikarmiyor ama ben gelince cok huysuz miymiy oluyor yapisiyor bana yanindan aurilamiyorum yabancida durmaz ama eminim ondan

Güle güle kullan deryacım.Hayırlı olsun yeni araban.Kazasız belasız yollar dilerim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…