slm millet sennur hayırlı olsun bebişin kaderdasım
umarım hepiniz iyisinizdir bu hafta işten hep gec geldim 6-7 gibi o saatten sonra da giremedim dogumgünü kutlayanlara unuttugum varsa gecenlere nice nice senelere...:içelim:
çağan eymen ii ki doğdunuz bebişlerim öpüoruz sizi..
sennur hayırlısı olsun güzelim yeni yıl sağlıklı bi kardeş getirsin kereme inşallah
kimseler yok çıkıyım ben de..ii geceler:X
slm kızlar başakçım bende calgonun tabletini kullanıorum çok memnunum şeffaf kırmıızı noktalı olandan:)biara pril denedim hemen bıraktım leş gibi çıkıodu tabaklar..bence makineyi de koruodur iyi deterjan uzun vadede karda oluruz ariel ve calgondan asla vazgeçmem
çook güzeel bi haftasonu geçirdim ya iiki akıl ettik şu ctesileri baktırmayı 2den 6ya kadar kadın baktı başbaşa rahat rahat yemeğimizi yedik alışveriş yaptık mangoya zaraya girip doya doya herşeyi denedim ilk defa sadece kendime bişeyler aldım 4saatliine sevgili gibi takıldık ay süperdi:))her ctesi bırakıcam artık yoksa oynatmaya az kaldııı
bugün de boğazda kahvaltı yaptık istinyeparka gittik bu yılbaşı dönemi heryer ışıl ışıl çok eğlenceli naz da artık heryerde yürüyo bizim kadar yürüdü nerdeyse bugün de bekar arkadaşım vardı o baktı naza ben rahat ettim biri yardımcı olunca insan rahatlıyo yaa
Oooh iyi olmuş canım.Güle güle giy aldıklarını.Birkaç saat uzak olmak çok iyi geliyor.Sevindim, kendine gelmişsindir.slm kızlar başakçım bende calgonun tabletini kullanıorum çok memnunum şeffaf kırmıızı noktalı olandan:)biara pril denedim hemen bıraktım leş gibi çıkıodu tabaklar..bence makineyi de koruodur iyi deterjan uzun vadede karda oluruz ariel ve calgondan asla vazgeçmem
çook güzeel bi haftasonu geçirdim ya iiki akıl ettik şu ctesileri baktırmayı 2den 6ya kadar kadın baktı başbaşa rahat rahat yemeğimizi yedik alışveriş yaptık mangoya zaraya girip doya doya herşeyi denedim ilk defa sadece kendime bişeyler aldım 4saatliine sevgili gibi takıldık ay süperdi:))her ctesi bırakıcam artık yoksa oynatmaya az kaldııı
bugün de boğazda kahvaltı yaptık istinyeparka gittik bu yılbaşı dönemi heryer ışıl ışıl çok eğlenceli naz da artık heryerde yürüyo bizim kadar yürüdü nerdeyse bugün de bekar arkadaşım vardı o baktı naza ben rahat ettim biri yardımcı olunca insan rahatlıyo yaa
Eymenin doğumgünü resimlerini şimdi gördüm.Çok tatlı çıkmış faziletçim.Herşeyi zorla yediriyorum diyorsun ama avuçlamış pastayı:))))))teşekkür ederim afacan ve ayşegül...
meral abla antalya dönüşü uğradı bir kahvemizi içti...çok mutlu oldum...fotolarıda yarın eklerim artık...
başak bende beyazlar için persil almıştım hiç memnun kalmadım...ariel ya da omo daha iyi ayrıca arielin kokusuda kalıcı oluyor...
gunaydin herkese
Ay aysegul hemen nerden buldun kadini valla ben ezgiyi nee zaman biraksam gelince canima okuyorr cok ozlemisoluyor yapisiyor wcc Ye gidemiyorum yaa cumarteside kardesime biraktik pazar ateslendi evden cikarmiyorum hastalanmasin diye yine hastalaniyor bukez dis heralde cok huysuz cunku
Yeni arabayida bir guzel kusarak kutladi :)) cocukluya nee gerek yenii araba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?