çağan eymen ii ki doğdunuz bebişlerim öpüoruz sizi..
sennur hayırlısı olsun güzelim yeni yıl sağlıklı bi kardeş getirsin kereme inşallah
kimseler yok çıkıyım ben de..ii geceler:X
Tatlılığa bak maşallah canım benim.Yerim kız ben seni pembeli....
yazıyım cnm saol.sen karşıdasın belki yolun düşer istinyeparkta yeniyıl mutluluk hareketi die bi orgnzasyon var hediyeler dağıtıolar çok güzel ahşap oyuncaklar fotoğrafınızı çekip çerçevesiyle hediye ediolar çok eğlenceli bizimki bayıldı konfetilere bandolara
arabani güle güle kulan canim kazasiz belasiz :Saruboceq:gunaydin herkese
Ay aysegul hemen nerden buldun kadini valla ben ezgiyi nee zaman biraksam gelince canima okuyorr cok ozlemisoluyor yapisiyor wcc Ye gidemiyorum yaa cumarteside kardesime biraktik pazar ateslendi evden cikarmiyorum hastalanmasin diye yine hastalaniyor bukez dis heralde cok huysuz cunku
Yeni arabayida bir guzel kusarak kutladi :)) cocukluya nee gerek yenii araba :))
masallah ya cok tatli minik ayaklarla nasilda yürüyor o öyle o bacaklari isirasim geldicnm bana temizliğe gelen kadına bıraktım en güvenilir o geldi, 2senedir tanıorum hiç sinirlendiini görmedim çocukta bakmış alışık en önemlisi de doğduundan beri naz görüyo çok seviyo hep kovasının dibinde bitiyo ütü yaparken izliyo falan:) sanki hep bırakıomuşum gibi oldu hiç garipsemedi normal saatinde uyumuş mamalarını yemiş şans işte durmasa bidaa bırakmıycaktım ben de.ama belki arttırırım bile ya zaten az para alıyo
ne güzel cnm gezn moral oluyo dün gene nazla çıktık ya teri üstünde kurudu sabah 5buçukta ayağa dikti bizi kuru kuru öksürüyo ne yapsam burnu falan akmıyo
cnm benim mak yarım saatlik prog var ama hiç leke çıkarmıyo 2saat falan yıkıyo pek kısa sayılmaz o yüzden hep tablet kullanıorum sen araştır belki kısalarda sıvı iidir
kazasız belasız kullan inşallah yeniyılda noelbaba bana da bi araba getirsin ya markası falan da önemli diil:Saruboceq:
köprklerin peşinde koşarım
bebekte 3 5 tur atarım
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
buaralar biraz sıkıntıları var çok vıdıvıdı yapamıorum almıycam da demiyo alır heralde yakında
derya sen bilirsin ya peditus verdim pek işe yaramadı kuru öksürüğe ne verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?