2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buaralar biraz sıkıntıları var çok vıdıvıdı yapamıorum almıycam da demiyo alır heralde yakında
derya sen bilirsin ya peditus verdim pek işe yaramadı kuru öksürüğe ne verilir

Kuru oksuruge levopront canim Yeni kullandim daha cunku

Doktoruna arabir sorr genede

Son düzenleme:
yazıyım cnm saol.sen karşıdasın belki yolun düşer istinyeparkta yeniyıl mutluluk hareketi die bi orgnzasyon var hediyeler dağıtıolar çok güzel ahşap oyuncaklar fotoğrafınızı çekip çerçevesiyle hediye ediolar çok eğlenceli bizimki bayıldı konfetilere bandolara

karşıyı çok özlemişim ya bizim taraf çok sakin keşke karşıda otursaydık diorum bazen.arabam olsa her hafta geçerim:..(

çağan eymen ii ki doğdunuz bebişlerim öpüoruz sizi..
sennur hayırlısı olsun güzelim yeni yıl sağlıklı bi kardeş getirsin kereme inşallah
kimseler yok çıkıyım ben de..ii geceler:X

Tatlılığa bak maşallah canım benim.Yerim kız ben seni pembeli....

teşekkür ederiz ayşegülcüm buarada nazada maşallah ya ne gzüel koşuyor öle
selamlar kıslar nasılsınız bakalım sabah kahveye komşum vardı valla o gitti yemek yaptım çağana bişeyler hazırladım kalkınca yesin diye yoğurt mayaaldım ay bu saat oldu yine iki dakika size selam verin diye uğradım :)

ay nee guzel iyilesse yavrus evve hapis oldu yazik

teşekkür ederim meralim iyiyim valla ne olsun işte çağan uyurken kahve içiyorum sen nasılsın paşa nasıl bakalım :)

herkese slm kızlar

deryacım araban hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun işallah.

ayşegül çok geçmiş olsun ıhlamur falanda içirebilirsin bala başladıysan ballı limınlu yoksa sade ilerlememesine yardımcı olur.

inci slm canım nasılsın çağan nasıl yemesi düzeldimi azcık

kızlar günlük yeme proğramlarını bidha gözden geçirelimmi günlük neler veriyosunuz bebişler malum yaşa girdi sayılır çoğu değişiklikler vardır mutlaka.

arabani güle güle kulan canim kazasiz belasiz :Saruboceq:
masallah ya cok tatli minik ayaklarla nasilda yürüyor o öyle o bacaklari isirasim geldi
buaralar biraz sıkıntıları var çok vıdıvıdı yapamıorum almıycam da demiyo alır heralde yakında
derya sen bilirsin ya peditus verdim pek işe yaramadı kuru öksürüğe ne verilir

canim sicak cay gibi seyler ver kuru öksürükmüs hemen ilac verme bence genede sen bilirsin

kizlar benim de sizlere bir SORUM olacak benim oglan hic ama pütürlü seyler halen yemiyor burda doktora sordum normal 1, bucuk yasina kadar normal diyorlarama bu be^nim canimi

oo hoşgeldin sevdacım bebişler nasıl bakalım sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
çağan iyi canım yemesi valla bir günü diğerini tutmuyor bazen yiyor bazen yemiyor ama ben çok takmıyorum valla acıkırsa yer diyorum :)))

kizlar yarim cikmis benim yaramaz basti hemen tusa dedigim gibi yemiyor yiyeceklerini el robotundan gecirmek zorundayim püre seklinde yiyor sizdede varmi böyle ne yapacagimi sasirdim iyice

afacancım benim oğlumda da var o sorun ama bizim hiç dişimiz yok tabi benim oğlum ekmek falan yiyor yada dolma içi falan ama elimle variyorum seninki hiçmi yemiyor buarada dişiniz varmı

^hayir canim ekmek falanda yemiyor yiyecekleri yemek tarzindaki yiyecekleri püre haline getiriyorum öyle yiyor8 disi var canim disle alakali degil

^mesela az bisey örnek olarak sulu yiyecek icinde 1 tane bulgur tanesini düsünün onu bile hemen övmeyse basliyor sizce normalmi burdaki doktorlar normal diyor ama benim icim hic rahat degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…