oo hoşgeldin sevdacım bebişler nasıl bakalım sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
çağan iyi canım yemesi valla bir günü diğerini tutmuyor bazen yiyor bazen yemiyor ama ben çok takmıyorum valla acıkırsa yer diyorum :)))
anladım cnm ben muhalebi kahvaltı karışımına devam ediyomda bakalım sizlerde durumlar ne dedim.cnm pütürlü yememesi genetikmiş kadir tuğcu demişti tabi doğruysa:))zorlama bence nasıl olsa yer zamanla boşuna kendini yıpratma.köpeklerin korkulu rüyası naz:))naber emel napıosunuz
buarada ben bize ne yaptıysam aynısından veriorum 5mandalina sıkıorum hergün başka ekstra bişey vermiorum hiçbişeye zorlamıorum yoksa kusuyo
ara ara veriyorum ama her sefer hüsrana ugruyorum cünkü kusuyor tabi arkasindan ev temizleme ne bileyim bunun ayindaki cocuklari görünce gayet güzel yiyior bizimkisinde böyle sorun olunca ne biliyim iste ilerde sorun olurmu yoksa sorunmu var demedende edemiyorumafacancım normal bişey ama sen yinede benim gibi ara ara verki alışssın çağanda başlarda kabul etmiyordu şimdi öğürmüyor hoşuna giderse pütütlü yiyor zor bir süreç ama aşılıyor
cnm pütürlü yememesi genetikmiş kadir tuğcu demişti tabi doğruysa:))zorlama bence nasıl olsa yer zamanla boşuna kendini yıpratma.köpeklerin korkulu rüyası naz:))naber emel napıosunuz
buarada ben bize ne yaptıysam aynısından veriorum 5mandalina sıkıorum hergün başka ekstra bişey vermiorum hiçbişeye zorlamıorum yoksa kusuyo
ayy valla icim rahatladi kizlar sayenizde demekki yalniz degilmisim aynen dedigin gibi süs niyetine:))afacan şu aralar aynı sorun var bendede. bizde de8 diş var ama süs.. aynen ufacık pirinç tanesi gelse çıkarıyo. napalım ömür boyu böyle gidecek değil herhalde. biraz daha sabır gerekiyor.
inci naptın iş görüşmesini.
kızlar bende derlsere başlıyprum daha seyrek uğrarım herhalde.
derya araban hayırlı olsun. imreniyorum valla. benim ehliyet rafta. korkuyorum kullanamıyorum hadi bana biraz gaz..
alisha en iyisini yapmışsın. benimde aklıma yattı. vanda napacaksak artık. hafta sonu çıkalım dedik çıktığımıza pişman olduk eylem vardı. burasıda bizim memleket orasıda iştte.. bizde burda yaşıyoz sözüm ona...
Ben günde en fazla 500 ml veriyorum.Fazla vermiyorum.inşallah aşılarınızı sorunsuz atlatırsınız canım.bende kendmize ne yaparsam onu veriyorum artık seğişiklik olarak süte başladım mama yerine birde bala başlıcam bakalım sevicekmi buarada bende sorayı bari günlük ne kadar süt veriyosunuz tabi emzirmeyenlere bu soru birde bu bir yaş aşıları ateş yaptımı yaptıranlar varmıydı bizim perşembe aşı günümüz ay ne rahattıkya bir kaç aydır
EZGİ isterse herşeyi yiyor ama istemezse asla yemiyor.
biberonla meyve suyu asla içmiyor. mama ve sür içmiyor benimde sorunum bu sadece kaşıkla besleniyuor. yada eline verityoruz yiyor
Emmeye devam ettiği sürece biberon almıyorlar hayatım.Helede küçükten arada biberon vermediysen.Egehanda hiç almadı emdiği sürece.Memeden kestikten sonra biberonu aldı.
Egehanda gündüz emmiyordu, ama sabaha kadar sütüm çok az olduğundan sürekli emmek istiyordu.Ezgi yine bir kez emiyormuş.Seni çok fazla rahatsız etmedikçe bence bırak biberon filan almasın.Gece bir kez emmek ona yetiyor demekki.
Artık biz sadece gece 12-1 gibi sütümüzü içmeye uyanıyoruz.Gece bir kez uyanması normal.Demek onu tok tutuyor senden emdiği süt.
ben ise gidince Annem bakiyor ona sorun cikarmiyor ama ben gelince cok huysuz miymiy oluyor yapisiyor bana yanindan aurilamiyorum yabancida durmaz ama eminim ondan
Naptin antalyada nasil gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?