2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
afacancım normal bişey ama sen yinede benim gibi ara ara verki alışssın çağanda başlarda kabul etmiyordu şimdi öğürmüyor hoşuna giderse pütütlü yiyor zor bir süreç ama aşılıyor

cnm pütürlü yememesi genetikmiş kadir tuğcu demişti tabi doğruysa:))zorlama bence nasıl olsa yer zamanla boşuna kendini yıpratma.köpeklerin korkulu rüyası naz:))naber emel napıosunuz
buarada ben bize ne yaptıysam aynısından veriorum 5mandalina sıkıorum hergün başka ekstra bişey vermiorum hiçbişeye zorlamıorum yoksa kusuyo

bende kendmize ne yaparsam onu veriyorum artık seğişiklik olarak süte başladım mama yerine birde bala başlıcam bakalım sevicekmi buarada bende sorayı bari günlük ne kadar süt veriyosunuz tabi emzirmeyenlere bu soru birde bu bir yaş aşıları ateş yaptımı yaptıranlar varmıydı bizim perşembe aşı günümüz ay ne rahattıkya bir kaç aydır

h.b canım bebişler iiler çok şükür duruda biraz düzeldi bizde rahatladık.oğlanda ii dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı oraya gittik herşey yolundaymış çok şükür.evimizin uğraşını veriyos işte alşveriş,evin yapımı onlar arası koştuuruyorus,sonuçta güzel bişi çıkcak inşallah ama baya yorulduk eşimde bende.herşeyi sıfırdan ve yeni yapıyos e bide hamilelik.
takma cnm dediğin gibi aç olsa yer sağlığı ii olsunda.

anladım cnm ben muhalebi kahvaltı karışımına devam ediyomda bakalım sizlerde durumlar ne dedim.

afacancım normal bişey ama sen yinede benim gibi ara ara verki alışssın çağanda başlarda kabul etmiyordu şimdi öğürmüyor hoşuna giderse pütütlü yiyor zor bir süreç ama aşılıyor
ara ara veriyorum ama her sefer hüsrana ugruyorum cünkü kusuyor tabi arkasindan ev temizleme ne bileyim bunun ayindaki cocuklari görünce gayet güzel yiyior bizimkisinde böyle sorun olunca ne biliyim iste ilerde sorun olurmu yoksa sorunmu var demedende edemiyorum

tesekür ederim canim cevabin icin ilk kez duyuorum genetik sorun olabilirligi yoksa bilendirdaan gecirdigim zaman sorun degil güzel yiyior yalniz pütürlü yemiyor o kafamda soru isareti tek

afacan şu aralar aynı sorun var bendede. bizde de8 diş var ama süs.. aynen ufacık pirinç tanesi gelse çıkarıyo. napalım ömür boyu böyle gidecek değil herhalde. biraz daha sabır gerekiyor.

inci naptın iş görüşmesini.

kızlar bende derlsere başlıyprum daha seyrek uğrarım herhalde.

derya araban hayırlı olsun. imreniyorum valla. benim ehliyet rafta. korkuyorum kullanamıyorum hadi bana biraz gaz..

alisha en iyisini yapmışsın. benimde aklıma yattı. vanda napacaksak artık. hafta sonu çıkalım dedik çıktığımıza pişman olduk eylem vardı. burasıda bizim memleket orasıda iştte.. bizde burda yaşıyoz sözüm ona...

ayy valla icim rahatladi kizlar sayenizde demekki yalniz degilmisim aynen dedigin gibi süs niyetine:))
sanada allah kolaylik versin ne derslerine basliyorsun

ay lisans tamamlama. uzaktan eğitim hakkı verdiler ama çağan paşa 30 dk uyudu kalktı nası çalışcaksam..

ooof offf

anneler, ablalar, bacılar bütün d. günü gelmiş ve geçmiş bebişlerimize nice seneler dilerim allah sağlık ve huzur versin,

bizim şirket yurt dışı bağlantılı olduğundan tatilinmiz erken başladı, bir hafta yokum şimdiden yeni yılınızı kutlar ve sevdiklerinizle hasretsiz özlemsiz sağlıklı ve huzurlu bir yıl dilerim.

hepinizi çok çok öpüyorum, çocuklarınızı benim yerime öpün herkes kendine iyi baksın.

okadar mutluyumki kendime ayıramadığım zamanı bu hafta iyi değerlendirmek istiyorum, yarın işe gider gibi evden çıkıp kuoföre gidip kaş bıyık aldırıp hamama gidicem, güzelce yıkanmayı düşünüyorum. diğer günde alış veriş :))) çok mutlu oldum yavvv

EZGİ isterse herşeyi yiyor ama istemezse asla yemiyor.

biberonla meyve suyu asla içmiyor. mama ve sür içmiyor benimde sorunum bu sadece kaşıkla besleniyuor. yada eline verityoruz yiyor

Ben günde en fazla 500 ml veriyorum.Fazla vermiyorum.inşallah aşılarınızı sorunsuz atlatırsınız canım.
EZGİ isterse herşeyi yiyor ama istemezse asla yemiyor.

biberonla meyve suyu asla içmiyor. mama ve sür içmiyor benimde sorunum bu sadece kaşıkla besleniyuor. yada eline verityoruz yiyor

Emdirdiğim zamanlarda bizimde sorunumuz buydu derya.Ama şimdi biberonu alıyor.Yine de gündüzleri meyva suyunu filan bardaktan içmeyi seviyor.Sadece ıhlamur tarzı şeyleri biberonla veriyorum gündüz, onuda oyun gibi kullanıyor
Gecede aptamilin 1+ junior sütlerinden veriyorum biberonla.

bardakla denemedim gece icmesini istitorum biberonla cunku gunduz emmiyor gece bir kere emiyor ama sutum cok az

Emmeye devam ettiği sürece biberon almıyorlar hayatım.Helede küçükten arada biberon vermediysen.Egehanda hiç almadı emdiği sürece.Memeden kestikten sonra biberonu aldı.

Egehanda gündüz emmiyordu, ama sabaha kadar sütüm çok az olduğundan sürekli emmek istiyordu.Ezgi yine bir kez emiyormuş.Seni çok fazla rahatsız etmedikçe bence bırak biberon filan almasın.Gece bir kez emmek ona yetiyor demekki.

Artık biz sadece gece 12-1 gibi sütümüzü içmeye uyanıyoruz.Gece bir kez uyanması normal.Demek onu tok tutuyor senden emdiği süt.

aman ne bilim sen diyordun ya sağdım 10 cc çıktı diye bende sagsam o kadar çıkar sanki...

gece uyanıyor 3-4 kez su içiyor kana kana :))

şimdi denedim bardakla tükürüyor velet yogurt yedirdim bende onu çok seviyor sade yiyor şekerli şeyleri yemiyor

Emdiği sürece aynı sorunları bende yaşadım:))))
Şekerli hiç bir şeyi yemiyordu. Ne mama, ne muhallebi, ne de şekerli başka bir şeyi yedirememiştim.Sade yoğurdu çok seviyordu.Halada severek yiyor.Ama içine bal, pekmez, bebe bisküvisi filan koyarsam yemiyor.

Tuğbacım , emiyorsa kalkması çok normal gece.

ben ise gidince Annem bakiyor ona sorun cikarmiyor ama ben gelince cok huysuz miymiy oluyor yapisiyor bana yanindan aurilamiyorum yabancida durmaz ama eminim ondan

berrakda aynen öle,annemde kayınwalidemde aynı şeyi dio,sen yokken ne ağlıo ne mızmızlık yapıo ama ben ewe adım attıktan sonra nasıl mızmızlanıo,sürekli üstüme abanıp emmek istıo yere bıraksam ayaklarıma dolanıo,hep kucak istıo,
walla bu bebişler hep annelerini yoruo,diorum bana garezı var dıe,hafta içi ben yokum ya sabah daha geç vaakte kadar uyuyomuş,hafta sonu erkenden 7 de uyanıo bizim kız,

Naptin antalyada nasil gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…