Kızlar oğlum yürümeye çalışıyor sürekli ayağa kalkıyor 1 adım atıyor 2.yi atarken düşüyor sürekli deniyor ama çok azimli koca dötlüm :)))
oo maşallah doğumgunune yürüyerek girecek demekki
ayy çok güzel fotolar bayıldım , büyümüşlerde erkek erkeğe kamyonculuk oynarlarmış yarabbim çok şekerler ikiside çizgili olan egehan değil mi?
Meral yine çöp gibi kalmışsın valla hamile kaldığın kilona gelmişsin sanırım
tünaydın millet
emelcim hadi gözünaydın koşturmalar başlıyo dmeek yürümeye başlar en geç 1haftaya, 1aya da sokaklarda sürtmeye:))
ne güzel çıkmışsınızı kızlar 4ünüze de maşallah
deryacım benimki hep gece 12.30ta yatıyor valla akşam üstü uykusunu estim biara erken yatsın diye bu sefer gece üçte uyanıp oynamak istiyor öle daha çok yoruluyorum diye akşam üstü uykusu olayına geri döndüm canım hoş seninki belki dişten falandır
benimki hergün yumurta yiyo ama sarısı sadece onu 4bisküvi bi ceviz az suyla eziorum yiyo, üstüne de masada benimle ekmeğine labne pekmez sürüyorum baya yiyo
öğlen çorbasına ekmek doğruorum aralarda meyve meyve suyu içiyo bazen yoğrt veriorum, akşam bizle masaya oturuyo köfte kadar et yedirmeye çalışıorum salata çorba ne varsa verioruz doyana kadar yiyo 7buçukta gece muhallebisi hazırlardan yapıorum
bi de buaralar 150cc süt veriorum ballı, he tabi 3-4saatte bir de 700cc kadar mama günde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?