kızlar selam ,
hepiniz burdayken bir akıl verin bana ya
hazır konuda bana uyuyo
memeden kesme ,
berrakda hala geceleri 3-4 bazen 5-6 yı bile buluo bazen emzırıorum bazende biberonda süt verıorum 1-2 fırt çekip uyuyo yine,şimdi ben şubat tatilinin ilk haftasında yaklaşık 25 gün sonra 1 haftalığına yurtdışına görevli gidicem,mecbur kızımdan ayrılıcam,bu 1 haftada memeden kesilmiş olurmu acaba?
kolay gelsin canim cocukla cok zor insallah basarirsinay lisans tamamlama. uzaktan eğitim hakkı verdiler ama çağan paşa 30 dk uyudu kalktı nası çalışcaksam..
ooof offf
sanada simdiden mutlu yillar canimm keyfini cikar tatilininanneler, ablalar, bacılar bütün d. günü gelmiş ve geçmiş bebişlerimize nice seneler dilerim allah sağlık ve huzur versin,
bizim şirket yurt dışı bağlantılı olduğundan tatilinmiz erken başladı, bir hafta yokum şimdiden yeni yılınızı kutlar ve sevdiklerinizle hasretsiz özlemsiz sağlıklı ve huzurlu bir yıl dilerim.
hepinizi çok çok öpüyorum, çocuklarınızı benim yerime öpün herkes kendine iyi baksın.
okadar mutluyumki kendime ayıramadığım zamanı bu hafta iyi değerlendirmek istiyorum, yarın işe gider gibi evden çıkıp kuoföre gidip kaş bıyık aldırıp hamama gidicem, güzelce yıkanmayı düşünüyorum. diğer günde alış veriş :))) çok mutlu oldum yavvv
kızlar selam ,
hepiniz burdayken bir akıl verin bana ya
hazır konuda bana uyuyo
memeden kesme ,
berrakda hala geceleri 3-4 bazen 5-6 yı bile buluo bazen emzırıorum bazende biberonda süt verıorum 1-2 fırt çekip uyuyo yine,şimdi ben şubat tatilinin ilk haftasında yaklaşık 25 gün sonra 1 haftalığına yurtdışına görevli gidicem,mecbur kızımdan ayrılıcam,bu 1 haftada memeden kesilmiş olurmu acaba?
ay geldim bende nabersiniz kıslar
serpil ay gidemedim görüşmeye haftaya kaldı canım bakalım hayırlısı ,ise olsun ya
esracım eşim bugün göndermiş canım hediyeni bende seni arıcaktım baktım burdaymışşsın burdan yazim dedim umarım beğenirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?