2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam ,

hepiniz burdayken bir akıl verin bana ya
hazır konuda bana uyuyo
memeden kesme ,

berrakda hala geceleri 3-4 bazen 5-6 yı bile buluo bazen emzırıorum bazende biberonda süt verıorum 1-2 fırt çekip uyuyo yine,şimdi ben şubat tatilinin ilk haftasında yaklaşık 25 gün sonra 1 haftalığına yurtdışına görevli gidicem,mecbur kızımdan ayrılıcam,bu 1 haftada memeden kesilmiş olurmu acaba?

Merhaba esracım, ben o şekilde olmadığım için birşey diyemeyeceğim ama, bir ara yeşim hastalanmıştı, ilaç kullanırken bir hafta emdirememişti.Hergün sütünü sağmıştı kesilmesin diye.Onun bebişi bir hafta sonrasında yine emmeye devam etmişti.Sen de sütün kesilmesin diye sağarsan, belki berrakta sen dönünce emmeye devam eder.

merhaba kızlarr
derya araban hayırlı olsun
ayşegül naza kocaman alkış minik afacan çok tatlı yürüyoo..
ayrıca bakıcı olayın harika olmuş benim yanımda annem var o konuda rahatım olmadığını düşünemiyorum o yüzden senn adına sevindim insanın gerçekten ihtyacı oluyor çünkü çıkıp dolaşmaya özgürce..
esracım bu konuda tecrübeli annelerimiz aydınlatacaktır eminim seni
kerem biberona alıştırdım ben emziriyorum da ama sadece su içiyor ağzını yırttık emziğinin lıkır lıkır arada kandırıp süt verirsem henüz almıyor sadece bi yudum tadına bakıyor

Evet Meral abla emiyor. Sütümde az ama kıyamıyorum kesmeye... Biraz daha katlanayım diyorum..

ay lisans tamamlama. uzaktan eğitim hakkı verdiler ama çağan paşa 30 dk uyudu kalktı nası çalışcaksam..

ooof offf
kolay gelsin canim cocukla cok zor insallah basarirsin
sanada simdiden mutlu yillar canimm keyfini cikar tatilinin

esracim memeden kesmekmi istiyorsun eger öyleyse az emzirmeye calis diger zamanlardada pomayla cek sütünü ratlama acisindan biberonda aliyormus mama yada süt ver canim bu arada allah yardimcin olsun demek sende gurbette geliyorsun ha

meralcim aslında ben memeden kesilsin istıorum zaten sütüm kalmadı bikaç damla falandır artık
1 hafdata unuturmu die sordum,gelince kesmış olurdum bari

Esracım, eğer kesmek istiyorsan, unutur.Sen geldiğinde de o unutmasa da biraz naz yapacak olursa vermezsin.Ben yanında soyunmuyordum bile ilk zamanlar aklına meme gelmesin diye.Allaha şükür çok sorun yaşamadım ama yinede gördüğünde istiyordu:)))))

meral sen sütün varkenmı kestın canım

afacan öle pompayla sağacak kadar süt yok ama yanıma alayımmı acaba bide orda rahatsızlanrsam dimi??

Yok güzelim.Sütüm yoktu.Yetmediği için sabaha kadar sürekli emmek istiyordu.Zaten kestikten 2 gün sonra sağ göğsümde hafif süt birikti.Onuda sağmaya çalıştım, 10 cc kadar ancak çıktı.Yani benim hiç süt kalmamıştı.:))))

Yanına pompa al yalnız sen.Ne olur ne olmaz.Yalnız, dikkat et, göğsündeki sütün hepsini sağma,tamamen boşaltırsan göğüsler tekrar süt üretmeye devam ediyor.Hafif rahatlatacak kadar sağ sadece.

herkese merhabalar işten gçten elvinden giremez oldum umarım herkes iiidir.herkesi öpyrm..

ay geldim bende nabersiniz kıslar
serpil ay gidemedim görüşmeye haftaya kaldı canım bakalım hayırlısı ,ise olsun ya
esracım eşim bugün göndermiş canım hediyeni bende seni arıcaktım baktım burdaymışşsın burdan yazim dedim umarım beğenirsiniz

hediyemi dedin. bizim hediye işi komik olmuş anlatayım mı. bana çıkan arkadaş ahlatta oturuyomu. vana çok yakın. vanda da evleri varmış tesadüfe bakarmısınız.

hediyeyi vandan kargoya vermişler. tabi ben eşime demeyi unuttum bu hediye işini. akşam paket hastaneye gitmiş neyse bizimki bakmış hiç bilmediği birinin adı ve vandan verilmiş askeriz ya alah allah bu ne patlarmı ki diye korka korka açmış paketi. içinden hediye. neyse tlf.nu varmışta aramış öğrenmiş işin aslını. buda bize unutamayacağımız bir anı oldu.

kızlar bebieron meselesi zor gerçekten. benim oğlumu babası alıştırdı. sabırla denedi. ilk dönemlerde benden kabul etmedi ama zamanla benden de almaya başladı. bu gibi şeyler için biraz çocuğa eziyet etmek gerekiyor. bazı bebekler hazır oluyo hemen herşeyi kabul ediyo ama benim anladığım 2009 ocak bebişleri bu kategoride değil hepsi inatçı..

bi iki gün şiddetle ağlarken yavaş yavaş dirençleri kırılıyo. ben gece biberonla mama işinide bıraktım uyanınca su içiriyorum bazanda gündüz emmeişse gece alıp emziriyorum ama sütüm tatmin etmiyo. neyse babaları denemediyse bide babaları denesin abakalım biberon işini. belki sizd ede işe yarar..

tşk ederiz canım beğenmezmiyiz ne demeka.s.

iyi akşamlar ama kimse kalmamış

duygu teyzesi hediyenizi aldık çok teşekkür ederiz çok beğendik...

eguşun hediyesini bende yarın kargoya vericem inşallah doğum günü telaşındn vermeye vaktimiz olmadı.

günaydın kızlar

Ahunun ( Chef) telefonunu bilen varmı ? yılbaşı hediyesini yollamıştım ama ona ulaşamamışlar bende de teli yok haber veremedim aramam gerek bilen varsa bana verir mi kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…