İyi akşamlar kızlar.Yılın ilk günü iyi geçmiş okuduğum kadarıyla:)))
Serpilcim üzülme, bir daha çok sinirlendiğinde yanından biraz uzaklaş.Sakinleşince yanına git.
Aylincim paşayı kutlarım, yeni yıla yürüyerek girmiş.Maşallah ona.Kocaman da bir alkisalkisalkis
filizcim, 2009 çok güzel geçmiş, inşallah 2010 çok daha iyi şeyler getirir saan ve ailene.2011 e 2 bebişle gireceksin:)))
İncicim resimleri kaldırmışsın göremedim, ama facete varsa oradan bakarım.Yılbaşına da çok güzel girmişsiniz.Çağanı öperek:))))
Duygucum, memeden kesiyorsan verme güzelim.O zmana nil kestiğini anlamaz, sürekli olarak o saatlerde vermen için ağlar.Bir kaç akşam ağladığında biberonla mama ver.Daha sonra alışacaktır.
Deryacım, sevindim ezginin iyileşmesine.Yeni yaşına mutlu bir şekilde girsin inşallah.Yarın resimlerini bekleriz artık:))))
Ayşegülcüm, bizde de sizdeki durum vardı:))))Bende pek yılbaşı filan önemsemem.Saat 10,30 da uyudu egehan.Biraz toleranslı oldu yılbaşı diye:)))))Batıkan arkadaşlarıyla çıktı gezmeye, biz evde annem , eşim ben oturduk tv seyrettik.Eşimde ve bende eşofmanlarla.Anneme kalsa 12 de merkeze gidelim diyordu , ama çocuk uyuyor diye sesini çıkaramadı:))Bir daha ki seneye izmire gideyim yılbaşında diyor.Alsancak gecelerine akacakmış.Ben onun kızı değilim sanırım:)))))