2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ah canım korktuğu için bozulmuştur düzeni..umarım yarın herşey yoluna girer:))
ben sadece 2 gece bi kez emzirdim,çok kötüydü gögüslerim ama..bi de naapçam uyanırsa??

incicim nil saatlerce emio beni uzun zamandır,ilişkimiz zedeleniodu o yüzden kestim vee demin nil yemek yedi:teytey::teytey::teytey::teytey:çoookk mutluyum

slm kızlar herkese ii seneler diliyorum gerçi 1günde ne değişicekse ben pek önemsemiorum yılbaşıları zaten yılbaşını diil ki yılın son gününü kutluoruz:))biletine bişey çıkan var mı bizim 3biletten sadece birine amorti çıktı naz erkenden yattı dün tek fark hindi ısmarladık 12yi 5geçe de yattık:)bana kalsa 11gibi yatardım da işte bekledik bakalım noolucak noel baba gelirse kapıdan dönmesin:)

duygu muvaffakiyetler diliyorum,ben memeden yavaş yavaş kesmeyi düşünüyorum,emerse 2 yaşına kadar diyordum ama son 3 gündür sadece gece emiyor bugünde hiçbirşey yemedi bütün gün açaçına dolandı,sanırım diş çıkaracak..
Ayşegül naber,yeni yılın ilk günü nasıl geçti? :))

Iyi seneler hanimlar hersey gonlunuzce olsun ezgide dayandi 12 Ye kadar hepberaber girdik Yeni yila

Yarin dogumgunumuzu kutliycaz evimizi susledik pastamizi yaptikk cok keyifli birgundu :))

3ü diilmiydi deryacım sizin, pastan nasıl oldu 3katlı yapabildinmi başka neler yaptınız

iidir haticecim ii geçti valla kardeşim bende nazı çok oynatıyo ben de rahat rahat işlerimi hallettim gezdik biraz da, yarın gidiomusun emellere ben çok istiodum ama heralde gidemiycem şimdi ayıp olur kardeşime gidicek zaten yarın akşam

merhaba derya ezgininde 3 ocaktı doğum günü di mi ? Nasıl oldu ezgi iyileştimi?

3 ocak canim ama yarin yapicaz Ezgi iyilesti sonunda 2 hafta surdu ama guzel gozlu ececik nasil sen nasil oldunn moralin duzeldimi

Aysegulcum 3 katli yapabildik pastayi :)) daha birsuru sey var yarin Foto koyarim

tmm cnm yarın akşam bakarım fotolarınıza fikir ediniriz ben hala karar veremedim ne çaplı bişey yapsam 2saatliğine bi yer mi kiralasam bakalım daha var bize, hadi öpüorm yatıyım ben naz 7de dikilir ii geceler

İyi akşamlar kızlar.Yılın ilk günü iyi geçmiş okuduğum kadarıyla:)))

Serpilcim üzülme, bir daha çok sinirlendiğinde yanından biraz uzaklaş.Sakinleşince yanına git.

Aylincim paşayı kutlarım, yeni yıla yürüyerek girmiş.Maşallah ona.Kocaman da bir alkisalkisalkis

filizcim, 2009 çok güzel geçmiş, inşallah 2010 çok daha iyi şeyler getirir saan ve ailene.2011 e 2 bebişle gireceksin:)))

İncicim resimleri kaldırmışsın göremedim, ama facete varsa oradan bakarım.Yılbaşına da çok güzel girmişsiniz.Çağanı öperek:))))

Duygucum, memeden kesiyorsan verme güzelim.O zmana nil kestiğini anlamaz, sürekli olarak o saatlerde vermen için ağlar.Bir kaç akşam ağladığında biberonla mama ver.Daha sonra alışacaktır.

Deryacım, sevindim ezginin iyileşmesine.Yeni yaşına mutlu bir şekilde girsin inşallah.Yarın resimlerini bekleriz artık:))))

Ayşegülcüm, bizde de sizdeki durum vardı:))))Bende pek yılbaşı filan önemsemem.Saat 10,30 da uyudu egehan.Biraz toleranslı oldu yılbaşı diye:)))))Batıkan arkadaşlarıyla çıktı gezmeye, biz evde annem , eşim ben oturduk tv seyrettik.Eşimde ve bende eşofmanlarla.Anneme kalsa 12 de merkeze gidelim diyordu , ama çocuk uyuyor diye sesini çıkaramadı:))Bir daha ki seneye izmire gideyim yılbaşında diyor.Alsancak gecelerine akacakmış.Ben onun kızı değilim sanırım:)))))

ay aynı mesaj 3 defa çıkmış ))
Ece de tamamen iyileşti ezgininde iyi olmasına sevindim,hiç keyfim yok bizde pazar günü aile arasında öle pasta keseceğiz,hiçbir şeyi istediğim gibi yapamadım,sağolsun eşim deli gibi çalışıyo yarın eceyi dr.a götüreceğim ona bile gelemiyecek kayınvaldeyle gidicem çok sıkılıyorum onunla ama elim mahkum ((

Son düzenleme:
slm kızlar metiş 2010 un ilk günü cok yaramazdı ayyyyyyyy bütün cekemeceleri döktü asagı ne var ne yok indirdi hep engellemek istediysek de cıglık cıglıga agladı bana da sagdan sagdan geldiler ((((
yarın seminerim var sabahtan aksama kadar oglumun ilk dogum günü ortada bişiy yok neyse sabah annem gelcek en azından foto cekicek olan var...
metiş ben yatırınca uyumuyo yaaa illa babası uyutucak ben 2 saat uyutmaya calısıyorum 1 saat uyuyo babası 5 dk da uyutuyo 3 saat ögle uykusuna yatıyo sastım kaldım bana kastı var bu cocugun ...
ayyyy gecen sene bu zaman geldi aklıma metiş on da dogmustu saatler sayıyodum geceden ...hiçde uyumamıstımne heyecanlı ne keyif vericiydi:))))))))annesinin balcan ı
deryaaaaaaaaaaa fotoları at tamam mı merak ederim he:)))
aylin nbr
huuu aysegül yatsana hadi:))
meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal:)
haticeler siz nasılsınız

Çok enerjiksin filizcim, okurken yoruldum:))))))

az önce yazmayı unutmuşum, denizcim hediyeniz geldi, çok teşekkür ederim canım.Kayın validene selamlar:))))

Herkese iyi geceler.bende yatıyorum, sabah 7 buçukta egehanla beraber ayaktayız nasıl olsa.))

iyi geceler kızlar, herkesler iyi sanırım

yarın doğumgünü olanlar telaştalar şimdi )

hatice hayırdır sıkıntın geçmedimi hala,boşver sıkma kendini bu kadar, yarın gelecekmisin emele

Meralcim annen senden daha çok seviyor herhalde eğlenmeyi,şimdiden plan yapmış baksana :)

ayşegülcüğüm yarın dr.dan sonra alışverişe gideceğiz zarada indirim )) varmış vakitlice dönersek gideriz kızımla.
ıyiyis filiz sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo?ayliiin naber nasılsın canım görüşmeyeli?

iyi geceler Meralcim kalsaydın biraz daha iki laf ederdik :)

balım bizim hediyemizde geldi dün akşam 10 dk sonra gelse bulamıcaktı bizimki :)
çok teşekkür ederim çok beğendik kesene bereket..

Evet canım, ben gezmeyi severim, ama akşamları dışarda olmayı pek sevmem.Hatun gecelerin kraliçesizemuszemus

iyiyim hatice bugün bütün gün evdeydim, 2 saat uyuduk oğlumla geceden uykusuzduk ikimizde :)
aa geç kalma yarın bende gideceğim emele :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…