saol canım:)ben de isterdim ama bizim iş sarpa sarmıştı artık,göğüslerim kan içindeydi ve bazı etleri yenmiş durumda..duygu muvaffakiyetler diliyorum,ben memeden yavaş yavaş kesmeyi düşünüyorum,emerse 2 yaşına kadar diyordum ama son 3 gündür sadece gece emiyor bugünde hiçbirşey yemedi bütün gün açaçına dolandı,sanırım diş çıkaracak..
Ayşegül naber,yeni yılın ilk günü nasıl geçti? :))
şimdiden ii seneler dielim o zaman,fotoları beklioruss:)Iyi seneler hanimlar hersey gonlunuzce olsun ezgide dayandi 12 Ye kadar hepberaber girdik Yeni yila
Yarin dogumgunumuzu kutliycaz evimizi susledik pastamizi yaptikk cok keyifli birgundu :))
slm kızlar metiş 2010 un ilk günü cok yaramazdı ayyyyyyyy bütün cekemeceleri döktü asagı ne var ne yok indirdi hep engellemek istediysek de cıglık cıglıga agladı bana da sagdan sagdan geldiler((((
yarın seminerim var sabahtan aksama kadar oglumun ilk dogum günü ortada bişiy yok neyse sabah annem gelcek en azından foto cekicek olan var...
metiş ben yatırınca uyumuyo yaaa illa babası uyutucak ben 2 saat uyutmaya calısıyorum 1 saat uyuyo babası 5 dk da uyutuyo 3 saat ögle uykusuna yatıyo sastım kaldım bana kastı var bu cocugun ...
ayyyy gecen sene bu zaman geldi aklıma metiş on da dogmustu saatler sayıyodum geceden ...hiçde uyumamıstımne heyecanlı ne keyif vericiydi:))))))))annesinin balcan ı
deryaaaaaaaaaaa fotoları at tamam mı merak ederim he:)))
aylin nbr
huuu aysegül yatsana hadi:))
meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal:)
haticeler siz nasılsınız
iletirim selamını Meralcim :)
duygu bravo bak herşey düzene giriyor
kızı susuyor anası ağlıyor ,çok sulugözlüsünüz, allah ağlatmasın :))
hahaha duygucum harikasın valla demek yataydan dikeye geçti diye ağladın
daha neler göreceksin dur bakalım,allah sevinç ağlamaları versin hepimize,
benim güzel kızım bu aralar bunalımda depresyonda sınavlar yüzünden
cıvıl cıvıl kızım içine kapanık oldu bu aralar,konuşuyorum anlatıyorum
onun herşeyden daha önemli olduğunu,psikoloğa götürüceğim belki faydası olur,
onu öyle gördükçe içim parçalanıyor benimde ,hayatın onları bu şekilde zorlamasına
gerçi hepimiz bu yollardan geçtik ama insan kendi çocuğu olunca daha hassas düşünüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?