2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ne güzel yatmıştık kapı çaldı allahtan çağan duymadı. ama benim uyku gitti. öylede güzel dalmışım ki şimdi yatsam çağanın kalkması yakın neyse..

eşim aradı. bizim hastane sosyal tesiste yemek veriyomuş hemde ne zaman. çağanın doğumgününde. çok canım sıkıldı. katılım aslında mecburi gibi ama olurmu bu yaa. bizim zaten katılacaklar hastaneden. onlarda yemeğe gidecekler şimdi galiba başbaşa kutlamak durumunda kalıcaz. aslında bşatabip çok zorluyomuş ben serpili ikna edewrim falan demiş. hatta onunda bebeği var bizden biraz büyük onun yanına bi bakıcı daha ayarlamış çağana baksın diye illaki gelin diyomuş. eşimde bana sordu karar ver cevap vercem diye. ama ben oğluşumun doğduğu gün hem d.gününü kutllayamamış hemde ondan ayrı kalmış olacağımdan hayır diycem. ben o günü bidaha yaşayamam ki ama haksızmıyım
eşimde zor durumda kalırsa sen git vakitli gel derim artık napalım..

bu arada bizim gecelrde aynı artık bende ne yapacağımı şaşırdım heryerim açık uyuyup kalıyorum:)) tabi eymende açık bulduğu yerleri çimdiklemeye başlıyoraklinialirimsmile sabahta belim üşüdüğü için kalkmam epey zaman alıyor..

banada şöyle güzel bir masaj yapan olsa ah ahhhh

Aşınız hayırlı olsun,inşallah sorunsuz geçirirsiniz bu günü canım.
hayırolsun rüyanda:)))Eşin niye öyle söylemiş kiii:))Olur mu olur bir gün özel helikopterinizde:)))Demek rüyanda eymene kardeş geliyordu , ne güzel bir bebişimiz daha olabilir yaza bayanssulusmile

Hay allah, işin gerçekten zor canım yaaaa.Bir gün öncesinde yap olmazsa sende doğum gününü.Ona bir anı bırakmış olmak zaten, şu anda anlamıyorlar sonuçta.Ama sen onu o gün yalnız bırakmak istemiyorsun, farkındayım.

yaa evet aslına onu ogün bırakmak istemiyorum. b.tabipte pazar yapın bizde geliriz falan demiş ama diyorum ya benim için önemli olan o gün bebişimle olmak..

eşim zaten hep öyledir hiç hayal kurmaz bense tam tersi:)) bende ikinci bebekte kararsızım işte hele eymeni düşününce uzun bir ara vermem gerk diyorum :)

serpil sende haklısın ama yemekte değişiklik olabilirdi senin için..yada yemek kaçta biter bilmiyorum ama yemekten sonrada arkaşlarınızla gelseniz evinize kesseniz pastanızı o da güzel olur...benim fikrim bu tabiki en doğru kararı sen vercksin..

2. bebekler biraz daha serbest yetişiyor, daha rahat oluyorlar:)))Çünkü çoğu zamanını yine ilk bebeğe vermek zorunda kalıyorsun.Emziriyorsun, altını değiştiriyorsun, bırakıyorsun bir kenara, ilk çocuğunla zaman geçirmeye çalışıyorsun.Sanki kendi başına gibi büyüyor ikinci bebekler.O yüzde sorunları daha az oluyor aslında, üstüne o kadar düşülmediğ için.
Eymenle yaşadığın sorunlardan dolayı, ikinci bebek olayı korkutuyor seni ama çok daha rahat bir şekilde büyüyecektir ikisi birlikte.Ama eymenin her zmana yeme sorunları olacak sanırım.Belli bir yaşa kadar.Ondan sonra sen yeme diyeceksin o yemeye çalışacak o ayrı:)))))

ayakkabısı var işte bi daha nie alıosun:)
helikoptere hayırlısıyla işallah diorum bebeğe sen bilirsinopuyorumnanaktan

canım sonuçta yemek akşam olur:uhm:sen tüm gününü beraber geçirirsin çağanla,pazarda pastasını keserihem gönül yapar hemide hediye toplarsınbayanssulusmile:roflol::roflol:

ikinci bebek olayı.

ozamanda ikinci bebeğe haksızlık etmiş olmazmıyız. tabi birincide yaptığımız hataları onda yapmayacağımız için bu seferde ilkine haksızlık etmiş olacağız. üfff kafam karıştı.
zaten biz ikinciyi yapmıycaz.

canı sağolasıca çağan ağzımızın payını iyi verdi..

işte bilmiyorumki...herkes öyle söylüyor ilk çocukta çok çekersin ama ikinci çocuk öyle olmaz diyor...bende arlarında çok yaş farkı olması tarftarı değilim.zaten şimdi eymen için hayatımızda bazı şeyleri kısıtlıyoruz eymen tam büyüyecek biz biraz rahata kavuşacağız bu defa ikinci bebek için aynı şyler olacak...şimdi olursa ikisini beraber büyüteceğim..

eşimin kuzeni var astsubay oldu şimdi ama 5 yaşında kızkardeşi var bi taneside 11 yaşında...bana diyorki abla sakın biz gibi olmasın çocuklarınızın yaş farkı diyor...en azından bi tanesi benim yaşıma yakın olsaydı keşke diyor...

serpil neden öyle düşünüyosunki...ablamla benim aramda 1.5 yaş var...annem bana haksızlık ettimi hayır..ama şimdi ablam benim en iyi dostum sırdaşım beraber güzel vakit geçirdiğim kişi..o yüzden arkadaşa bile ihtiyaç duymuyorum..insanın kardeşi gibisi yok...bence kardeş yapmazsan çağana o zaman haksızlık edersin işte..tabiki yaş farkı senin belirleyeceğin birşey...

merhabalar hanimlar nasilsiniz bugün. konular- kilo spor ve masaj ´´mis bügün bunlarin hepsinden bende istiyorum ama nerde ben de o zamanda ooooooooo.... kizlar dün cok karktum su hani rüzgar gülümü diyorlar ya can can sesler cikaran ondan vardi benim ortancili oglanla oynarlarken cekip koparmis bende yemek yapiyordum sonra öyle bir aglama sesine iceriye bir gitimki kayra kopardigi demiri cani gözüne sokmus nasil korktum gözünün beyazina resmen kan oturmus bugün göz doktoruna götürecegim dua edin kizlar insallah kötü bisey yoktur

selammm hanımlar nasılsınız?
canım okudum şimdi inşallah bişiyi yoktur çok geçmiş olsun...

Son düzenleme:
balım yok ya ben yapamam. hem sağlık durumum müsade etmez bunu bile zor yaptık. 9 .yılımızda geldi arkadaş. zaten tedaviye başlamam yakındır bi daha o kadar uzun ilaçsız durmama herhalde. yaşta ilerliyor zaten. bide eşim hiç istemiyor. aslında bi ara herşeyi göze almıştım biz ölürsek bu çocuk dünyada yapayalnız napar dedim eşimlede konuştuk hangimize kardeşimizden hayır var dedi. bu herkes için aynı değil ama bizim için malesef öyle. 2 ay kadar önce kardeşim beni ablalıktan reddeti hemde allah belanı versin diyerek. aman nerden nerey atladım yaa.

bu konuşmadan kısa bi süre sonrada hastalandım şiddetli atak geçirdim hatırlarsanız yazmıştım belim kitlendi diye. allahın izniyle çağanımı büyüteyim napalım bizimkide tek olsun.

afacan canım çok büyük geçmiş olsun. ay göz beni çok korkutur. inşallah bişey yoktur haber ver mutllaka olurmu.

ayyy çok geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsınız..inşallah birşey olmamıştır:Saruboceq:

bizde tam ikinci çocuktan konuşuyodukki senin afacanların yaptığını okuyunca tekrar gözden geçirmek gerk..üç tane oğlun vardı değilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…