ah canım pardon,iiyim ,krep yapıodum nile,beklemedi kapattım netibilmiyorumkismile]duygu günaydın nasılsın Niloş nasıl ?
ahhhh canım ben kaç ay çektim öle..ii anlıorum seni,umarım 1 kereliktir:Saruboceq:kızlar ya benim oğlan beni bu gece mahvetti saat 8 de uyudu 10 a kadar hiç uyanmadı ama sonra yarım saatte bir kalktı gece 12 ye kadar , 12 den sonrada memem hep ağzındaa cok cok cok çeke çeke uyudu benim başım sırtım kolum tutuldu mahvoldum uykusuz kaldım böyle sanki içimden iliğim kemiğim çekildi o sütleri çektikçe ilk kez böyle oldum şu an sersem gibiyim birde sabaha karşı uyandı yatakta sağa döndü sola döndü ters yattı düz yattı eksik uyuduğu yetmezmiş gibi birde yine 6.5 da kalktı off off ben ne yapıcam bilmiyorum bu çocuk niye böyle huy değiştirdi geceleri beni yalancı meme gibi hep ağzında istiyor
umarım devam etmez..ben arada gece veriorum ,hem beni rahatlıo,hatta dün gece uyudu vermek istedim çook şiştim..almadı,sinirlerim bozuldu ama gece kektırdımzemuszemusEmelcim galiba sende memeyi kesmeden rahat edemiceksin Duygu gibi..
yalancı meme olarak kullanıyor resmen,meme emeceğinden değil..
ay ben de çalışmak istiorum ama kendi işimde..aranızda hediyelik eşya toptancısı tanıdığı olan vat mı:uhm:şartlar zorlamıyorsa çocuğunla ilgilenmek daha iyi tabiki..
gerçi bazen iyiki çalışıyormuşum diyorum bu sıpalar iyice yaramazlaştıkça
bazende çok üzülüyorum keyifle bir çocuk büyüteyim diye doğurdum
ama yine istediğim gibi ilgilenemiyorum..neyse napalım sağlık olsunda..
egzersiz mi. yapmam şart ama nasıl
bizde uykusuzlar ve asabiler kervanındayız. gece boyu canıma okudu sabah ta devam ediyor. ne kadar sürer bilmiyorum ama sıkıldım. bizimki 4 gündür emmiyor. yağmasada gürleyecek kadar sütüm var aslında ama istemiiyor işte. ama duygu şanslıymışsın valla maşallah nazar değmesin. benimki emmeyi bıraktı ama full uyanmalar devam ediyor. ay ne inatçı bu sıpa yaaa..
ahh benim de eridiopuyorumnanaktanbide egzersiz bi yana da şöyle adam gibi bi masörün ellerine bırakmak istiyorum kendimi boynum sırtım belim fena halde. hergün byerim tutuk kalkıyorum. masaj masaj masaj...........
ay yazarken bile içimin yağları eridi vallaaaa
10,50 ye kadar uyumuş bu sabah benim sıpacık
babası yerde bulmuş gidince,bizim yatakta yatıyordu
düşmüş yataktanlmaz:
Serpilcim, senin korkularını hissederse o da korkabilir.Bebişin yanında hisettirmemeye çalış bu korkularını.Ama tabii çocuğun kendi durumuda etkiliyor.Ben hayvanları çok severim.Çocukluğumdan beri ne köpekten ne de başka bir hayvandan korkmuşluğum vardır.Ama benim kızım köpekten çok korkar.Büyük oğlumda köpekle koyun koyuna yatar.Aynı anne babanın yetiştirdiği çocuklar bunlar, kesinlikle korkutma olmadı.2-3 yaşındayken Batıkan ,sokaktaki köpekleri severdi.Begüm ise kaçacak delik arardı:)))beni sıkıntıya sokan en büyük şey hayvan konusu. ya ben civcivden bile korkarım yani fobi enimki. işte sırf bu yüzden kızım olsun istemiştim o korksada zararı yok ama erkek korkmamalı diye düşünüyorum. belki yanlış bulabilirsiniz ama kadının korkağı idare ediliyorda erkekğin korkağı idare edilemez bence.
çağanın kesinlikle korkmamasını istiyorum ancak bunu nasıl yapacağım bilmiyorum. hayvanlarla haşır neşir olsun istiyorum ama ufff ya yazarken bile bunaldım neyse...
Bizimkide babayı istemiyor yatakta, geçen akşam babamızda geldi yatağa, Egehan çıldırdı, sattlerce mızık mızık edip durdu sağa sola döndükçe.En sonunda babamız sabaha karşı kalkıp gitti salonda uyumaya:)))HERGÜN yeni huy çıkarıyorlar işte,inşallah düzelir,bizimki bu gece iyiydi 4 e kadar uyudu sonra yanıma geldi,bizimkide babayı istemiyor yatakta mecburen gidiyor adamcağız :))
karnın doyduysa yat uyu ne uyanıyosunki,beni öyle yedirip uyutsunlar
hiç uyanmam valla sabaha kadar :))
Aaaaaah ah, bende aynı düşünceler içindeydim.Kendi işim ama yine de farketmiyor yaaaaa....şartlar zorlamıyorsa çocuğunla ilgilenmek daha iyi tabiki..
gerçi bazen iyiki çalışıyormuşum diyorum bu sıpalar iyice yaramazlaştıkça
bazende çok üzülüyorum keyifle bir çocuk büyüteyim diye doğurdum
ama yine istediğim gibi ilgilenemiyorum..neyse napalım sağlık olsunda..
Canım benim, uykusu çok varmış sanırım, düştüğü halde bile uyumaya devam etttiğine göre:)))Birşeyi yoktur inşallah.10,50 ye kadar uyumuş bu sabah benim sıpacık
babası yerde bulmuş gidince,bizim yatakta yatıyordu
düşmüş yataktanlmaz:
aaa süpper işallah bööle devam eder..merhaba herkese
aylin ve emelcim sağolun içimi rahatlattınız ama doğru söylüyorsunuz artık yesin de ne yerse yesin diyorum
ben o yazılanları dün yüksek sesle eşime okumuştum ceylin de duymuş herhalde ki
dün ilk defa kendi başına uyudu kaldı yerde biraz debelendi ben de alışşın diye almadım ayağıma
ve saat 7 ye kadar hiç uyanmadı ne kadar mutlu oldum yoksa bizde çoğunuz gibi gece 5-6 sefer kalkıyorduk 7 de emdi 7 buçukta da kalktık zaten
kilo konusunda hiçbirsey yapmayan ama sürekli artan bir kilo grafiğim var evlendiğimde 48 kiloydum şimdi 60
4 sene olmadı daha evleneli
bugün perşembe benim tatilim başladı yarın okulum yok çok mutluyum çok.........
selamlar hekese geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
dün hava güzeldi parka gittik oğlumla giremedim gecede aldğımız ilkadım botlarını iade etmeye gittik soobeye çağan onları giymek istemedi bir türlü rahat edemedi bizde iade edip yerine uyku tulumu ve hediyelik bir kaç parça kıyafet aldık çağanın arkadaşlarının doğum gününe ordan lcw den gdip spor ayakkabı tarzı yumuşak bir ayakkabı aldık oğlum onları giydi hatta onlarla yürüdü bile ay giymese bile 20 ytl bişey olmaz öbürleri 80 ytlydi boşu boşuna paramız yanacaktı giymedikten sonra yarında dra g,dicez bakalım kan tahl,ili falan yaptırcam demir durumu vs için işallah bişey çıkmaz birde dişlerini sorucam hala dişimiz yok bizim bir arkadaş bardakla baktı iki haftaya çıkar dedi ama ben pek çakmadım bu işten olmadı bir dişçiye gidelim diyorum geç kaldı gibi geliyor bana bu diş olayı aa sölemeyi unutuyordum uyku tulumu pek rahatmış valla gece açıldımı kalk üstünü ört soba yak odada olayı kalmadı neyse ben kaçtım herkesi öptüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?