2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şartlar zorlamıyorsa çocuğunla ilgilenmek daha iyi tabiki..
gerçi bazen iyiki çalışıyormuşum diyorum bu sıpalar iyice yaramazlaştıkça
bazende çok üzülüyorum keyifle bir çocuk büyüteyim diye doğurdum
ama yine istediğim gibi ilgilenemiyorum..neyse napalım sağlık olsunda..

valla öyle ama memedende kesmek istemiyorum böyle değildi yeni yeni yapmaya balşladı emer uyurdu yine öyle 10 dk da 20 dkda bir istemezdi noldu anlamadım

çok ahım şahım bi hayatım yok ama aben böyle çok memnunum , sağlık olsun dediğin gibi.

HERGÜN yeni huy çıkarıyorlar işte,inşallah düzelir,bizimki bu gece iyiydi 4 e kadar uyudu sonra yanıma geldi,bizimkide babayı istemiyor yatakta mecburen gidiyor adamcağız :))
karnın doyduysa yat uyu ne uyanıyosunki,beni öyle yedirip uyutsunlar
hiç uyanmam valla sabaha kadar :))

egzersiz mi. yapmam şart ama nasıl

bizde uykusuzlar ve asabiler kervanındayız. gece boyu canıma okudu sabah ta devam ediyor. ne kadar sürer bilmiyorum ama sıkıldım. bizimki 4 gündür emmiyor. yağmasada gürleyecek kadar sütüm var aslında ama istemiiyor işte. ama duygu şanslıymışsın valla maşallah nazar değmesin. benimki emmeyi bıraktı ama full uyanmalar devam ediyor. ay ne inatçı bu sıpa yaaa..

bide egzersiz bi yana da şöyle adam gibi bi masörün ellerine bırakmak istiyorum kendimi boynum sırtım belim fena halde. hergün byerim tutuk kalkıyorum. masaj masaj masaj...........

ay yazarken bile içimin yağları eridi vallaaaa

EMELCıM burayı biliyorum ben,
ümraniyeye giderken yol üstünde
spor aktiviteleride var sanırım,hemde uygun fiyatları..

ahh serpil ne iyi olurdu şu masaj

aslında bana spordu egzersizdi hep zor gelmiştir
evde koşu bandı var kapının arkasında duruyor askı niyetine kullanıyoruz
hoş şimdi koşsak eguş rahat vermezde..
şöyle bişeyler yiyip içip kilo versem daha kolayıma gelicek..
hem yiyim hem kilo vereyim bayanssulusmile

10,50 ye kadar uyumuş bu sabah benim sıpacık
babası yerde bulmuş gidince,bizim yatakta yatıyordu
düşmüş yataktan lmaz:

duygu günaydın nasılsın Niloş nasıl ?
ah canım pardon,iiyim ,krep yapıodum nile,beklemedi kapattım netibilmiyorumkismile]

ahhhh canım ben kaç ay çektim öle..ii anlıorum seni,umarım 1 kereliktir:Saruboceq:
Emelcim galiba sende memeyi kesmeden rahat edemiceksin Duygu gibi..
yalancı meme olarak kullanıyor resmen,meme emeceğinden değil..
umarım devam etmez..ben arada gece veriorum ,hem beni rahatlıo,hatta dün gece uyudu vermek istedim çook şiştim..almadı,sinirlerim bozuldu ama gece kektırdımzemuszemus
ay ben de çalışmak istiorum ama kendi işimde..aranızda hediyelik eşya toptancısı tanıdığı olan vat mı:uhm:
diş çıkartıodur belki,nil de gündüz hiç uyumadı 2 gündür,dün sabah dişi patlamış..
umarım düzelir canım:Saruboceq:
ahh benim de eridiopuyorumnanaktan
düşmüş yataktan lmaz:

ah eşşek,yerde yatmasa o kadar uyumaz zatiboshayallersmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eyvahedigeldismileboshayallersmilebayanssulusmilealsanaalsanasmileolumunekankayizsmileohaoldumsmileguclubacismileçok güselleralkisalkisalkis

merhaba herkese
aylin ve emelcim sağolun içimi rahatlattınız ama doğru söylüyorsunuz artık yesin de ne yerse yesin diyorum
ben o yazılanları dün yüksek sesle eşime okumuştum ceylin de duymuş herhalde ki
dün ilk defa kendi başına uyudu kaldı yerde biraz debelendi ben de alışşın diye almadım ayağıma
ve saat 7 ye kadar hiç uyanmadı ne kadar mutlu oldum yoksa bizde çoğunuz gibi gece 5-6 sefer kalkıyorduk 7 de emdi 7 buçukta da kalktık zaten
kilo konusunda hiçbirsey yapmayan ama sürekli artan bir kilo grafiğim var evlendiğimde 48 kiloydum şimdi 60
4 sene olmadı daha evleneli
bugün perşembe benim tatilim başladı yarın okulum yok çok mutluyum çok.........

selamlar hekese geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
dün hava güzeldi parka gittik oğlumla giremedim gecede aldğımız ilkadım botlarını iade etmeye gittik soobeye çağan onları giymek istemedi bir türlü rahat edemedi bizde iade edip yerine uyku tulumu ve hediyelik bir kaç parça kıyafet aldık çağanın arkadaşlarının doğum gününe ordan lcw den gdip spor ayakkabı tarzı yumuşak bir ayakkabı aldık oğlum onları giydi hatta onlarla yürüdü bile ay giymese bile 20 ytl bişey olmaz öbürleri 80 ytlydi boşu boşuna paramız yanacaktı giymedikten sonra yarında dra g,dicez bakalım kan tahl,ili falan yaptırcam demir durumu vs için işallah bişey çıkmaz birde dişlerini sorucam hala dişimiz yok bizim bir arkadaş bardakla baktı iki haftaya çıkar dedi ama ben pek çakmadım bu işten olmadı bir dişçiye gidelim diyorum geç kaldı gibi geliyor bana bu diş olayı aa sölemeyi unutuyordum uyku tulumu pek rahatmış valla gece açıldımı kalk üstünü ört soba yak odada olayı kalmadı neyse ben kaçtım herkesi öptüm :)

Günaydınlar herkesee,bugünkü konular, masaj, spor, kilo vermek filan.:)))))Bende gireyim bu konulara ama öncelikle şu alıntılara cevap veriim unutmadan:))))

Serpilcim, senin korkularını hissederse o da korkabilir.Bebişin yanında hisettirmemeye çalış bu korkularını.Ama tabii çocuğun kendi durumuda etkiliyor.Ben hayvanları çok severim.Çocukluğumdan beri ne köpekten ne de başka bir hayvandan korkmuşluğum vardır.Ama benim kızım köpekten çok korkar.Büyük oğlumda köpekle koyun koyuna yatar.Aynı anne babanın yetiştirdiği çocuklar bunlar, kesinlikle korkutma olmadı.2-3 yaşındayken Batıkan ,sokaktaki köpekleri severdi.Begüm ise kaçacak delik arardı:)))

Bizimkide babayı istemiyor yatakta, geçen akşam babamızda geldi yatağa, Egehan çıldırdı, sattlerce mızık mızık edip durdu sağa sola döndükçe.En sonunda babamız sabaha karşı kalkıp gitti salonda uyumaya:)))

Aaaaaah ah, bende aynı düşünceler içindeydim.Kendi işim ama yine de farketmiyor yaaaaa....

düşmüş yataktan lmaz:
Canım benim, uykusu çok varmış sanırım, düştüğü halde bile uyumaya devam etttiğine göre:)))Birşeyi yoktur inşallah.

aaa süpper işallah bööle devam eder..
bi de kıza kızıosun zayıf die,48 kilo nedir yahualsanaalsanasmile

güle güle giysin canım yeni ayakkabısını çağancık:)diğerleri biraz zorluo alışana kadar..
uyku tulumunda da mışıl mışıl uyusun:Saruboceq:
diş içinde 1 yaş artık çıkması lazım heralde bakalım diş hekimi ne diyecek:uhm:

merhaba herkese

bugün bizde aşımızı olduk geldik...havada çok güzeldi eymen biraz dışarılarda oynadı şimdi uyuttum...hava ne güzel derken bulutlandı...

bizim ayakkabımı problemimiz olmadı ablamın oğlunun ayakkabılarını aldık onu giydiriyrum çok rahat ettik...şimdilik onunla idare edicez burda nerden bulayım ortapedik ayakkabıyı...fethiyeye gidersem bende yeni bir ayakkabı alıcam oğluşumaolumunekankayizsmile

bugün rüyamda meral abla seni gördüm marmaris yine yaz gibiydi...gemiler turistler deniz bile masmavi o kadar güzeldiki...hem özel helikopterle geliyoruz...uyandım eşime anlatıyorum ayranı yok içmeye misali olmuş senin rüya diyorboshayallersmile birde rüyamda bugün tekrar hamileydim :CüvCüv:

Ben sabahtan beridir, bir yazıp, bir bilg başından kalktığımdan, saat 2 ye gelirken günaydın diyerek göndermiş oldum kızlar, kusura bakmayın.Nerdeyse yatma saati geliyor:kedi:
Bende spor yapmak istiyorum, ama hiç öyle şeylerle kendimi kasamıyorumda.Saatli şeyler oldum olası benim yapabildiğim şeyler değil.
Ne okul döneminde saatli çalışmalarım oldu ne de iş hayatımda, ne de özel hayatımda.Hergün aynı saatlerde (ya da farklı saatlerde farketmez) yapmam gerekiyor diye birşeylerle uğraşmaya başlarsam görev gibi gelmeye başladığı için sıkıntı veriyor.
Öğrenciyken, okuldan gelir gelmez derslerimi yapardım ki, kalan tüm saatler istediğimi yapabileyim.Herkeste benim çalışkan olduğum için önceliğimi derslerime verdiğimi sanırlardı:))))Ama bana zor gelen yük gelen şeyler bitipte, istediğim saatte istediğim şeyi yapabileceğim zamanı fazlalaştırabilmek için yapardım aslında.Şimdide, bir proje olduğunda zor kısımlarını hemen bitirip, gerisini keyfe keder yapmayı seviyorum.
Spor olayında da emelin dediği gibi yüzmek en çok sevdiğim şey.Ama havuza üye olmak, ya da bir spor salonuna üye olarak gitmek bana göre değil.Benim kafam esecek saat 6-7 de akşam gideceğim denizime.10 dk, 1 saat ne kadar istersem o kadar kalacağım:)))Yada sabah 7 de gideceğim yine istediğim kadar kalacağım.:)))
Ay bak serpil bende doldurdum yine.:lepi:
Yani kızlar, kısacası ben hiç yapamadım böyle spor falan, inşallah siz yaparsınız.Allahtan bünyem yakıyor spor yapmasamda , istesemde istemesemde kilo sorunum hiç olmadı.Sadece karnımda ki çatlaklar var, onları da sporla zaten yok edemem:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…