2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
serpil çok üzüldüm...hatırlıyorum belinin tutulduğunu...konuyu bilmiyorum ama inşallh biran önce barışırsın kardeşinle.benimde kan pıhtılaşması problemim var benim içinde çok kolay değil bebek sahibi olmak..

bu arada eymen uyanmış klimanın kumandasınıda ele geçirmiş açmış etraf karıştırıyorya hiç sesi soluğu çıkıyormu

kızlar bizde bugun aşı olduk sabah gittik geldik...
ya kızlar benim oğlum azı dişlerini kabartmış onları yarmaya çalışıyomuş
daha ön alt dişleri çıkacak çocuk gitmiş azı dişini yarmaa uğraşıyo zıtlığa bakarmısın...
üstte 4 dişi var...altta hiç yok..birde yavrum boyu uzamamış hala... ama kilosu 12100 gr olmuş..
of ya azrtık çok az alıyolar kiloyu birde yürüyünce daha az alır oluyolar...
allahtan dr teyzemiz gelişimi iyi dedi de rahatladım...

neyse bende kaçtım hoşçakalın...

deniz benim oğlanda 9.600 olmuş senin oğlanın kilosu gayet iyi internette araştırısan 12.5 kilo üst sınır zaten

Ne yani 12,5 üzeri obezite sınırımı olmuş oluyo...
Ay ozaman dikkat edeyim de obez olmasın mı? Yani..

Maşallah kilosu iyi denizcim.Obezite sınırı değil.Bebeğin yaşına, ayına göre alt sınır ve üst sınır cetvelleri var.Bu sınırları aşarsa kilolu oldukları varsayılıyor.Ama ailede iri yapılı kişiler varsa onlara çekmiş olabilir, illaki her çocuk üst sınırı geçti diye obez olacak diye birşey yok.

Anladım meralcım valla ıÇım rahatladı bugÜnÜ
ve yarınıda bı atlatayım da ınŞallahh...
AteŞı olmaz...

Ayşecim geçmiş olsun inşallah bir şey olmamıştır gözüne

ınci benim görümcemin oğluda aynı Çağan gibi yemiyor onun ilk dişide 13. ayında çıktı zaten 15. aya kadar normalmiş yemiyen bebekler geç çıkarıyor galiba Ceylininde dişi yok henüz sanırım

Serpil bence hayatta yalnız kalmasın diye 2. çocuk yapmak bana yanlış geliyor eşimde aynı şeyi düünüyor ama herşey kader kısmet Allah yalnız kalmayı yazmasın bir kere olduktan sonra insan büyüdükten sonrada yalnız kalabilir Allah sağlık versin ilk önce uzun ömür versin , o yüzden bence insan istiyorsa bakabileceğine inanıyorsa istemeli 2. çocuğu mesela ben şu an kendime hiçmi hiç güvenmiyorum o yüzden çocuk yapıp ikisini birden mutsuz etmek istemem ama hayat ileride ne getirir bilemem büyük konuşmak istemem o yüzden herşey kısmet hayırlısı olsun

1 kilo kadar z.yağına, 3-4 adet uzun beyaz mumlardan koyuyoruz.Merhem ne çok sıvı olsun nede çok katı.

Bence de deiğin gibi insan bakabilecekse, sorumluluğunu alabilecekse 2. çocuğu istemeli.Kardeşi olsun, hayatta yalnız olmasın diye bir çocuk daha yapmak ban da pek mantıklı gelmiyor.Ama herşey kader kısmet tabiiki yinede.

bugün kızımın doğum günü..ama ne kendi ailemden ne eşimin ailesinden kims aramadı...kimse kutlamadı..birtek milupadan bi msj geldi...uzaktayım diye hepsinin göünülleride mi uzak.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ahh canım yaaa valla çok üzüldüm içim acıdı ,sen listede yokmusun bizimde haberimiz olmadı..sen koy çayı ben ekibi toplayıp gelelim size doğum günü kutlamaya
siz üzülmeyin :)

çok saol aylin abla..inan ağlıyorum şuan...hiç bişeyim istediğim gibi olmadı bu yaşıma kadr..ama kimse aramadı bile..içim okadar acıyoki..

naz baya kilo almış ya pijamalarla 10600 ii di mi kızlar

ayy kıyamam ağlama lütfen,eşin sen minik kızınla beraber kutlarsınız minik bir pasta alın
unuttular herhalde aileleriniz,yoksa mutlaka arardılar,hay allah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…