2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hanımlar,herkesler iyidir umarım..

Ahu Ceylin'in tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim umarım diğeride iyi çıkar..
yanlışlar dolu bir anne değilsin,çocuğunun yemesi için elinden geleni yapan bir annesin
hiç üzülme bence..

vayy Semracım yaza fit girmeyi hedefliyorsun demek,ahh ahh darısı başıma nasıl olacaksa tabii :)

komşum ne haber hadi gözünüzaydın siz de atlattınız aşıları ama neden 2 yaşında yapıyorki pnomokok aşısını hepsini belli takvimleri var halbuki..

Son düzenleme:
aylin abla istersen eğer cd yi yolalrım sanada gerçekden zor değil ya günde kendimize 30 dakika ayıramıycakmıyız. hem yazın denize gidicez hep beraber ben yanınızda çıtır sizde yağlarınız kuma serilmiş oturcaksınız :))) neyse mirayda sizle oturur oda biraz tombul :))

hahaha yerim ben o tombulu :)
söylerken kolay geliyorda o 30 dakikayı bulmak bile bazen lüks oluyor
internetten mi indirdin sen bunu ?

evet int den indirdim, ama yaprken sıkıcı değil daha önceleride indirmişdim ama sıkıcı geliyordu. bu cd güzel kademe kademe gidiyor önce bir iki hafta vucudun alışıyor diğer haftalardada aşamalı olarak hareket zorluğu artıyor.

komşucum günaydın , ne biliyim dr öyle dedi işte hepsi ayrı bir şey diyor anlamadım gitti, aylin sende bana yolla şu adresi hiç beceremem ben öyle şeyleri ama bi deneyim bakalım, semoşcum bu arada senin msn adresin iptalmi oldu

emel benim pc ye mesn nin yeni sürümünü yükleyemedik muhasebe programı olduğundan kurcalamk istemiyorum. cd leri istiyorsan emel ben şuan yüklüyorum rapidden dtek tek indirmekle ugraşma yooallrım sanada. msn mi silme bir kaç ay sonra kendime pc alıcam evede olcağım için görüşürüz daha rahat.

valla beceremem deme yaş gitdikce olan kilolarda oturup kalıyor bende beremiyorum ama vucut alışdıkca bende beceririm diğerlerinden farkım ne diyorum ve hırs yapıyorum 66 kilo ile başlayıpda 70 80 olmak istemiyorum öyle olunca vermek dahada zor olacak.

ayyy ayyy haklısın bende 58 ile evlendim 66 da kaldım şimdi bana sıkıcı geliyor hareket yapmak ben şöyle yüzsem saunaya girsem de zayıflasam olmazmı acaba daha zevkli :)))

ne zaman evde iş başı yapacaksın hayırlı olsuna gelelim kızlarla

bak bizide gaza getirdin yaşım ilerlemiş olabilir ama bende fit olmak istiyorum guclubacismile
haticenin kayınvalidesi nasıl ama emel valla çok hoşuma gitti kadın
hem incecik hem çok bakımlı :))

semra msn ye web üzerinden de girebilirsin,benimde windows7 yüklendi pc ye
açamıyordum ordan girdim,

valla benimde çok hoşuma gitti her gittiğimde öyle biliyormusun kadının sabah ev hali falan yok her daim bakımlı alımlı hoş

valla gelin gaza :)) gercekden git gide yaş ileredikce kalan kilo karmı zararmı bilmem artık :)))

emel sanırım nisan sonu mayıs sanu gibi işime son veriyorum, inş sık sık bende katılıcam aranıza bizim oralar manzaralıdır ist seyretmeye gelirsiniz inş.

öyle olmakta marifet ama ,evde olunca öğleden sonra anca çıkıyor pijamalar üstümden :)))
ama idealim öyle olmak inşallah yani :))

kızlar ya benim oğlan beni bu gece mahvetti saat 8 de uyudu 10 a kadar hiç uyanmadı ama sonra yarım saatte bir kalktı gece 12 ye kadar , 12 den sonrada memem hep ağzındaa cok cok cok çeke çeke uyudu benim başım sırtım kolum tutuldu mahvoldum uykusuz kaldım böyle sanki içimden iliğim kemiğim çekildi o sütleri çektikçe ilk kez böyle oldum şu an sersem gibiyim birde sabaha karşı uyandı yatakta sağa döndü sola döndü ters yattı düz yattı eksik uyuduğu yetmezmiş gibi birde yine 6.5 da kalktı off off ben ne yapıcam bilmiyorum bu çocuk niye böyle huy değiştirdi geceleri beni yalancı meme gibi hep ağzında istiyor

aynı zamnda ebru şallının tv 8 de sunmuş olduğu bütün platesleride indirmeye başladım bir ders 25 dakka falan toplamda 127 ye kadar olan bütün bölümleri var tek tek inmdiriyorum
arada bunlardanda yapıcam tam yaza kadar bitmiş olur.

hamama gitömeye vakit bulamassınız gelin spor yapın sizde hama veya savunaya gidiceğin yol mesafesini gitmek yerine başla spora :))

yaşadıklarının aynısını ben 1 2 aydır yaşıyorum gercekden çok zor inş düzene girerler. dediğin gibi emizk niyetine kullanıyorlar.

ayklin abla iyi bi iş bulmam zor, ben burda 8- 9 senedir çalışıyorum rahattım kendi işyerim gibi öğlen 2 3 dedinmi çıkabiliyorum, e mirayda küçük evimide aldım kirada da değilim allah sağlık versin huzur versin gerisi boş biraz dinlenip kızımla ilgilenmek istiyorum, belki şilerde çalışırım tekarardan ama şimdilike iyi biyer olmadıkca düşünmüyorum.

Emelcim galiba sende memeyi kesmeden rahat edemiceksin Duygu gibi..
yalancı meme olarak kullanıyor resmen,meme emeceğinden değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…