ahhhhh benim canımmmm üzülme ne olur??
mutlaka unutmuşlardır yoksa aramazlarmı ya...
çok üzüldüm kıyamam sana ben ağlama ne olur? aylinin dedii gibi
eşin sen minik kızın alın küçük bi pasta aranızda kutlayın...
üzülerek kızının güzel gününü de bozma hadi neşe ver ona...
oyunlar oyna... güldür sev onu ...
iyiki doğmuşsun miniğim...
çok üzüldüm bende şimdi ya kıyamam insanlar bi tuhaf olmuş ya üzülme cnm Allah sizi birbirinizden ayırmasın hep mutlu olun inşallah öpüorum yavrunu da nice yıllara
üzülme canim ya ..... biz variz allah kizinin ömrünü uzun etsin nice mutlu yaslar yasain yavrum iyiki dogdun öptük seni opuyorumnanaktan
umarım ateşlenmez canım ,biz de azıyı çıkardık,kilosuna da maşallah
ah be canım listede de yoksun,üzme kendini,ii ki doğdu güsel kızınolumunekankayizsmile
çok geçmiş olsun canım
ay nil durmuoalsanaalsanasmileopuyorumnanaktan
f-ebrar kızının doğum gününü kutluyor ve öpüyorum ikinizide. bizim için çok değerli olan şeyler malesef büyüklerimiz için değerli olamayabiliyor. sen güzel ce kutla yavrunla bi arada çıtlatıveririsin iki tarafada..ağlama nolur eline bişey geçmeyeceği gibi bu güzel günü kötü hatırlama ileride de..
afacan çok sevindim canım..
Ayşegülcüm canım çok üzüldüm Fatma Ebrarın doğum gününü kutluyorum nice sağlıklı mutlu yıllar yaşasın inşallah canım , belki tarihi karıştırdı sizinkiler yaşlılar artık herşeyi unutyorlar ben sanmıyorum gönülden ırak olduğunuzu canım üzülme sen lütfen
üzülme büyükler bu tarz şeylere önem vermiyorlar doğum gününüz kutlu olsun biz varız şekerim boshayallersmileohaoldumsmileŞenizŞenizŞenizemin ol sevdiklerinin gönlündesindir umulmadık bir anda sıcaklıklarını gösterirlerhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Yani büyükler unutmuşsa unutmuş bak biz varız... Bizim kızında doğum gününü hatırlıcaklarını sanmıyorum. Onlar kendi doğum günlerini bile hatırlamıyorlarki:)
Ebrar iyiki doğdun meleğim...
f.ebrar kızının doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşlara inşallah...
eymen ishal oldu aşı yapmış olabilirmi_?
bu arada naz a maşallah birde minyatür diyorsunuz kızazemuszemus acaba birgün bizde tartıda 10 kg görürmüyüzbilmiyorumkismile
aynen balımcım biz görebilecekmiyiz o kiloyu maşallah naza
biz biraz önce tarttık 7800 olmuş mutluluktan uçtuk günlerdir 7700 dü 100 grama bile seviniyoruz yaa
f ebrar kızının doğum günü kutlu olsun gerçekten arkadaşların da dediği gibi büyükler pek önemsemiyor böyle şeyleri
bizde doğumgünümüzü akşam 25 kişilik bir grubla yapacağız menüyü şimdiden tasarladım sizlerle de paylaşayım
incininki kadar çok değil ama
tatlılar;yaşpasta,elmalı pasta,nişastalı kurabiye,havuçlu toplar,irmik tatlısı,kemalpaşa
tuzlular;aylinin böreği,otlu çörek,milföy çubukları,kalpli tuzlu piasta,mercimek köftesi,makarna salatası
6 tatlı 6 tuzlu klasik şeyler çoğu ama ne yapalım elimizden gelen bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?