2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydıın... Kızım bugün 7:30 da kalktı , akşam 9 da uyumuştu cadı... Halıları yıkamaya vereceğim bugün, adamların gelmesini bekliyorum sonrada kızımla kahvaltıya bir hemşehrime gideceğiz:)

Bu gece kızımın ateşi 37 dereceyi geçmedi çok şükür. bende ağrı kesici vermedim...Ay artık çıkmaz inş.

Günaydın Deniz iyiz sen nasılsın? şahap uyudu mu bu gece...

Şu halıları kayınvalidem ve peder gelmeden önce yıkamaya verdim ya bi rahatladım anlatamam:))

yok emel bugün değil 16 ocakta ama ben şimdiden planladım herseyi
bu arada 16 ocakta 4-5 doğumgünü var bereketli günmüş:)))

GÜNAYDIN:)))
ay gece ben de kendi başıma iş açtım ,nil uyandı su içirdim yatırcam hadi dedim bi de emzireyim ,demez olaydım ,bi daha emzirmem ,gene emzik oldum..
deryacım ne güsel kocan kendine güvenio tüm gece bakarım die,git hemen valla.dün ilk defa 3 dk aldı eşim nili uyuması için dolaştırmaya,3 dk sürdü çok mutluyum dedim,ne 3'ü ya dio ben evi kaç kere gezdim,yattık kalktık!!! ama saate baktım ben tammm 3 dk!!!

1 hafta var daha bende akşam kutlayacğız deyince bugün sanmıştım hadi bakalım kolay gelsin size

duygucum onların artık gece beslenmesine ihtiyacı yokmuş yemeseler bile olurmuş dün dr umuz söyledi bize... istiyosa 1 sefer ver ama istemiyorsa illa vermeye uğraşma dedi...

günaydın kızlar napıosunuz ben sabahtan beri evi temizliorum dün 7den sonra sular yoktu ev batmış çıkmış, kuzu but çıkardım buzluktan fırında pişermi acaba yapan var mı

ayşegülcüm ilk önce kaynat kuzuyu pişsin sonra tepsiye koy üzerinede suyundan bir kaç kepçe dök fırına ver çıtır çıtır oluyor en lezzetli öyle bence istersen tepsiye kuzunun yanına dilim patates falanda koyabilirsin

Günaydın hanımlar,hayırlı cumalar..

aa duygu verme artık öyle bak hazır unutmaya başlamışken
hatırlatma çocuğa memeyi..

ayşegül kolay gelsin,emel dediği gibi yapabilirsin kuzuyu,patates havuç kırmızı biber de koy daha leziz olur tadı..

ayy ayy böreğimde aylin ablanın böreği olarak ünlemiş,fazilet alemsin yani :))

benim kuzumda dün gece çok huzursuzdu,beraber yattık ama kıpır kıpır döndü durdu
meme emdi,acaba dişmi geliyor diyeceğim ama 8 dişi tamam artık azılar çıkıcak sanırım..

Deryacım eşinin teklifini düşünme hemen kabul et birdaha bulamayabilirsin yoksa :)

bu aralar bütün bebeler hortladı nie uyumuyo bunlar ya zaten geceler uzun valla o kadar sık uyanıyo ki eşim de ben de duymamış numarası yapıoruz artık kim daha fazla kendini tutarsa o kazanıyo öteki pışpışlamaya gidiyo:)))
aylincim ya bişey sorcam mahrem biraz:)ben eguşun doumgününde reglmiydim ya hatırlıonmu demişimdir belki, gene tarihi unuttum panik yaptım hamiş olmıyım sanki olmam lazımdı şimdiye kadar

değildin gibi hatılıyorum sanki ,bişey demedin yani regliyim diye :)
kaç gün geçti :)

valla benimde bir kaç gün önce olmam lazımdı ama beklicem biraz
pek hamişim gibi gelmiyo ama
eşim dün akşam dioki şahaba hamile kaldıındada öyle demiştin ne biliyon...
gül gül öldüm onu tutmuş aklında bakarmısınız ya...

çok üzüldüm bende şimdi ya kıyamam insanlar bi tuhaf olmuş ya üzülme cnm Allah sizi birbirinizden ayırmasın hep mutlu olun inşallah öpüorum yavrunu da nice yıllara

üzülme canim ya ..... biz variz allah kizinin ömrünü uzun etsin nice mutlu yaslar yasain yavrum iyiki dogdun öptük seni opuyorumnanaktan

çok çok tşkrler arkadaşlar..biraz buruk geçti benim için..bugün daha iyiyim şükür..
bugün aşımız var inş bi sıkıntı yapmaz.
bu su çiçeği aşısı da 1 ay sonra olcak dimi?

aynen deniz sanki bikaç gün önce olmam lazımdı ya kızdan akıl kalmıyo ki ama diilimdr ben.sen istiodun zaten bence hamişsin:)

febrar bak geldi geçti işte üzülme artık,
allah sağlıkla nice yaşlar göstersin yavruna
dün üzüntüden kutlamamış bile yavrunun doğumgününü
bizim su çiçeği haziranda yapılacak

şu hamile olma hissine nasıl kapılıyorsunuz anlamıyorum ben
siz hiç önlem almıyormusunuz,

valla alıoruz cnm da zeyneple tanışmıştın onlar da önlem almış ama kalmış işte olunca oluyoo böle şeyler duyunca da insan şüpheye düşüyo keşke spiral taktırsaydım belki taktırım annem burdayken regl olursam

ya kızlar ewet ayşegül ben istiyodum ama sanki son zamanlarda vaz geçer gibi oldum bakalım rabbime bıraktım hayırlısı olsun....

hayırlısı olsun,allah isteyen herkese gönlüne göre versin..
Zeynep nasıl ,nisan dı kızı galiba iyilermi
selam söyle benden..doğumgününe geleceklermi ozaman görürüz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…