ay uykusu var ama uyumuo mızırdayıp duruodu en son çığlıklar geldi ve uyudu:)
kolay gelsin şekerim,tarif içinde teşekkür ederissolumunekankayizsmile
kiz duygu sen memeyi kesmemismisydin :))))GÜNAYDIN:)))
ay gece ben de kendi başıma iş açtım ,nil uyandı su içirdim yatırcam hadi dedim bi de emzireyim ,demez olaydım ,bi daha emzirmem ,gene emzik oldum..
deryacım ne güsel kocan kendine güvenio tüm gece bakarım die,git hemen valla.dün ilk defa 3 dk aldı eşim nili uyuması için dolaştırmaya,3 dk sürdü çok mutluyum dedim,ne 3'ü ya dio ben evi kaç kere gezdim,yattık kalktık!!! ama saate baktım ben tammm 3 dk!!!
hayirlisi bakalim :))valla benimde bir kaç gün önce olmam lazımdı ama beklicem biraz
pek hamişim gibi gelmiyo ama
eşim dün akşam dioki şahaba hamile kaldıındada öyle demiştin ne biliyon...
gül gül öldüm onu tutmuş aklında bakarmısınız ya...
aysegül hadi hayirlisi belki naza kardes geliyordur yerimsenibenaynen deniz sanki bikaç gün önce olmam lazımdı ya kızdan akıl kalmıyo ki ama diilimdr ben.sen istiodun zaten bence hamişsin:)
bilmiyorum ama sanmiyorum canim ben hic böyle bisey duymadim ... asiri sekilde sagliksiz diyet le böyle biseyden duydum ama korunma hapiyla degilmerhaba herkese
sabah kahvaltımızı ettik çıktık sokaklara...havada güzeldi oğluşum yoruldu şimdi uyudu artık...
daha ev temizlenecek bugün tüm yorganları havalansın diye çıkardım..ama çok sinirliyim iyiki burası var...uykusuzluktan yada benimde reglim geliyo..sabah biraz eşimle atıştım ama o da çabuk kaçtı tam aldıramadımalsanaalsanasmile
korunmadan konuşmuşken bizim akrabanın gelini doğum kontrol hapı kullanıyomuş yumurtalıkları kurumuş.şimdi bebek için tedavi görüyormuş..şimdi aklım karıştı doğum kontrol hapı bu kadar zaralımıymış o zaman doktorlar neden veriyobilmiyorumkismile insanın aklı karışıyor.
tesekür ederiz aysegül oglumun dogum gününde mutlaka yapacam a.s.benm bu salatamdan da yapabilirsiniz doğumgününe çok lezzetli
2bardak tel şehriye az sıvı yağda kavrulur 1bardak su eklenir az pişirilir çıtır kalcak
1tavuk göğsü haşlanır didiklenir
tazesoğan turşu maydonoz bol dereotu közlenmiş kırmızı biber hepsi karıştırılır mayonez limon az hardal sirke sos hazırlanır hepsi karıştırılır yerken ayşegül hatırlanır:)
sagol meralcim gecenlerde sagolsun aylin yazmisti ben de kagida yazdim ama bulamadim tekrar yazigin icin sana tesekürlera.s.Aylin yok herhalde, ben aldığım tarifi aktarayım buraya:))))Kolay bir tarif, bu akşamdan yaparım.
Serpilcim, ne yapacağıma ancak bugün tam karar verebildiğim için kaldı bugüne.Bu akşam yapmaya başlayacağım.Bu akşam hazırlarım, yarın pişiririm.Yaprak sarma istiyordum bende ama açıkçası uğraşmak zor geldi.O yüzden atladım onu:))))
3 adet yufka
5-6 orta boy patates
200 gr peynir
maydanoz
2 yumurta
yarım paket margarin
1 bardak yoğurt
patatesleri haşlayıp rendeleyin ,bir yumurtanın sarısını ayırıp içine kırın
peynir maydanoz,margarini eritip hepsini harmanlayın..peynirin tuzuna göre
tuzunu ayarlayabilirsiniz..
masaya 1 yufka serip hazırladığınız harçtan sürün,sürerken dikkat edin parçalanabilir yufkalar..harcı sürünce 2. yufkayı üstüne serip yine harçtan sürün,
3.yufka içinde aynı işlemi yapın..harç işi bitince yufkaları rulo şekline sarın..
ortadan keserek dolapta bekletin 2-3 saat,aceleniz yoksa 1 gecede bekleyebilir..
daha sonra dilim dilim kesip yağlı kağıt konmuş tepside üstüne yumurta sarısı sürüp
pişirin..ve afiyetle yiyin..
isterseniz kaşarda rendeleyebilirsiniz, isterseniz susam çörek otu koyabilirsiniz
ooooooooo ocak anneleri rekoraa gidiyor 2010 senesi ne hadi hayirlisi olsunslm kızlar ben daha regli olmadım korunma şurda kalsın bazen 2. iyi baksam bazen korkuyorum allah kızımın ömrünü versin bana başka birşey istemiyorum allh herkesin gönlüne göre versin bayanssulusmileopuyorumnanaktan
bende yapacam temizlik daha sanada kaloy gelsinay tam temziliğin ortası uyandı benimki yarım saatiir uğraşıyorum ama uyumadı. tam lavabo ovmaya başlamıştım yarım kaldı.. napalım sağlık olsun dimi...
tesekürler aylincim gene döktürmüsün sagoloo menüler yapılmaya başlanmış,hepinizin ellerine sağlık kolay gelsin
Meralcim sağol arkadaşım benim yerime vermiş tarifi :))
Ayşegülün şehriyelisine alternatif benim yaptığım şehriye salatası da var
çok beğenildi ben yapmıştım..
Arpa şehriyesi ile yapılıyor
kornişin turşu,kırmızı lahana,mısır
nar ekşisi konuyor
bunu da deneyebilirsiniz çok leziz oldu,ikinci kez istediler tabaklarına
içine konacak şeyleri isteğe göre çeşitlendirebilirsiniz..
bugünkü konular daha güzel dün spor bugün yemek:))
meralcim yaparsın ne olacak düsünmüsün zaten ben herşeyde böyle plancıyımdır(1 haftalık yemek menüsü gibi)
serpil senin menünde çok güzel
benim internette gödüğüm tarifte aylinin böreğinin üstüne kırmızı biber serpmişler güzel olmuş
ben de size dün yaptığım böreğin tarifini vereyim çokkkkkkkkkkkkkk güzel oldu mutlaka deneyin
belki biliyorsunuzdur
içli köfte böreği
hazır yufkadan içine 250 gr kıymayı soğanla kavuruyoruz baska yerde sıcak suda 1 su bardağı kısırlık bulguru ıslatıp 5 dk bekletiyoruz sonra suyunu süzüp kıymayla karıştır içine 1 su bardağı iri parçalı cevizi,isteğe göre baharatı,tuzu ve biraz biber salçası atıp karıştırıyoruz iç hazır oluyor
paçanga böreği gibi sarıp önce sütlü yumurtaya sonra galeta ununa batırıp kızartıyoruz
içli köfte sevenler için çok güzel
ay harbi ya yazmayın okuyup okuyup cipse sardım,midem bulanıo şimdi de cips yemektenbilmiyorumkismile
denizcim hiç hissetmediniz mi canım gözünüzde rahatsızlık?kaç no?
hayırlısı olsun bakalım..
neysopuyorumnanaktan
ay derya da burdaymis derya sana bisey soracam sekerli hamuru pastanin üzerine yapilan onu firidada pisiriliyormuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?