BİLİORUM CANIM DA İŞTE bare aLsIN DİE APTALCA DAVRANIORUM..duygucum onların artık gece beslenmesine ihtiyacı yokmuş yemeseler bile olurmuş dün dr umuz söyledi bize... istiyosa 1 sefer ver ama istemiyorsa illa vermeye uğraşma dedi...
yok canım tamamen de işte bazı geceler veriorumduygu sen memeden geceleri mi kesmiştin sadece
Günaydınlar herkese,
Bu akşam bizim velette sürekli mızırdanıp yatakta döndü durdu.Tam yaşgününe 1 kala hasta filan olmasın diye sakınıyorum.İnşallah olmaz.Derya bizim kide gündüzleri yattığı yatağında gece yatmıyor.İllaki benim yatağımda ve babasını kovalamış şekilde yatacağız:))))İkimizin arasında olunca sıkıntı basiyor çocuğa:))))
Duygu bence de verme artıkgüzelim memeyi, nasıl olsa unuttu çocuk, hatırlatma ikide bir:)))
Derya bence de hemen git kız bir spaya.Ne güzel rahatlarsın.
Ayşegül, sen gününü not almıyor musun canım_?Her ay geçti mi geçmedi mi bilmeyince sinir krizi geçiririm ben sanırım.Neyse spiral taktırdım zaten artık sorunum yok 3 aydır da.
Chef bir sürü çeşit düşünüyorsun canım, az olur mu_?1 hafta var sen düşünmüşsün, ben yarın ama hala ne yapacağım diye düşünüyorum:)))))
Dün pastamızın siparişini verdim.1 şeklinde olacak.Pastanedeki kız diğer şekillerden başka senelerde de yapılabilir, ama 1 şeklinde sadece bu yaşa özel olur dedi.Aklıma yattı.
Yanına da, elmalı kurabiye, belki un kurabiyesi, sigara böreği ( geçen hafta sardım, dolapta bekliyor), milföy hamuru ile sosisli kanepe tarzı bir çeşit yapacağım.Birde sizi okurken aklıma geldi, aylinin böreğinden yapabilirim:)))))3 tuzlu, 2 tatlı+ pastası olmuş olacak böylece. Sanırım yeter.sizinkileri görünce az görünüyor ama, benden bu kadar.Tabii düşündüklerimi de yapabilirsem:))))
Beklerim canım, eymeni de al atla otobüse gel:)))))Çok seviniriz valla.meral abla senin menünde güzelmiş cokacimcoook yarın otobüse atlayıp gelsemmi acep eguşun doğum gününe aklinialirimsmile
Teşekkürler canım, iyi fikir verdin.Ama mayonez ve hardal olmadan nasıl olur acaba_?Ben onları sevmem çünkü:)))benm bu salatamdan da yapabilirsiniz doğumgününe çok lezzetli
2bardak tel şehriye az sıvı yağda kavrulur 1bardak su eklenir az pişirilir çıtır kalcak
1tavuk göğsü haşlanır didiklenir
tazesoğan turşu maydonoz bol dereotu hepsi karıştırılır mayonez limon az hardal sirke sos hazırlanır hepsi karıştırılır yerken ayşegül hatırlanır:)
ay uykusu var ama uyumuo mızırdayıp duruodu en son çığlıklar geldi ve uyudu:)hayıdır durgu ne oldu nile kıs...
Aylin yok herhalde, ben aldığım tarifi aktarayım buraya:))))Kolay bir tarif, bu akşamdan yaparım.
Serpilcim, ne yapacağıma ancak bugün tam karar verebildiğim için kaldı bugüne.Bu akşam yapmaya başlayacağım.Bu akşam hazırlarım, yarın pişiririm.Yaprak sarma istiyordum bende ama açıkçası uğraşmak zor geldi.O yüzden atladım onu:))))
3 adet yufka
5-6 orta boy patates
200 gr peynir
maydanoz
2 yumurta
yarım paket margarin
1 bardak yoğurt
patatesleri haşlayıp rendeleyin ,bir yumurtanın sarısını ayırıp içine kırın
peynir maydanoz,margarini eritip hepsini harmanlayın..peynirin tuzuna göre
tuzunu ayarlayabilirsiniz..
masaya 1 yufka serip hazırladığınız harçtan sürün,sürerken dikkat edin parçalanabilir yufkalar..harcı sürünce 2. yufkayı üstüne serip yine harçtan sürün,
3.yufka içinde aynı işlemi yapın..harç işi bitince yufkaları rulo şekline sarın..
ortadan keserek dolapta bekletin 2-3 saat,aceleniz yoksa 1 gecede bekleyebilir..
daha sonra dilim dilim kesip yağlı kağıt konmuş tepside üstüne yumurta sarısı sürüp
pişirin..ve afiyetle yiyin..
isterseniz kaşarda rendeleyebilirsiniz, isterseniz susam çörek otu koyabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?