2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BIZIM DOGUM GÜNÜMÜZ SALI günü ama ben haftaya cumartesi yapacam malüm hafta ici is günü oldugu icin ....malzemelerimi hazirlayayimda sonra su bu eksik demeyeyim:)))

bu menu işine takılanlar var birkaç şey koyayım bizim doğumgununden size... hamile olanlar canı isterse söylesin ben yapar gönderirim :))

ben değişik orjinal severim...

[/url][/IMG]

Yaa kızlar sizler çocuklarınız için ne hediye aldınız_?

Bu doğum günü özel bişey istiyorum ama karar veremedim.

bizim menu

gül şeklinde kurabiye

çiçek şeklinde kurabiye ortasını kesip şeker koyuyorsunuz o fırında eriyor cam kurabiye gibi oluyor

bir şeklinde kurabiye pembe şeker hamuruyla kaplayıp çiçek kondurduk poşetledik ezgi dağıttı sepette gelenlere :)))

etimekli sarımsaklıyogurtlu bir salata...

kırmızı biberli salata

havuçlu salata

kıymalı patatesli bezelyeli börekler

kıymalı pogaca ezginin adım çöğreğini yaptık içine para koyduk kime çıkarsa o ezgiye hediye alacaktı çok eglendik ondada :)) herkes önce pogaçasına baktı para varmı diye..

patates püresinden civcivler yaptık

elmalı kurabiye kayınvalidem yapmış harikaydı...

barbunya ve biber dolması vardı zeytinyaglı

milföy ve külahla hazırlanan dondurma görünümlü tatlı :))

cevizli şerbetli tatlı birde

valla kaç çeşit bilmiyorum :)))

Son düzenleme:
sagol deryacim kremanin üzerine yapiliyordu degilmi hamur olmuyor yani ?

pastayı hazırlıyorsun üstüne ve yanlarına ince bir tabaka krema koyuyorsun...

şeker hamuru hazır satılıyor evde yapamazsın incecik açıyorsun pastanı kaplıyorsun...

Onu düşünmüştüm deryacım,ama çocuklarına emeklilik sigortası yaptıran bir abimiz bence kendin biriktirsen daha iyi olur, hiçte beklediğimiz gibi değil dedi.Çocukları üniversiteye başlayınca almışlar, yaklaşık 15 sene ödemişler.Pek mantıklı değil dediği için o düşünceyi bıraktım.

biz biriktiremiyoruz güzelim ya benimde eşiminde var çok memnunuz kredi kartından direk çekiliyor baktık haberimiz olmadan baya para birikmiş...

anlamadan 56 yaşında zengin olucaz :)) 350 milyara yakın para gelecek bence süper

ooo Deryacım süper görünüyor herşey
döktürmüşsünüz siz valla,herşey çok güzel olmuş..
ellerinize sağlık

deryacim ellerine saglik canim harika görünüyor ..... valla beni simdiden panik sardi yetistirebilirmiyim kac gün önce baslanmali acaba

herkese merhaba umarım herkes iidir elvin cadısından giremez oldum ne gece duruo ne de gündüz kafayı yemek üzereim bilgisayarın başına bile oturamaz oldum..şimdi ki modamız koltuklara çıkmak ve kendini koltuktan atmak..aklım çıkıo bişi olcak die..dün 2 kere düştü...herkesi çk özledim.muhabbet etmeyi özledim hepinizi öpyrm

ii akşamlar:)
biz de nil doğduğu zaman yaptırmıştık sigorta,umarım ii olur,her ay maaşı olacak sonuçta..
sofranız da çok hoş olmuş canım:)

iyi akşamlar ...
bi kaç gündür okuyamıyorum formu sanırım bugünde okuyamadan çıkmak durumunda kalcam..
kerem yürüme denemeleri yapmak içim geceleri sık sık uyanıp uyumuyor beni de uyutmuyor odasına gittiğimde çoktan kalmış ve ayağa dikilmiş buluyorum beni görüncede gülmeye başlıyor ve gecce serüvenlerimiz sabah 5lere kadar sürüyor(( çok yorgun ve uykusuzum..umarım kısa zaman da düzelir ve oğlum gece yerine gündüz yürümek ister:)
bu arada çocuk doktorumuzu değiştirmek istediğimden bahsetmiştim uzun zamandır süren derin araştırmaların sonuç verdi ve ben sanırım oğlumun sağlığı kadar pedagojik gelişiminden de bana bilgi verecek daha ilgili bi dr buldum(diye umuyorum)bakalım 15.için randevumuzu aldık ertuğrul güler den umarım çıkınca bizde güleriz..ankara sosyetesininn çocuk doktoru olarak tanıttılar bana:)çok komik ama denemek istiyorum çünkü o kadar para verip sadece boy ve kilo takibi için gidiyorduk artık son aylarda dr.umuza. sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirim.
ayrıca ankaralı annelere güzel bir haberim var pembe kurbağa adlı 0-3 yaşa hitap eden bir tiyatro buldum yakın zamanda gitmeyi planlıyorum..eğer isterseniz beraberde gidebiliriz bence çok eğlenceli olur..şimdilik iyi akşamlarrr hepinize..doğum gününü kaçırdığımız bebeişlerimizin d.günlerini en içten dileklerimizle kutluyoruz..en uzun yazımı yazdım sanırım :)ee günlerdir girmeyince

canım kolay gelsin,umarım sadece gfündüzleri yürümek ister ama nil temmuzdan beri her uyandığında ayakta beklio beni,
ve de doktordan istediğin verimi alırsın,ankaraya gelirsek ben de isterim:)
neysopuyorumnanaktan

başak
geçen günkü linkleri okuduktan sonra hayatımızda değişenleri yazmak istiyorumö
tv olayı azdı tamamen bitti.
sofrada onun elinede kaşık zaten veriyodum ama önüne yemek koymuyodum onuda koyuyorum ve asla zorlamıyorum itiraz eder etmez anne yesin otur bekle diyorum ve ben yiyene kadar beni bekliyo
gece yanıma yatırıyodum (başedemeyince) şimdi odasındaki kanepeye yatıyor ve hiç sesimi çıkarmadan uyumasını bekliyorum. asla konuşmuyorum bakıp bakıp umudu kesiyo ve uyuyo.
inşallah sonuçlar iyi olur. sana çok teşekkür ederim. gidişat biraz daha iyi sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…