2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimki 8,30 da kalktı bugun ondan uykusu çabuk geldi
uykusu gelince mızmızmız ağlayıp duruyo....
yoksa bende 12 yi bekliyecektim de...

herkese merhabalar keyifli ir hafata sonu geçirmenizi diliyorum bu sabah çok hoş bişey yasadım sizde anlatmak istiyorum çağan la birlikte mutfakta kahvaltı hazırlıyordum tabi o sürekli peşimde dolanıyor dedimki hadi oğlum git babanı kaldır kahvaltı edelim iki sefer söledim ve çağan gitti yatak dasının kapısı kapalı biliyorum gitmiş kapıya vuruyor tabi bbası uyuduğu için açmıyor sonra yanıma geldi bişeyler anlatıyor kendi dilince bıcı bıcı sanırsam açmadı kapıyı uyuyopr diyor ama okadar hoşuma gittiki akıllı bıdığım benim:))

bizim sandığımızdan daha akıllılar ya maşallah çağana
artık bizi hergün bir şeyle şasırtacaklar valla zoru atlattık kızlar artık meyve toplama zamanı :)))
ne güzel bebişler uyumuslar
geveze ceylin hala uyumadı geç kalktığı zaman sabah uykusuyla öğleni birleştirip 1 kere uyuyor

benimki hep bi kere uyuyor
aman olsun onuda uyumuyordu buna şükür
evet artık hergün yeni şeylerle karşılayacaklar bizi. dediğin gibi meyve toplama zamanı
ben hergün biraz daha hayran biraz daah aşık oluyorum çağana..

ıyi günler arkadaşlar... Keyifler i,yidir inş geçmişe bakamıyorum.
Çok kötü hasata oluyorum galiba. Her yerim ağrıyor. bir kırgınlık var, kemiklerim sızlıyor, etime dokunamıyorum.. Aybükeyi kaldıracak mecalim yok... Hasta olmak istemiyorum ya(
Birde size bir şey sorayım. Aybüke emdiği halde sol göğsümde çok kötü bir ağrı var. Dokunamıyorum, hiç bir yere uzanamıyorum... Ne yapmam lazım... Hani süt birikniş dicem ama sağmaya çalıştım bir iki damla süt çıktı..

Allahtan aybüke iyi dünden beri ateşide yok...

canım mastit olmayasın sakın
oda halsizlik ağrı falan yapar. ateşte yapar. göğsüünde sıcaklık falan varmı bence dr a git hemen

Sıcaklık var ama sadece ağrıyanda değil ikisinde de.. Ayyy mastitse eğer sadece ilaç verirler değil mi

slm kızlar deniz ne tesadüf ben de bugün regl oldum:)))artık birbirimize sorarız merak ettikmi
meralcim valla ben hediye cd ve herkese bişeyler yazdırıcağım bi defter düşündüm hatta defteri dün kendim incilerle tüllerle süsledim güzel bi kutu alıp içine o günün gazetesi defteri hazırladığım slaytı ilk patiklerini falan koyucam en güzel hediye bu olur heralde.bizimde emeklilik sigortamız var.hem ne biliim maddi bişey hep alınır bugüne özel olmalı.bugün çıktık kızıma doğumgünü cicileri aldık ne alakaysa babayla anneye de alındı:))

tubacım geçmiş olsun ne çok şey üstüste gelmiş, göğsünde damar sıkışmış olabilir benim bi kere olmuştu, uzun uzun emzir geçmesse bi sor dr a.

masallah cagana akili bidiklar bunlar
tubacim bir doktora gitt göster canim ihmal etme en azindan icin rahatlar gecmis olsun canim

bence cok güzel düsünmüsün canim dedigin gibi hersey maddi degil yapacak olanlar var olmayan var ..... ayricada cicilerinizide güle güle giyinin

selam kizlar kusura bakmayin baliklama atlamisim selam bile vermeden .. moralim cok bozuk dogum günü hazirliklarina baslamistim cogu kisilere haber etmistim aksam eltimin anneannesi vefat etmis ne olacak simdik hersey alt üst oldu bu durmda ne yapmam lazim ya bana akil verin

ayşecim başınız sağolsun , bence doğum günü yapmanda bir sakınca yok çünkü düğün gibi değilki bu altı üstü bir pasta kesiceksiniz saz çalıp oynamıyacksınız ya mütevazi bir şekilde kendi aranızda kutlarsınız hatırası kalır ileride oğluna

bende ekinsu gibi düşünüyorum.

tubacım sakın ihmal etme canım. meme ultrasonu yapıp tanı koyarlar. ilaç verirler. bu vücudundaki kırgınlık hasta olacağım hissi ondan kaynaklanıyor olabilir. ateşin falanda çıkar. inşallah değilsinidr ama ya öyleyse..bence durma acile git. ilerlerse cerrahi müdahele ediliyor ona göre..

herkese güzel haftasonları..
ayşecm bencede yapmalısın allah rahmet eylesin..ya da biraz zaman geçtikten sonra da yapabilirsin..
tuğbacım çok geçmiş olsun inş hemen geçer olmazsa dra görün..

ewet canım bencede öyle yaparız..
Ya ayşegülcüm soruna cevap yazmışım ama başın sağolsun dememişim ya kusura bakma ne olur kafam çok dalgın bu ara iyi diilim..
BAŞIN SAĞOLSUN...

Son düzenleme:
ıyi akşamlar... Aybük uyudu. Balım'ın eklediği yazıdan sonra hemen uyutmadım. Biraz oyalayıp öyle uyuttum cadıyı. Hamileliğimin son aylarında reflü sorunum olduğundan nasıl bi illet olduğunu biliyorum.. inş olmaz tıytılım...
Ben daha iyiyim... Annemin maşaj yöntemi sayesinde ağrılarım hafifledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…