masallah caganaherkese merhabalar keyifli ir hafata sonu geçirmenizi diliyorum bu sabah çok hoş bişey yasadım sizde anlatmak istiyorum çağan la birlikte mutfakta kahvaltı hazırlıyordum tabi o sürekli peşimde dolanıyor dedimki hadi oğlum git babanı kaldır kahvaltı edelim iki sefer söledim ve çağan gitti yatak dasının kapısı kapalı biliyorum gitmiş kapıya vuruyor tabi bbası uyuduğu için açmıyor sonra yanıma geldi bişeyler anlatıyor kendi dilince bıcı bıcı sanırsam açmadı kapıyı uyuyopr diyor ama okadar hoşuma gittiki akıllı bıdığım benim:))
tubacim bir doktora gitt göster canim ihmal etme en azindan icin rahatlar gecmis olsun canimİyi günler arkadaşlar... Keyifler i,yidir inş geçmişe bakamıyorum.
Çok kötü hasata oluyorum galiba. Her yerim ağrıyor. bir kırgınlık var, kemiklerim sızlıyor, etime dokunamıyorum.. Aybükeyi kaldıracak mecalim yok... Hasta olmak istemiyorum ya(
Birde size bir şey sorayım. Aybüke emdiği halde sol göğsümde çok kötü bir ağrı var. Dokunamıyorum, hiç bir yere uzanamıyorum... Ne yapmam lazım... Hani süt birikniş dicem ama sağmaya çalıştım bir iki damla süt çıktı..
Allahtan aybüke iyi dünden beri ateşide yok...
slm kızlar deniz ne tesadüf ben de bugün regl oldum:)))artık birbirimize sorarız merak ettikmi
meralcim valla ben hediye cd ve herkese bişeyler yazdırıcağım bi defter düşündüm hatta defteri dün kendim incilerle tüllerle süsledim güzel bi kutu alıp içine o günün gazetesi defteri hazırladığım slaytı ilk patiklerini falan koyucam en güzel hediye bu olur heralde.bizimde emeklilik sigortamız var.hem ne biliim maddi bişey hep alınır bugüne özel olmalı.bugün çıktık kızıma doğumgünü cicileri aldık ne alakaysa babayla anneye de alındı:))
slm kızlar deniz ne tesadüf ben de bugün regl oldum:)))artık birbirimize sorarız merak ettikmi
meralcim valla ben hediye cd ve herkese bişeyler yazdırıcağım bi defter düşündüm hatta defteri dün kendim incilerle tüllerle süsledim güzel bi kutu alıp içine o günün gazetesi defteri hazırladığım slaytı ilk patiklerini falan koyucam en güzel hediye bu olur heralde.bizimde emeklilik sigortamız var.hem ne biliim maddi bişey hep alınır bugüne özel olmalı.bugün çıktık kızıma doğumgünü cicileri aldık ne alakaysa babayla anneye de alındı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?