2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayşegül biz uğraşıyoruz öğreticez diye yapmıyorlar kadın iki günde neler öğretmiş dimi. bak sen şuna.
ay çağanla ikisini bırakalım sabahtan evi dip köşe temizlerler herhalde. küçükler ya her deliğe rahat girip çıkıyorlar her yer tertemiz olur valla...

başakçım güle güle giydir cnm ama ben ordan ne aldıysam hep kötü çıktı çorapları kazakları hemen sökülüyo penyeler sarkıyo..zara kadar kalitelisi yok hep ordan almaya çalışıorum çok daha uzun kullanıoruz

benim kadın anlıyo dilinden o gelince naz yüzüme bakmıyo ona sarılıyo bişeyler anlatıyo kankası adı da nazife zaten, naz nazife takılıyolar
bugün kaynanam uyuz etti beni gene, gittik yanında çalışan kadına önce çay içir özendi dedi kadın çay verdi, çikolata ver dedi verdi, çocuk açtı buarada ben yüzüne bişey demedim kadını gittim uyardım bana sormadan bişey verme yemek yemiyo sonra dedim.çorbaları yoktu herrzamanki gibi eve gidiim karnı aç dedim seslendi kadına ekmek ver eline yiye yiye gitsin dedi ben verme dedim sesszce duydu galiba benim dediğimi yap ver diosam ver die bağırdı cadııııııııııııııııııııııııııııı

Benimde en sevmedigim sey ezgiye Abukk sabuk seyler yedirmeye calismalari gecen kahve iciriyorlardi deliye dondumm ben icmiyorum cocuga veriyorlar cok sacma geliyor bu tavirlar

Ezgi yurumeye basladi artik arabasinda hic durmuyor alisveris merkezlerini taalan ediyor :)) soyledigi kelimeler ise

gell diyor

Hadi
Abla
bebey
Baba
Mama
Meme
Aniii anne oluyor bu

Birde hersey BIY nedemekse :))

Son düzenleme:
slm kızlar umarım iyisinizdir metin 2-3 gün annemde kalcak eve geldim kolum kanadım kırık hiçbişiy yapmak gelmiyo içimden bosluga düşmüş gibiyim kulagımda hep sesi var bakalım bu geceyi nasıl gecircegiz...oooo masallah ezgi de yürüyo metin tay duruyo adım atıyo farkına varınca emeklemeye baslıyı yani yürüyo ama yürümek istemiyo sastık kaldık eşimle neden böyle davranıyo acaba neyse ben kactım çok öptüm

ii akşamlar:)
filizcim nie metini bıraktın annene:))dinlen sen düşünme ...........
deryacım maşallah ezgiye:)
naz 'a da aferin kankiler ha naz nazife:)))kaynanan cadılık yapmış canım kesin duymuştur!!
başakçım waffle 'a şeker koydum canım yazmamışmıyım!!1 dolu yemek kaşığı tarif için..evet canım zaten toz bişi maya direkt katıorum başında beklemiorum altı olunca ters çeviriorum..off çikolata ve hammmm:)))

ii geceler kızlar ben de yatıorum annemden fırsat bulursam giricem canı sıkılıyo ben netteyken ii haftalar şimdiden

tşk ederiz:) penyelerinde haklısın bebek reyonu öyle ama ben kendime aldığım pijama ve gecelikleri uzun süredir ilk günkü gibi giyiyorum.iç çamaşırlarıda öyle kaliteli ben kereme gömlek pantalon bir kaç aksesüar tarzı şeyler aldım..zara konusunda haklısın bende çoğunu ordan alıyorum hatta next ankarada kapandığından ve mothercare bize artık minyatür gelmeye başladığından beri favorim zara hem fiyatlar uygun hem sevimli şeyler hemde gerçekten kaliteli oluyor..gap ta benettonda bişi bulamıyorum ben alacak.C&A da kaliteli ama hakkını vermek gerek

gerçekten cadılık var senin kaynanada:)) karadenizli ne de olsa.. kötükedihüso

işin bu sıralar yoğun galiba canım..önceden ne güzel öğlen bitiyordu
kolay gelsin allah kavuştursun sizi:)
bellimi olur bakarsın gelirizz:) haklısın asistanlık çok zor ama biz artık rahatladık çok şükür en kıdemli eşim klinikte haliyle nöbetlerimiz de 2 e düştü rahatız yani ama uzmalık dah iidir tabi:) onunda sorumluluğu ayrı tabi...nöbet oluyor mu yoksa icap mı olur sadece uzmanlıkta canım gerçi uzmanlığa ve gidilen yere göre değişebilecek bi konu

icap olur genellikle. bizde durum farklı. tsk da çalışıyor bizimki. ayda 2-3 nb.oluyor. hergünde icap. ama asistanlık ıyyk ayda en az 10 tutyoordu hemde bitirene kadar...

kızlar erkan topuz petro kimya ürünü deerjanlar konusunda uyarıyor ya sürekli &#37;100 <zeytinyağ bazlı kullanın diye nette buldum bu deterjanları ben sipariş vermeyi düşünüyorum merak ettim kullananız var mı tam durulama yapmıyor bir miktar arlatıcı mutkala kalıyormuş çünkü bulaşık mak . ama çamasır mak. eiçin de var ben çok sevindim ..çağımızın hastalığı kanser artık..ilerde dahada yaygınlaşacak tedbir almazsak

günaydın hanımlaR NASILSINIZ
yeni bir güne yeni bir haftaya merhabalar..
yeni hafta ve yeni gün size huzur mutluluk ve sağlık getirsin..
öpüyorum hepinizi...

günaydın olsun herkese.
kızlar çok mutluyum bugün.
çağan gece 1 kere kalktı sadece
sabahta kahvaltısını 2*tam yaptı. iki günlük kahvaltı hazırlamıştım hepsini bugün yedi. göbüşü şişti
ay çok mutluyum yaaaaa...

günaydın herese umarım çok güzel bir hafta olur hepmize aslında geçmişi okumak istiyodrdum ama zaman kalmadı yine çağanın kahvaltısını ettirip iş görüşmesine gidicem benim için dua edin işallah olur bu iş :)

Günaydın hanımlar..
sizlere de güzel bir hafta olsun..

Serpil gözünaydın hep böyle devam eder Çağan inşallah :)

ınci dualarımız seninle canım inşallah olur..

Günaydın hanımlar nasılsınız_?

Geçmişi okudum ama aklımda pek birşey kalmadı.

Oğluşumun doğum gününü kutlayan, kutlamayan herkese teşekkürler.Buradan da yazalım dedik:))))
İncicim inşallah istediğin gibi olur canım iş olayın.
Ayşegül kaynanan çok cadıymış seninde valla.))Ben de çay kahve tarzı şeyleri içirttirmiyorum.Hazır meyva suyu, cola fanta gibi asitli şeyleri vermiyorum.Eve kola almıyorum artık.Batıkan istiyor diye fanta alıyorum, ama onuda egehan görmeden iç diyorum.Ya da biz içerken, isterse ona taze sıkılmış meyva suyu veriyoruz.
Derya egehanda alış veriş merkezlerinde talan ediyor ortalığı, bir kişi onun peşinde koşuyor mecburen:)))
Baba, mama ,dede, anni(anne), anninini (anneanne), abba,abi,de (gel), hadi, aa(al), aa(aç)bunları yaptığı harekete göre anlıyoruz, ıııh (kafayı yukarı kaldırarak), kızdığında da ağlayarak dıdıdıdıdıdıdı dediğinde de kesin küfür ediyor diyorum:))))

serpilcim gözün aydın inşallah hep böyle devam eder....maşallah çağana...
incicim dualarım seninle canım hayırlısı olsun inş...
ayy ayşegül allah sana kolaylık versin zor öyle kaynana valla.
ben bu sabah portakal sıktım oğluma da içmiyo yaa.
bende portakalı yalattım azda olsa gitsin karnına diye..
maşallah egehana yerim onu ben...

oğlum bu gece 3-4 kere kalktı ama bunada şükür 15-20 dk da bir uyanıyodu
benim oğlumda anne baba mama gel hadi halaya ada diyo
ıhhh yaptığı zaman bizde anlıyoruz ki ya su istiyo yada uykusu geldi...
oğluma çorba yapıp geliyorum şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…