tşk ederiz:) penyelerinde haklısın bebek reyonu öyle ama ben kendime aldığım pijama ve gecelikleri uzun süredir ilk günkü gibi giyiyorum.iç çamaşırlarıda öyle kaliteli ben kereme gömlek pantalon bir kaç aksesüar tarzı şeyler aldım..zara konusunda haklısın bende çoğunu ordan alıyorum hatta next ankarada kapandığından ve mothercare bize artık minyatür gelmeye başladığından beri favorim zara hem fiyatlar uygun hem sevimli şeyler hemde gerçekten kaliteli oluyor..gap ta benettonda bişi bulamıyorum ben alacak.C&A da kaliteli ama hakkını vermek gerekbaşakçım güle güle giydir cnm ama ben ordan ne aldıysam hep kötü çıktı çorapları kazakları hemen sökülüyo penyeler sarkıyo..zara kadar kalitelisi yok hep ordan almaya çalışıorum çok daha uzun kullanıoruz
gerçekten cadılık var senin kaynanada:)) karadenizli ne de olsa.. kötükedihüsobenim kadın anlıyo dilinden o gelince naz yüzüme bakmıyo ona sarılıyo bişeyler anlatıyo kankası adı da nazife zaten, naz nazife takılıyolar
bugün kaynanam uyuz etti beni gene, gittik yanında çalışan kadına önce çay içir özendi dedi kadın çay verdi, çikolata ver dedi verdi, çocuk açtı buarada ben yüzüne bişey demedim kadını gittim uyardım bana sormadan bişey verme yemek yemiyo sonra dedim.çorbaları yoktu herrzamanki gibi eve gidiim karnı aç dedim seslendi kadına ekmek ver eline yiye yiye gitsin dedi ben verme dedim sesszce duydu galiba benim dediğimi yap ver diosam ver die bağırdı cadııııııııııııııııııııııııııııı
işin bu sıralar yoğun galiba canım..önceden ne güzel öğlen bitiyorduslm kızlar umarım iyisinizdir metin 2-3 gün annemde kalcak eve geldim kolum kanadım kırık hiçbişiy yapmak gelmiyo içimden bosluga düşmüş gibiyim kulagımda hep sesi var bakalım bu geceyi nasıl gecircegiz...oooo masallah ezgi de yürüyo metin tay duruyo adım atıyo farkına varınca emeklemeye baslıyı yani yürüyo ama yürümek istemiyo sastık kaldık eşimle neden böyle davranıyo acaba neyse ben kactım çok öptüm
bellimi olur bakarsın gelirizz:) haklısın asistanlık çok zor ama biz artık rahatladık çok şükür en kıdemli eşim klinikte haliyle nöbetlerimiz de 2 e düştü rahatız yani ama uzmalık dah iidir tabi:) onunda sorumluluğu ayrı tabi...nöbet oluyor mu yoksa icap mı olur sadece uzmanlıkta canım gerçi uzmanlığa ve gidilen yere göre değişebilecek bi konuay gel gel. bekleriz valla. ne güzel olurdu. bizimde 2,5 yılımız kaldı.
valla iyi kötü işte kanz bize lüks geliyo artık. bizde arada şehir dışına çıktıkça ankara istanbul izmir falan coşuyoruz kendimize diil hep çağana.
hayat oldular bee..
ama uzmanlık başka canım. asistanlıktaki sıkıntılar bitiyo bi rahata eriyosun ki anlatamam. hadi az kalmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?