2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba..kimseler yok ama kendi kendime merhaba:))
öncelikle Eguş un doğum gününü kutluyor yanaklarından öpüyorum:))
serpil bilgilerin işe yaraması çok sevindirdi beni umarım devamı gelir.
tuğba sana da çok geçmiş olsun umarım bişey değildir geçer.
ayşegül bende bu konuda katılıyorum sana:)maddi değiilde de daha manevi değeri olacak birşeyler kalsın istiyorum bende ilerisi için hatıra olarak ama Naz anlar kızlar böyle şeylere daha değer verirler ..Kerem erkek çocuğu haliyle onun için ne kadar anlamlı olur bu tür şeyler bilemiyorum..kızım olsaydı bende incelikle brşeyler hazırlardım ..hala bilemiyorum bu günüü nasıl özel kılabilirm bakalım 5 günümüz daha var bizim:)
heryer sezon indiriminde gerçi ama bakmamışsanız marks &spencer a da bi uğrayın derim ben..bugün çok güzel şeyler aldık bizde kereme doğum günü için hatta o kadar güzel ve uygun bulunca biraz abartıp 2-3 yaş bile almışım:)kaliteyi ucuza almak gibisi yok..kadın olmak ta zor be a.:)içimizde ki alışveriş canavarına dur diyemiyoruz sanırım en azından ben.

ayşegüle başsağlığı dilemişsiniz ama ben o konuda bir mesaj göremedim ayşegülden
başsağlığı diliyorum bende aysegül ama bilemiyrum

evet erkek çocuk ne kadar ilgilenir bilmem ama bende ayşegül gibi yapacağım. varsın anlamasın beni nezaman anlayacağını biliyorum artık. oda bebek sahibi olduğunda. biz cevizden sandık baktık babasıyla. bulduk bişeyler ama pazarlıktayız henüz. öyle sandık dediysem büyük bişey değil. ona ilk okuduğum kitabı ( diriliş okudum parça parça etti ve daha kıymetli oldu) doğumgünü gazetesini ayak izlerini ilk tırnaklarını bazı resimleri günlüğünü vs koyacağım. o zamana kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum ama baba olduğunda ona armağan edeceğim. aslında o sandıkta en çok neyi saklayabilemk isterdim biliyormusunuz. kokusunu. geceleri yattığımda burnuma buram burma gelen kokusunu ama mümkün değil dimi. neyse işte böyle...

ohhh başak ne güzel alışveriş çılgınlığı yaaaa.. biz bi kanza gidebiliyoruz burda adam gibi bi o var. allahtan o var yani.
güle güle giysin cicilerini...

günaydın kızlar

başakcım okuduğun doğru başsağlığının ayşegülle ilgisi yok deniz yanlış yazmış, ayşe (afacan) ile ilgisi var eltisinin anneannesi vefat etmiş

doğum günü için bende aynı fikirdeyim neler istedim ama olmadı bende o gün ayak izlerini çıkaracaktım kağıda olmadı ama neyse daha bir hafta oldu çok geçmedi yinede yapıcam bugün , biz fotoğrafçıda resim çektirdik albüm yaptırdık oğluşuma hatıra olsun diye ama serpil o dediğin sandıktan bende alıcam içine koyucağım şeyler var doğumundaki ona gelen notlar, doğum bilekliklerimiz, düşen ve kuruyan göbeği:)), ilk ayak izleri ve doğumundaki boy kilo vb bilgileri yazan kağıt var birde benim burada sitede yazdığım doğum hikayemi bir kağıda yazıp koymayı düşünüyorum ona özel bir sandık olsun, dediğin şeyi bende hep düşündüm o kokusu yokmu o kokusu mis kokusu onu saklayabilmek asla münkün değil keşke öyle bir teknolojisi olsaydı resim var kamera var ama kokusu ve dokunma hissimizi yaşatak bir teknoloji yok henüz malesef

iyi pazarlar...

Salı günü aybükemin doğum günü.. Sizin fikirlerinizi okudukça bende küçük bir kutu veya sandık alıp ilklerimizi saklamaya karar verdim.. bakalım :)

aaa süpper ya,nil babasını hep öle kaldırıo,o da mest oluo tabi:))
keşke duysaydı eşin..
canım bence de mastit,sütün çıkmaz sıkınca,bolcaaa emzir,geçmiş olsun..
canım çekirdek aileden biri diil,hem de bi pasta,yapmalısın:)
başınız sağolsun..

güle güle giyin canım:))

merhaba:)
dünden beri nil beni bitirdi,meğer 2,azısı da çıkmış..
uyuttum geldim ama 1 saat geçti,ben azcık dinleneceğim:)
bu arada waffle süper oldu,isteyene tarif yazarımopuyorumnanaktan

selamlar herkese umarım keyifler yerindedir
duygucum azı dişiniz hayırlı olsun canım ay bizde daha bir tane bile yok sizin azılar çıkmaya başladı :))maşallah nile demek babacığını hep öyle kaldrıyor bizim kocşin buara fianleri var gece sabaha kadar kağıt okuyor tabi çağan 1de yattığı için adamcağız anca o satten sonra okuyabiliyor bu durumda sabahları kaldrmıyoz biz çağanda kapı kapalı olunca gitti sanıyor bilse odada yattğnı sürekli kapının başında bekler zira babaya çok düşkün benim oğlum :)
doğum günü için ende albüm yapmıştım opğluma doğduğundan bu yana olan fotolardan seçmece ama eşim olmaz o bizde kalsın ona başka yaparsın diye ttturdu bakalım bir tane daha yapıcam ama bu sandık işi güzel fkirmiş bende çağanın bazı ilklerini saklıyorum lakin öle mektup falan yazma kısmı yok bzide zaten becerememde :)
uarada oğlum yine yeek yemşyor yaa geçmicek bu çocuğun iştah problemi (

eline sağlık duygu kıs sende pek hamarmışssında sölemiyon valla wafl falan ben pek sevmem ama yinede tarifi yaz sen eşim bayılır belki iyi bir günüme gelirse ona yaparım buarada bende dün ilk defa kabak graten yaptım gayet basit ve güzl oldu değişik lezzet arayanlara tarifi yazayım 1 kilo kabağı soyup tencede 15 dakka kadar haşlıyosunuz aşırı yumuşamasın sonra içini oyarken elinizde patlar haşlanmış kabakları ikiye ayırıp ortalarını çıkarıyosunuz aynı karnı yarık gibi oyduğunuz kısma beşamel sos hazırlayıp döküyosnuz üzerine kaşar rendeleyip fırına veriyosunuz 200 derece üzeri kızarıncaya kadar pişiyor afiyet olsun

bende kabak çıkarmıştım bugün mücver yapayım bari dedim ama canımda istemiyodu. bunu deniyim bari iyi oldu saol inci

ay kimsecikler yok bugün. kendim yazpı kendim okuyorum.
az önce bişey yaptı bizimki. ıslak mendilleri teke tek çıkar sonra bi tanesini al eline arabasını bi güzel sildi.ilk arabam varya onu oyun yerleri varya önünde oraları falan. heryerini ama. şimdide koltukları siliyo. çok tatlı yaaaa...

aferin yavruma:))
bizimki de okurken kurşun kalemin ucunu yemiş,ağlıo..
incicim eline sağlık seninde:)
waffle2 tane gibi)
1 bardak un
1 yumurta
1/2 bardak süt
1 çay kaşığı kuru maya
1 dolu yemek kaşığı şeker
tost makinası ya da tavada da olur,biras tereyağı sürülür,
inci nil zaten sabahları sadece krep yio ,öğlen de bunu sevdi yedi,haberin olsun..
yapana da afiyet olsun,ben sadece bol çikolata sosla yiorumohaoldumsmile

kıslar nil demin ıkınıodu ben de tuvalete yapalım mı annecim dedim aldım otutturdum klozete iice sarıldım yaptı kakasını ,gösterdim soonada sifonu çekip bay bay yaptık..annecim büyüo vallabilmiyorumkismile:teytey:
nilin -okundan bıkkınlık geldi ama yazmadan duramadımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Aman da aman görüyormusunuz ocak bebişlerini... MaşaAllah ikisine de...

ohhh başak ne güzel alışveriş çılgınlığı yaaaa.. biz bi kanza gidebiliyoruz burda adam gibi bi o var. allahtan o var yani.
güle güle giysin cicilerini...

sadece kanz mı( orda hiç bişi olmuyo bile( aslında bende biraz bu yüzden 2-3 yaş ta aldım çünkü eşimin uzmanlığı haziranda bitiyo bizde mecburi hizmete ağustos gibi gitcez en geç.. 1-2 sene artık nereye gittiğimize bağlı olrak.perifer yelerini biliyoorsun canım işte..allahtan eşimin hocası mecburiden sonra beraber çalışmayı teklif etti oyüzden 1-2 sene sonra döneceğiz inşallah..kısmet bekalım siz vandasınız değil mi? belki bizde oraya geliriz bellimi olur:)

nile kocaman alkış bizden ...
çağana da maşallah demek düşer :))
bende krep yapıyorum her sabah nerdeyse waffle makinem yok diye hiç aklıma gelmemişti yapmak ama tost mak. olur doğru ya:) şekerde katılabilir bence mayayı karışıma direk kabartma tozu gibimi döküyorsun duygu bekli.yormusun peki?

bu arada herkese mutlu pazarlar geç oldu ama:))zemuszemus

bizim de en sevdiimiz şey yer kapı silmek:)benm kadın bakıyo ya ctesileri o öğretmiş bi de çok komik kollarını sıvıyo arada mendili sıkıyo:)))aferin nile ya bana da naz yaza çişini söyler gibi geliyo.annemler bende 2gündür inanılmaz konuşma çabasına girdi, bişeyi ye ya da gel diyince memmmm diye bağırıyo ve tabiki yemiyo gelmiyo:)

ay gel gel. bekleriz valla. ne güzel olurdu. bizimde 2,5 yılımız kaldı.
valla iyi kötü işte kanz bize lüks geliyo artık. bizde arada şehir dışına çıktıkça ankara istanbul izmir falan coşuyoruz kendimize diil hep çağana.
hayat oldular bee..
ama uzmanlık başka canım. asistanlıktaki sıkıntılar bitiyo bi rahata eriyosun ki anlatamam. hadi az kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…