aaa süpper ya,nil babasını hep öle kaldırıo,o da mest oluo tabi:))herkese merhabalar keyifli ir hafata sonu geçirmenizi diliyorum bu sabah çok hoş bişey yasadım sizde anlatmak istiyorum çağan la birlikte mutfakta kahvaltı hazırlıyordum tabi o sürekli peşimde dolanıyor dedimki hadi oğlum git babanı kaldır kahvaltı edelim iki sefer söledim ve çağan gitti yatak dasının kapısı kapalı biliyorum gitmiş kapıya vuruyor tabi bbası uyuduğu için açmıyor sonra yanıma geldi bişeyler anlatıyor kendi dilince bıcı bıcı sanırsam açmadı kapıyı uyuyopr diyor ama okadar hoşuma gittiki akıllı bıdığım benim:))
canım bence de mastit,sütün çıkmaz sıkınca,bolcaaa emzir,geçmiş olsun..İyi günler arkadaşlar... Keyifler i,yidir inş geçmişe bakamıyorum.
Çok kötü hasata oluyorum galiba. Her yerim ağrıyor. bir kırgınlık var, kemiklerim sızlıyor, etime dokunamıyorum.. Aybükeyi kaldıracak mecalim yok... Hasta olmak istemiyorum ya(
Birde size bir şey sorayım. Aybüke emdiği halde sol göğsümde çok kötü bir ağrı var. Dokunamıyorum, hiç bir yere uzanamıyorum... Ne yapmam lazım... Hani süt birikniş dicem ama sağmaya çalıştım bir iki damla süt çıktı..
Allahtan aybüke iyi dünden beri ateşide yok...
canım çekirdek aileden biri diil,hem de bi pasta,yapmalısın:)selam kizlar kusura bakmayin baliklama atlamisim selam bile vermeden .. moralim cok bozuk dogum günü hazirliklarina baslamistim cogu kisilere haber etmistim aksam eltimin anneannesi vefat etmis ne olacak simdik hersey alt üst oldu bu durmda ne yapmam lazim ya bana akil verin
evet erkek çocuk ne kadar ilgilenir bilmem ama bende ayşegül gibi yapacağım. varsın anlamasın beni nezaman anlayacağını biliyorum artık. oda bebek sahibi olduğunda. biz cevizden sandık baktık babasıyla. bulduk bişeyler ama pazarlıktayız henüz. öyle sandık dediysem büyük bişey değil. ona ilk okuduğum kitabı ( diriliş okudum parça parça etti ve daha kıymetli oldu) doğumgünü gazetesini ayak izlerini ilk tırnaklarını bazı resimleri günlüğünü vs koyacağım. o zamana kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum ama baba olduğunda ona armağan edeceğim. aslında o sandıkta en çok neyi saklayabilemk isterdim biliyormusunuz. kokusunu. geceleri yattığımda burnuma buram burma gelen kokusunu ama mümkün değil dimi. neyse işte böyle...
aaahh onu ben de isterimmmbilmiyorumkismile
ohhh başak ne güzel alışveriş çılgınlığı yaaaa.. biz bi kanza gidebiliyoruz burda adam gibi bi o var. allahtan o var yani.
güle güle giysin cicilerini...
ay kimsecikler yok bugün. kendim yazpı kendim okuyorum.
az önce bişey yaptı bizimki. ıslak mendilleri teke tek çıkar sonra bi tanesini al eline arabasını bi güzel sildi.ilk arabam varya onu oyun yerleri varya önünde oraları falan. heryerini ama. şimdide koltukları siliyo. çok tatlı yaaaa...
ay kimsecikler yok bugün. kendim yazpı kendim okuyorum.
az önce bişey yaptı bizimki. ıslak mendilleri teke tek çıkar sonra bi tanesini al eline arabasını bi güzel sildi.ilk arabam varya onu oyun yerleri varya önünde oraları falan. heryerini ama. şimdide koltukları siliyo. çok tatlı yaaaa...
kıslar nil demin ıkınıodu ben de tuvalete yapalım mı annecim dedim aldım otutturdum klozete iice sarıldım yaptı kakasını ,gösterdim soonada sifonu çekip bay bay yaptık..annecim büyüo vallabilmiyorumkismile:teytey:
nilin -okundan bıkkınlık geldi ama yazmadan duramadımopuyorumnanaktan
ohhh başak ne güzel alışveriş çılgınlığı yaaaa.. biz bi kanza gidebiliyoruz burda adam gibi bi o var. allahtan o var yani.
güle güle giysin cicilerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?