2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar ben geldm şubat döneminde üniversitede tekrardan derslere başlıcam bu dönem bir yada iki gün gidicem kadro olayı bu dönem olmucak gibi dışardan derslere giricem bir günde kesin anlaşma yaptım ama ders durumuna göre iki günede çıkabilir benim içinde iyi olucak valla biraz evden uzaklaşmak tabi buarada çağana kocişim bakacak artık nasıl bakıcaksa :)))

Çok sevindim incicim.Hayırlı olsun, senin içinde çok iyi olacak.
Babsı çağana bakar üzülme, sen varsın diye boşveriyordur.İş başa düşünce senden daha iyi olur:))))Bol bol çikolata yerler onlarda:))))

inci gözünaydın çok sevindim işinin olmasına,
evden ayrı kalmak iyi gelecek sana psikolojin düzelir biraz..
baba oğul anlaşırlar sen merak etme
benimki çok güzel bakıyor valla iyi anlaşıyorlarda şimdilik :)

hayırlı olsun inci.. bakar bakar merak etme. iş başa düşünce yaparlar ..

saolun kıslar valla iyi olucak benim için işallah babsıda bakabilir en azından seneye kadro için müracat etme şansım artacak

merhabalar hanim lar gecmise bakamadim daha bende karar verdim cumartesi yapacam cocuguma dogum günü eltimlede konustum oda yap dedi hata yardim bile ederim diyerek teklif etti ...sagolsun kendide biliyordu cogu kisiye haber vermistim erteleme dedi

ay kizlar yazmayi unuttum oglum epeyden tay tay duruyordu 2 yada 3 adim atiyordu ama 2 gündür resmen yürüyor ya allahima sükürler olsun

afacan gözün aydın canım. ne güzel ne iyi eltin varmış.gerçi ben bu durumlarda iyiliğin hep kendinden kaynaklandığını düşünürüm. sen iyiysen herkes iyi. ve karşılığını alıyosun bak. c.tesi iki parti var desene...

ayrıca oğluna da kocaman alkışşşş..

kızlar bide ( bende her yapacağımı yazıyorum ama)
bugün tema vakfı ile konuştum. doğumgünümüze katılacakların çocukları na hediye etmek için birer fidan bağışlamayı düşündük. her fidan 5 lira. ayrıca isimlere özel teşekkür kartı yollayacaklar. çağanda sabunları ile beraber kartlarıda dağıtır artık..
nasıl fikri ama...

sagol serpilcim valla ben genelde herkesle iyi gecinirim her görende der sen hic eltti gibi degilsin diye ben bilmiyorum büyüklenmeyi sevmem hep bi abla gibi oldum oda sagolsun öyle gördü

serpilcim cagan dagitacagi sabunlarin yanina da bi kagidin üzerine elinide ciz onu da cogalt cogaltigin kagidin da icine notlar düs ben öyle yapacam gelenlere dagitacam

afacan hadi gözünaydın yürümeye başlamış seninki

benim kuzumda artık iyice yürüyor kendine güveni geldi artık :)

serpil çok iyi düşünmüşsün,güzel bir hatıra kalır..

afacan hadi gözünaydın yürümeye başlamış seninki

benim kuzumda artık iyice yürüyor kendine güveni geldi artık :)

serpil çok iyi düşünmüşsün,güzel bir hatıra kalır..

tesekürler aylincim .... yasini karsiladi benimm yaramaz .. masallah senin pasanada yakinda kosmaya baslar o zaman :))))

afacan seninkide güzel bi fikir ama sanırım ben yapamam. izin vermezki adam. bizim sabunların üstünde zaten çağanın resmi basılı. ben yaptırdım ama aslında kolaylıkla kendimizinde yapabileceği çok kolay bişey. küçücük sabunların üzerine bebişin bi resmi o boyuta basılır ve üzerine konur. en üstede sterfilm tarzı bişeyle güzelce kaplanır. hediyelik poştlere konup kurdela ile bağlanır. bizimkiler geldi çok orjinal olmuş. çok beğendik. bi ara resmini koyacağım..

of ya koptu belim evi süpürgeye yeni çektim
bu ara hiç iyi diilim kızlar sizlerin yazdıklarını okuyom ama
hiç yazı yazasım bile gelmiyo
evde bile kimseyle konuşmuyorum ya en çok sevdiim şey
yemek yemek onu bile yapmak istemiyorum
evde öyle ruh gibi iş yapıp yavruma bakıyorum...
bu arada bu halime rağmen şahabın izerine daha bi düştüm
sadece ona gülümseyebiliyorum...
onun dışında eşime bile gülümseyemiyorum gelmiyo içimden ya.....
ne oluyo kızlar bana ya akıl verin..

günaydın:))
inci hayırlı olsun çok iyi olmuş bence umarım 2.dönem kadroda alırsın eminim iş başa düşünce babalarda gayet iyi bakar yavrularına merak etme.
kimse ilgilenmemiş benim sorumla ama

merhaba deniz arada öyle oluyor insana ,bu aralar bana yanaşmayın derim ben o dönemde regl dönemin olabilir buna sebep henüz başlamamışsa ..dışarı çıkıp hava almak insana iyi gelir ortam değişikliği yapmak havlar bu günler de fena değil dısarı çıkabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…