maşşallah:)buarada dün oğlum 12 saat uyudu kıslar aman maşallah deyin tabi benim yanımda yatmasınında etkisi oldu gece 10.30 dayatıp sabah 10 da kalktık paşayla hoş ben onun üstünü örtmekten pek uyuyamadım ama o uyudu bunada sükür :)
eh be canım 4 saatte uyuo mu sizinkiler.değerini bil vallaherkesin minikleri uyuyo galiba bi benimki mi ayakta ya
9,30 da yattıı 11,00 de kalkmıştı enson 4 saat oldu hala uyumadı ya
hortlak mıdır nedir? bilmem ki... hala daha niyeti yok gibi bakalım kaçta uykusu gelecek....
yaa bunu mu takıon diyceksiniz ama ben bakıcı bulamıyorum. iyisini bırak kötüsüde yok. hani zaten olmasında. anneme söylüyorum beki gelelim falan der diye daha söyler söylemez iyi bişey diyonmu diyip tlf.nu kapatıyo. bazan acaba öz annemmi diyorum. yaa ben çağan için dünyayı yaakrım ama hiç bi zor anımda yanımda olmadı
.napıcam bakıcı işini ben ya. kafayı yiycem. iki ayım kaldı. şimdiden başlaması lazım alışması için ama yok işte. eşim emekli olmasaydı 6 ay daha alacaktım ama onuda temmuzda emekli ediyorlar. bi emekli maaşıylada geçinilmezki. offf böyle işte. çağanamı üzüleyim annememi kızayım bilemedim. kayaynoş gelemez haklı sebepleri var. doğumda bile geldi annemden çok işe yaradı valla kadın allah razı olsun. ona hiç diyemem. kafayı yiycem. allahım bi çözüm yolu sun diye dua ediyorum sadece..
iidir iidir,maşallahbu arada oğlumun 5. dişi bugun patladı yarın felanda 6. geliyo
tembel benim oğlum ya çok tembel çktı....
ayy kıyamam,geçmiş olsun:çok üzgünüm:Şimdi annem telefon etti, bizim komşu gelmiş sabahleyin, oğlu tunç egeyle oynarken düşmüş, sehpaya vurmuş başını.Kaşı açılmış çocuğun, 3 dikiş atmışlar.Hay allah üzüldüm yaa, zavallı bebğim benim.Nasıl acımıştır.
geçmiş olsun canım ya,4 gün çok yormuştur ezgicik'i:a015:slm kızlar nasılsınız
bende işteyim
kızım hasta annemle evde her yediğini kusuyor köh köh öksürüyor ne yapıcağımızı şaşırdık.
aptamil juniorla yaşıyor 4 gündür gece gündüz onu içiyor yavrum birşey yiyemiyor....
şu yaz gelse artık fenalık geldi bu hastalıktan bana....
meral geçmiş olsun bu veletler böyle artık ezginin de hergün bir yeri şişiyor morarıyor.... hele bacağı bir morarmışki kocaman hangi ara nereye vurdu bilmiyoruz.
oglum olcakmısmafoldumben
ben de isterim süpper vallaolumunekankayizsmilekızlar photoshop bunlar süper dimi gerçek gibi :))
ben de ben de..pıt pıtlarımı ösledim..ay sorma blooms ya geçende de anlattım kızlara aslına bakarsan bana tek defne yeter ama bencil olmamak kızım yalnız kalmasın die ikinciyi doğurabilirm bide bişey itiraf edimi ben en çok hamilelik dönemi özledim böle popstar gibisin ya :))) bide en çok içimdeki hareketlerini özledim arada gazdan göbeğimde bi atma oluyo böle elimi karnıma koyuyorum sanki tekmeliyomuş gibi
ben yaprak dökümüne kaçıyorum öptüm hepinizi iyi akşamlar
Naber esra, -30 lar nasıl bir şey yaaa:))))Donuyorsundur:)))
Fifoooooooooş hayırlı olsun kız ne güzel iki erkek kardeş kardeş oynarlar evi darma duman ederler :)
maşşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?