..............
[/url][/IMG]
serpilcim çok üzüldüm cnm ya Allah yardımcınız olsun oralarda..anneler çeşit çeşit ama Allah başımızdan eksik etmesin sadece var olduğunu bilmek bile güven veriyo..genciz sağlıklıyız artık kimseye muhtac olmadan yaşayıp gidicez bişey beklememek lazım aslnda.yabancılarda 18i doldurunca hiç bi beklenti kalmıyo aileden hepsi de kendi ayaklarının üzerinde duruyo bana mantıklı geliyo da biz fazla beklentiye giriyoruz
canım benim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil güzelim:)))ikiz gibi büyüyecekler.Senin için değişiklik iyi olurdu ama metiş ve bebek için iyi olmuş.Büyüdüklerinde birbirlerine destek olurlar, daha iyi anlaşırlar.oglum olcakmısmafoldumben
Süpermiş derya yaa, bana da versene şu adresi.kızlar photoshop bunlar süper dimi gerçek gibi :))
Çok zor canım ama ne yapacaksın.Bence de bir kayınvalideni ara belki yardımcı olabilir.heryere hber saldım ama yok deniz. bide bu işlerde deneyimli olması ve memnuniyet önemli. denenmişlere balıyorum iyi denenlerin hiçbiri ya artık çalışmıyomuş yada benim oturduğum yere gelmezmiş. doğuda yaşıyoruz ve malum askeriz.kimse yanlış anlamasın ama sırf bu konu bile beni ürkütüyo. kötü niyetlilere daha yakınız.
daha geçende komşum kış lastiklerini taktırdı vidalamamış katil ruhlu adam. bizim koşu trafikte uçuyomuş nerdeyse allah korumuş. sırf esker diye yapıyorlar bunları.
denizcim haklısın ama biliyomusun doğuma gelen annem beni o gece bırakıp eve uyumaya gitti. gündüz yanıma geldi vurdu uyudu ben ameliyatlı kaldım ayakta yatağıma çıkamam uyandıramam. taburcu oldum evde bi tas çorba yok. grip olmuş o halde ağlayan bebeği bırakıp ben ona baktım. kabus du yaa.. iyleşincede memlekete döndü. kızıyorum nası kızmıyım söylesene. karnım burnumda ev taşıdım çağan kucağımda ev taşıdım bi kere yardıma gelmedi. ama kardeşim karısını aldattı bunda bile ona bişey demediler destek oldular. yanına gittiler. üzülüyorum işte.
Iyi geceler esracim dishatlardayim donusun ne zaman senin orda olursam goruselim
:))
günaydın kızlar
esracım yine bekleriz akşama estonyadan bağlan bize
estonyaya slmlar
Günaydın hanımlar,
Esra Allah yardımcın olsun bu kış kıyamette oralarda,siz o kadar soğuğada
alışkın değilsiniz,kızın seni unutmazda senin onun yokluğuna dayanman zor
su gibi geçer gider günlerin inşallah..
..
gunaydın herkeseee
esra dıkkat et canım kendıne elınle sag canım rahatlarsın umarım sorunsuz guzel bı hafta gecırırsın..
QUOTE]
bugun el pompasi getirdi bi ögretmen onu denicem ama 2 gun den sonra kendi kendine indi sicak dusta masaj yaptim ii geldi sanirim
Merhaba esracım.Dondurucu bir soğuktasın, allah kolaylık versin canım sana.İzmirde yaşayan biri olarak alışkında değilsin:))))))
Berrak unutmaz seni bir haftada canım, üzülme.Özlüyordur seni şimdi.
Sıcak kompresle elinle sağ göğsünü.Ben bu doğumumda yaşamadım bu sorunu ama diğerlerinde yaşamıştım, çok kötü oluyor.Sağ elinle ara ara.
:
aynen öle yaptim canim saol, gercekten cok soguk bugun eksi 30 un altindaymis
bize kar pantolunu verdiler baktilar donucaz :))
merhaba:)))
estonya muhabiri avuçla memçişşeri..
QUOTE]
avucladim kisss zaten :)))
herkese selam
hasta bebeklerimize ve hasta annelere geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
hemşom uğramaz< oldun buralara özledik seni dikkat et estonyalarda kendine :))
vakit buldukca ugruorum hemsom
gelmeden önce aramistim seni ama yine ulasamadim
Filiz anladıım kadarıyla oluşun oluomuş ALLAH tamamını erdirsin kaç aylık oldu hayatım yaa zaman ne çabuk geçior görüşemedik bilmiyorumkismile
DERYAAAAAA ben de istiorum bu fotoshoplardan ACıııLLLLLL..........
Meral nasılsın annen hala sendemi iş hayatın nasıl gidio?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?