2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
serpilcim çok üzüldüm cnm ya Allah yardımcınız olsun oralarda..anneler çeşit çeşit ama Allah başımızdan eksik etmesin sadece var olduğunu bilmek bile güven veriyo..genciz sağlıklıyız artık kimseye muhtac olmadan yaşayıp gidicez bişey beklememek lazım aslnda.yabancılarda 18i doldurunca hiç bi beklenti kalmıyo aileden hepsi de kendi ayaklarının üzerinde duruyo bana mantıklı geliyo da biz fazla beklentiye giriyoruz

canım sana kesinlikle katılıyorum... kimseden bişiy beklemeden yaşamak en güzeli ana baba sadce var olsun bi köşede dursun o bile güven veriyo...

büyüklerden tabiki bir beklentimiz olmaz,sonuçta ne onlara güvenip evlendik nede onlara güvenip
doğurduk,ama insanın en zor zamanında da ailesi yanında olmalı,ailen koşmadıktan sonra sana
kime gidip kime sığınacaksın,bir şekilde karşılıklı fedakarlıkta bulunucaksınız..
o yüzden ben pek katılamayacağım bu fikre :))

oglum olcakmısmafoldumben
canım benim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil güzelim:)))ikiz gibi büyüyecekler.Senin için değişiklik iyi olurdu ama metiş ve bebek için iyi olmuş.Büyüdüklerinde birbirlerine destek olurlar, daha iyi anlaşırlar.

kızlar photoshop bunlar süper dimi gerçek gibi :))
Süpermiş derya yaa, bana da versene şu adresi.

Çok zor canım ama ne yapacaksın.Bence de bir kayınvalideni ara belki yardımcı olabilir.

tabiki bütün anne babalar koşmalı evladının zor gününde ama bu dünyada doğurduu bebeğini çöpe atan anneler olduğunu düşünürsek bizi bugüne getiren annelerimize bizim koşmamız daha mantıklı gelio bana bi de ben kızımın çok özgür ruhlu olmasını istiorum ne biliim ben olmadan da ben yanındaymışım gibi güvende hissetmesini, ödevlerini kendinin yapmasını, kendi seçtii yolda ilerlemesini, kendi hayatını kendi kurmasını..

Canım bu dediklerinin hepsini hepimiz istiyoruz
keşke hepsi öyle olsun,sağlam karakterli kendi işini kendi gören
anne babaya ihtiyac duymadan hayatını sürdürsün..

ama bak serpil de tüm bu dediklerimizi yaparak hayatını devam ettirirken
bir noktada tıkandı yok işte başka bir seçenek,saldırabileceği heryere saldırmış
ama yine de tıkanmış,işte burda aile eli uzatması lazım biraz imkanlar el verdiğince..

yok cnm geçti soğuk algınlığıymış heralde geçti dışarı çıkarmadım bi günde.
ah aylin ya keşke hiç kimse kimseye muhtaç olmasa ama oluosun işte..ben çok daraldım mı hep başka çocuk yapmıycam kendimi naza adıycam o bana yeter diorum snra aklma kardeşim gelio vazgeçiorum..naz bana yeter de ben ona yeter miim acaba..bi kız kardeşim olsa daha ne isterdim ki

Iyi geceler esracim dishatlardayim donusun ne zaman senin orda olursam goruselim

:))

cacim bu pazar donucem yine sen ewde olursun sanirim

günaydın kızlar

esracım yine bekleriz akşama estonyadan bağlan bize

2 aksamdir aksam yemege aliolar firsatim olursa baglanirim, yine

estonyaya slmlar

sanada selam canim

Filiz anladıım kadarıyla oluşun oluomuş ALLAH tamamını erdirsin kaç aylık oldu hayatım yaa zaman ne çabuk geçior görüşemedik bilmiyorumkismile

DERYAAAAAA ben de istiorum bu fotoshoplardan ACİİİLLLLLL..........

Meral nasılsın annen hala sendemi iş hayatın nasıl gidio?

kız ne güzel iki oğlan nası olacan kurum kurum kurulursun gelşn alırkene :))))
eğer cesaretlenip doğurursam ikincide kız olsun hem arkadaş olsunlar hemde masraf az oluır

Sağol canım iyiyim, annem bende hala.Allahtan yanımda da işe gitmek sorun olmuyor:))))
Sen nasılsın diye sormamışım:)))Sen nasılsın, çocuklarla epey yoğunsundur.Helede okullar da atatil.Boğuşup duruyorlardır evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…