2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar dicem kimse yok:ecrin_bebek:neyse olayın sokunu atlattım kaderde kaynana olmak da varmıs hemde iki gelinin kaynanası benimde kesin sansıma deli gelinler cıkarsempatiksalakcinnieşim benden cok üzüldü ayyy birde demezmiş 3. ye kısmet olur üzülmeakannehirne güzel hayallerim vardı kırmızı rugan ayakkabılar alcaktım aynı cicileri giycektik birlikte kuaföre turla sehirdısına tatile cıkcak arkadaslarıyla pijama partileri olcaktı arkadaslar cok gaza getirdi beni yok filiz rüyamızda gördük yok cin falında cıktı yok feng shui de bak güneşi ayı dogum tarihine ayarladık filan falanalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemilecanlarına okucam hepsinin önüm arkam sagım solum pipi:çok üzgünüm:evde 3 erkek ve ben 3-1 yeniğim ööööööööffffffffff allah saglıcakla almamı nasip etsin kucagıma napiiiiiim elveda hayallerim:gitme:

serpil işin cok zor bakıcı işi insanı geriyo neyse metişe 2. dönem babası bakıcak mayısta izne ayrılcam bir yıl ücretsiz izindeyim ondan sonra allah kerim ama eşimin hakkını yemiyim cok güzel ilgileniyo yedirir içirir altını alır öglen cocuga bakar beni uyutur yemek yapar cayım ayagıma gelir:asigim:aşkım benim yaaaa hep böyleydi hep de böyle kalır insallah
kızlar metiş cok iştahsızdı bugun sadece gece muhallebisini tam yedi gerikalan hiçbişiy yemedi 2 dişi var diş belirtisi de yok şimdilik....
inciiiiiiiiiiiiiiiiicorba tarifleri süper sagolcokacimcoook
aysegül naz a gecmiş olsungamyoncuiremsu
estonyalı nbr nerdesin yoksun
blooms görüşemedik bebek olmadan sana gelmek istiyorum yada dısarıda görüşürüz

ah be güzelim ne güzel işte 3 adamın tek kadınısınkaydirigubbakcemile3bayanssulusmile
sağlıkla al kucağına dahane olsunolumunekankayizsmile
bu arada ben de regl olmadımsempatiksalakcinni

esracım ne demek:)ferhunde yakalndı,karakolun önünde kocası suratına tükürdü,eski kocası da layığını buldun die bağırdı,reklam girdi,ucunu kaçırdımalsanaalsanasmile
sana ii uykular canım,bu arada memeyi kesmeyi düşünüosan tam vakti..

tatlı rüyalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

duygu regl olmadın mı heheheheheeeeee kendime arkadas bulmam an meselesi galiba
aysegüüüüüüüüüül gecen rüyamda seni gördüm hamiştin yazıcam yazıcam unutuyorum

hehehhe mi!!aşkolsun ya..bence ayşegülü görmüşsün ya ..zaten bugün bi kardeşten bahsediodu..:))
ay nil kıpırdıo bana müsade,öpüorum oğullarımıopuyorumnanaktan

ay üzülme monte. demekki sizin evde erkek eksikliği varmış. allah evde olmayandan verirmiş. ama bu laf sadece erkeklere...

allah analı babalı büyütsün inşallaholumunekankayizsmilea.s.

offffffffffffff çok canım sıkkın..
nil 2,5 gibi uyanınca su içirmek istedim,böö böb böö başladı kusmaya ama ne kusuş,üstümüz,yer!!bi de kaka kokuo...üstünü çıkardım,altını değiştirdim,canım gözünü açamıomafoldumbenmafoldumben
yatırdım gene ,bekliorum kusar mı die,Allah'ım ne oluo kuzumasenağlama

günaydın hanımlar!!!!

ahhhh bee duygucum çok çok geçmiş olsun nazar aldı nilim yaaaa
canım şimdi nasıl oldu nil haberini bekliyorum
inşallah düzelmiştir...

duygu geçmiş olsun.. belirtiler rotaya benziyor.. çok geçmiş olsun biz geçirdik rotayı. birhata sürüyor ve çok yıpratıcı.. ilk önce kusmasını durdurman lazım ne seviyosa azar arar yedir. hiç bir ilacı yok. içme suyuna azcık tuz ve çeker ekle vucudu su ve tuz kaybediyor çünkü. biz aiecek geçirmiştik sen kendine de dikkat et sana bulaşmasınn

aaaaaaaaaa noldu nil e:Saruboceq:cok gecmiş olsun annesi eeee doktor ne dedi hastane de ne yaptılar....
serpiiiiil bizim evde erkek eksikliği mi varmıs kafamçokkarıştı
hatice tesekkür canım amiiiiiiiiiiin
anneme gidicem 4 gün kalcamzemuszemusdönüşte de metişi bırakcam orda carsamba aldıgım egitimin sınavı var biraz calısırım kocişlen gezeriz filan daha tatil moduna giremedimgamyoncuiremsu
minnsosh sagol canımopuyorumnanaktan
emeeeeeeeeeeeeeeeeel nbr
metiş kahvaltısını güzel yaptı şimdi sıra bizdecokacimcoook

emeeeeeeeel dün ne güzel haticeye gitmişsin benim hiç komsum yakınlarda arkadasım yokmafoldumbenbir siz varsınız birde eşim iyiki varsınız kızlara.s.:enbuyukkk:

ay canım gel sende beraber gidelim bizde seni çok seviyoruz canım

kız metişi bırakıp durma annene yazık kız çocuğa daha şimdiden pabucunu dama attınız valla

Günaydın hanımlar,
ve hamişler :))

duygu ne oldu nil'e ya hayırdır,minnoşun dediği gibi rota galiba
zaten salgınmış buaralar,inşallah hemen atlatırsınız..

filiz naber, nasıl gidiyor annelik ve hamişlik,

komşum sen nasılsın sakinmisin bugün :)

günaydın aylin annelik de hamişlik de iyi sen nasılsın gülca ın karne nasıl

emel crs sınav var gecemezsem yandım metiş evdeyken calısamam o yüzden bırakcam birde ögrensin ananede babanede kalmayı kardei olunca acil durumda zorlanmasın cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…