2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ezgiyede geçmiş olsun.

babası bakamayacak malesef. üniversiteye yayın yapmak için gidecek. o kliniğe yardım edecek klinikte ona yayın konusunda destek verecek. o yolda tıkalı malesef. iki yaşına gelse kreşimiz var lojman içinde gerçi 3 yaş alıyolar ama dilekçe ile şansımı deniycem. çok zormuş yaa.. geceleri uykum kaçıor çağandan fırsat bulup uyuycam yok karabsan gibi geliyo valla.

Geçmiş olsun canım yaaa, boğazlarında mı acaba sorun var_*her yediğini çıkarttığına göre.İnşallah bir an önce atlatır deryacım.Onlar hasta olmasın, valla hasta olduklarında insan her şeyi unutuyor, onların derdinden.
Sağol canım bu arada.Tunçta, egehandan 27 gün büyük.İkisi çok güzel oynuyorlar, bir yerde durmuyorlar maşallah.Yaramazlık peşinde yapıyorlar işte böyle kazalar.

ahh canım kıyamam ezgiciğe ben yaaa çok geçmiş olsun...
bu kış ömürünü yiyo insanın yaa bizim ev aşırı sıcak olmasına rağmen korkudan
hafif kalın giydiriyorum düşünün ki ben hala kısa koluyla geziyorum evin içinde... ama ona korkudan hafif yünlü bişiyler giydiriyorum üşürde hasta olur diye...
dışarı çıkamıyoruz korkudan annem istanbulda oturuyo kış die ona bile gidemiyorum
onu çağırdım bugun bakalım belki şubat 5 ten sonra belki gelirim kendimi ayarlıyayım dedi...

Serpil kafaya takılacak en büyük sorun bu şu anda
annene kızdım kusura bakma ama eğer imkanı varsa
senin imkanların el verene kadar yardımcı olması iyi olurdu
acaba bizde yaşlanınca böylemi olacağız..
hiç sağında solunda komşun yokmu,
bulduğun kadına sonuçta para vereceksin Meralin de dediği gibi eşin emekli olana kadar
idare edemezmisiniz..
ayy üzüldüm yaa çok zor bir durum..Allah yardımcın olsun..

ahh Meralcim nasıl canı yanmıştır kıyamam yavruma,
geçenlerde bizimkide yerde oturmuş yeleğini giymeye çalışıyordu birden arka üstü
düştü oyuncak kutusuna denk geldi kafası çok ağladı yavrum
birde baktım ki kulağının arkası delinmiş kanıyordu,içim kıyıldı çok üzüldüm yavruma
ama işte böyle düşe kalka büyüyecekler..

Deryacım hala iyileşmedimi Ezgi yaa baya uzun sürdü sanki
bende iyileşemedim hala,çok kötü öksürüyorum
birde burda ortamdan ,ön odada içilen sigaranın dumanı mahvediyor beni
şuan maskeyle oturuyorum..

heryere hber saldım ama yok deniz. bide bu işlerde deneyimli olması ve memnuniyet önemli. denenmişlere balıyorum iyi denenlerin hiçbiri ya artık çalışmıyomuş yada benim oturduğum yere gelmezmiş. doğuda yaşıyoruz ve malum askeriz.kimse yanlış anlamasın ama sırf bu konu bile beni ürkütüyo. kötü niyetlilere daha yakınız.

daha geçende komşum kış lastiklerini taktırdı vidalamamış katil ruhlu adam. bizim koşu trafikte uçuyomuş nerdeyse allah korumuş. sırf esker diye yapıyorlar bunları.

denizcim haklısın ama biliyomusun doğuma gelen annem beni o gece bırakıp eve uyumaya gitti. gündüz yanıma geldi vurdu uyudu ben ameliyatlı kaldım ayakta yatağıma çıkamam uyandıramam. taburcu oldum evde bi tas çorba yok. grip olmuş o halde ağlayan bebeği bırakıp ben ona baktım. kabus du yaa.. iyleşincede memlekete döndü. kızıyorum nası kızmıyım söylesene. karnım burnumda ev taşıdım çağan kucağımda ev taşıdım bi kere yardıma gelmedi. ama kardeşim karısını aldattı bunda bile ona bişey demediler destek oldular. yanına gittiler. üzülüyorum işte.

neeee 2 oğlan anasımı olucan
yani 2 gelin kaynanası olunca hee :) tebrikler hayırlısı olsun artık
yanılma payı vardır belki yaa

Ayy maşallah sana şirinliğe bak ezgideki,yerim senin yanaklarından :)

rabbim hayırlısını versin canım canı sağ salim olsun sağlıklıca gelsin minik yavrumuz:)

aylincim ezginin 4 gün oldu sende mi iyileşmedin

kapalı alanlarda sigara yasak neden sizin orda hala içiliyor şikayet ediyimde rahet et sen :))))

filiz gözün aydın üzülme allah sağlık versin güzelim

bende bi çırpıda tüm ayıbımızı gayıbımızı anlattım. amaaaan. napıyım. insan bunları tanıdıklarınada anlatamıyorki..

derya çabuk siteyi yaz bana ay süper gerçek sandım ben
filizcim sağlıklı hayırlı evlat olsun da gerisini boşver victoria beckham gibi 3lermişsin bi de:))ya da gülben ergen:)))

sigarayı içen patronun kızı
cezayı veririm genede içerim diyor zıkkım içesice

geçen cuma günü gelmişler, hemen söndürmüşler siagaraları yakalayamamışlar :)

Serpil hep kakarakikiri yapacak değil, bazen birimizden bir fikir çıkar
sana çözüm olur,hem için rahatlar biraz,insanız hep içine attıkça patlayası geliyor
insanın bazen..

üzülme serpilcim yaa olsun rabbim yar ve yardımcın olsun....
olsun annendir atamazsın da onuda öyle kabbul etcen
bak kaynanan yardımcı olmu onunla konışmayı denesen...
sıkma canını ne olur bu günlerin de geçer elbet bulursun birini... hadi gülümse azıcık:)))))

deryacım pek tatlı görünüyo ezgicikk...yerim onu benn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…