2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
görkemse evet artık vanda yaşıyorum. malesef ankaradan taşındık. ama canım çok teşekkür ederim.

merhaba herkese nasılsınız

nette problem var geçmişide okuyamıyorum...nile ne oldu_? bu arada geçmiş olsun....

benim yokluğumda neler oldu beni merak etmedinizmi bakimaklinialirimsmile

yokluğunda değişik bişiy yok gene hasta
gene uyumayan gene yaramaz bebişler.....
gene yorgun gene uykusuz anneler aynen devamm...

nil dün akşam kusmaya başlamışşş durmayınca kusması dr götürmüşler
şimdi iyiymiş idrar tahlili için nil hanımın çiş yapmasını bekliyolarmış:)

Slmm..

Ay Nile çok geçmiş olsun..
Aybükede gece acıkıyor sürekli uyanıyor. Sütle bebe biskivüsü veriyorum kaşıkla

teşekkürler deniz

hasta bebişlere çok geçmiş olsun...uykusuz annelerede allah sabır versin...uykusuzluk gerçekten zor oluyor.

hastaneden geldik,nil hala kusuomafoldumbenmafoldumben
dua edin...
Canım benim yaa, inşallah önemli biş değildir, gelir gelmez dr.çdan yaz bize.

Geçmiş olsun denizcim, umarım ondandır sorunuda , yavaş yavaş açılınca düzene girer.Geçmiş olsun size.
Afiyet olsun aylincim.
Emel egehanda çok asabi, istediği bir şey olmazsa kendini yere atıyor.arkasından da onu sinirlendiren kimse onu yolmak için hamle yapıyor, hiç bişey yapamazsa kendi saçını yoluyor.
Hoşgeldin fazilet, nasılsın canım görüşmeyeli_?
Tuğba, yatmadan evvel bişeyler yedirmiyor musun_?

meral doğru söylüyo tuğba yatmadan önce muhallebi yap yedir öyle yatır
ozaman pek acıkmıyo
ben gece 1 sefer yediriyorum oda uyuyo 4-5 saat sonra gibi
yani 11 de yattıysa 4,30 5 gibi yediriyorum bişiyler
bizimki biberon tuttuğu için biberonda bişiyler yediriyorum....
onun dışında uyanırsa su veriyorum sadece....

kızlar demek erkekler böyle oluyor benimki anormal değil yani sizdeden durum aynı sevindim :))

deniz özeline msj attım

duygucum sevindim geçmiş olsun canım

fazilet sende hoşgeldin canım neden yoktun noldu

iyiyim meral abla...soğuk yağmur derken evde kapandık iyice...sen nasılsın

İyiyim canım bende, allahtan dün akşam yağmur yağdıda ortalık kırıldı biraz.Bugün hava çok güzel burada.Bahar havası, ama içerleri soğuk.Ofiste klimayı açtım, ceketimide üstüme giydim:)))

selam ben de ocak annesıyım nerede kaldın dıyeceksınız şimdi ye kadar
benım ufaklık çok fenaydı ancak duruldu teyzelerı artık benı de o şevkatlı kollarınıza alırsınız :)

nette problem vardı emel o yüzden...

burada yine yağmur var...hiç sevmiyorum bu havayı..eymeninde gözü kulağı kapıda kapı açılsın hemen bay bay yaparak koşturuyor kapıya..hava güzel olsada çıksak dışarıya

hasta olan bebeklere .çok geçmiş olsun
zamanla ınşallah hepınızı tanıma fırsatı bulurum

eymene ilk kitabım diye sözcükler kitabını aldım çok sevdi.uzun uzn inceliyor...resimlere bakıyor köpek resmide vr hav hav diyor ona...bazen oğlum hadi hav hav göster diyorum hemen kitabı alıp geliyor...

rapunzel hoşgeldin aramıza. ismin neydi acaba. bebiş kız mı erkek mi.

haa benim isim serpil..

duygu nil nası oldu.
balım sende hoşgeldin.

yaşasın oğlumun arkadaşı geliyo. ama oğlum uyuyo. ay hiçbişey yok evde ayıp olurmu ki misafire. gerçi anlıyolar halden şubat annesi oda. zaten az önce aradı geliyoz diye.. bu kış gününde insan napıcanı şaşırıyo. biri gelse diye dua eder oldum. çağanı nası eğlendireceğimi bilemiyorum. hoppalasını kurdum dün. onla oynadık. akşam çalışma masasnın loltuğunu gçtürdük salona ona oturtup döndürdük gezdirdik bugünde çamaşır selesine oturtup evi dolaştırdım çeke çeke. ama yok bi çocuk görünce daha mutlu oluyo. ama oda her çocuğu değil. mesela yaramazları sevmiyo. sakin sakin oynayanını seviyo.

akıllı bıdığım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…