2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk canım adım hülya oğlum var canım adı eyüp asaf
bu soğuklarda çocukları eğlendırmekte zor benımkının ıyıce canı sıkıldı gelenımızde yok sureklı benı kapının yanına goturuyor acmam için işaetler yapıyor yavrum anlamıyor kı soğuktan

günaydın hanımlar!!!!

ahhhh bee duygucum çok çok geçmiş olsun nazar aldı nilim yaaaa
canım şimdi nasıl oldu nil haberini bekliyorum
inşallah düzelmiştir...

günaydın kızlar

Duygucum inşallah bir şey yoktur hemen yaz bize çok geçmiş olsun

nilciğime çok geçmiş olsun. dualarımız sizinle annesi.

Slm arkadaŞlar nasılsınız.

Fİlİz gÖzÜn aydın İnŞ saĞlıklı olur İkİ kardeŞ bÜyÜr gİderler.

Derya geÇmnİŞ olsun .

Hasta bebkelere acİl Şİfalar dİlerİm.

hülya hoşgeldin canım:)
aylincima.s.
fifoş ii derslar canım...
eymen güle güle okusun kitabını:)
ayyy vardı daha ama affedin beni kafam kazan gibi hjiç uyumadım,şimdik kaçıorum azcık uzanayım..
tekrar teşekkür ederim ii dilekleriniz içinolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

ahhh kıyamam ben yavrumaaa ne yorulmştur ağla cırla bide kus kus
yorgunluktan ölmüştür.... canım benim ya sende git dinlen accık...

hülya sende hoşgeldin canım....aramıza...

osmangazide oturuyorum canım sen neresındensın
inşallah yakınızdır senınde oğlun var herhalde

duygucum cok gecmis olsun noldu nilimize boyle ya kiyamam cok minikler ya biz hasta olsak onlar olucagina ya

merhaba kızlar yenı arkadas gelmıs hosgelmıs
nıle kocaman gecmıs olsun
bende hastayım grıp oldum
bugun dehset dolu bı gun yasadım kaan karyolasından dustu altına yastıgı bı sekılde almıs sonra uzerıne cıkmıs ve sonra.... cok sukur bıseyı yok

BıR ANNENıN NOTLARI;

Bir annenin dikkati, ne yapsam da çocuğum/eşim evi özleyerek koşa koşa eve gelse sorusunda olmalı.

Çocuğun aynı davranışına bir gün öyle bir gün böyle davranmak, tutarsızlıktır. Çocuğun kişilik gelişimine zarar verir.

Çocuğun sorumluluk sahibi olması için, eksiklerini kapatmak yerine bazen yaptıklarının sonuçlarıyla başbaşa bırakılması gerekir.

iyi bir anne kusursuzluk aramaz, ama yaptığımız hataları da görmemezlikten gelmez.

Özlem sana da Kaan'a da çok geçmiş olsun, artık gözümüzü 4 değil sekiz açmamız lazım
bu yaramazlarla..

hülya hoşgeldin,güle güle büyüt yavrunu..

slm kızlarrrrrr

nazocum siz hala mamamı veriyosnuz canım eğer eskiden yiyrsa geçicidir iştahsızlığı bizimki 4 . aydan beri böle olduğu için ben sorun etmiyom artık

canım bende sabah ve akşam mama veriyorum arada biz ne yiyosak onlardanda veriyorum ama henüz makarna pilav geçemedik onlar fazla katı geliyo.zaten şu ev telaşesinden çokda düzen kalmadı
canım sen ne veriyon çağana düzeldimi acık iştahı

oglum olcakmısmafoldumben

üzülme canım ya hayırlısı buymuş ne güzel ikiz gibi olcaklar.Allah devamını erdirsinn

çok geçmiş olsun canım allah beterınden saklasın yavrunu

hoşgeldin cnmm

geçmiş olsun canım i bişi olmamaış yaruyaa aman sen genede gözünü ayırma bugün.

kızlar size bi öneri bebişlere özellikle diş sıkıntısı çektiği dönemde ve ateş sorunu olduğunda ellerine minik domateslerden verin dolaptan olsun bence hiç önemli deil duru bayılıyo çok ateşi olduğunda yada dişleri çok kaşındığında veriyorum hemen rahatlıyo normaldede verebilirsiniz ama bıkmaması için ben daha çok böle durumlarda veriyorum resmen ateşi düşüyo çocuğun.ama dikkat edin domates çok küçük olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…