ne yapmalıyım canım dıkkat et derken eger bı onerınız varsa yazın lutfen hala tedırgınım ınsallah bısey olmamıstır(
baktım yine siteye açılıyor Özlem, senin pc den olabilir..
kusma falan varmı ,bir süre uyutma istersen,başının üstüne mi düştü..
Sevda ne haber nasıl gidiyor hamilelik isim buldunuz mu bebişe,
domates iyi fikirde boğazına kaçar diye korkarım,doğrayıp tabağa koymalı
eline verelim yesin :)
baktım yine siteye açılıyor Özlem, senin pc den olabilir..
kusma falan varmı ,bir süre uyutma istersen,başının üstüne mi düştü..
Sevda ne haber nasıl gidiyor hamilelik isim buldunuz mu bebişe,
domates iyi fikirde boğazına kaçar diye korkarım,doğrayıp tabağa koymalı
eline verelim yesin :)
geçmiş olsun canım..yastık gerçekten tehlikeli nil de koltuğun yastına sarılıp aşağı uçuomerhaba kızlar yenı arkadas gelmıs hosgelmıs
nıle kocaman gecmıs olsun
bende hastayım grıp oldum
bugun dehset dolu bı gun yasadım kaan karyolasından dustu altına yastıgı bı sekılde almıs sonra uzerıne cıkmıs ve sonra.... cok sukur bıseyı yok
selamlar arkadaşlar
nilime geçmiş olsun duygucum işallah daha iyice olmuştur
özlem kağanada geçmiş olsun canım bizimkide hergün biryere çarpıyor düşüyor canım böle böle büyücekler işte anne yüreği dayanmıyor ama düşmedende büyüyemezler canım
aylin sen hala atlatamadınmı canım hastalığı sanada tekrardan geçmiş olsun
yeni arkadaş katılmış aramıza hoşgeldin canım güle güle büyüt yavrunu
benimde yeğenim geldi dün gece bugün çağanla oynarken ilk defa rahat rahat yemek yapıp işlerimi yaptım valla evde birinin olması rahatlıkmış bir hafta bende gidinceye kadar yapmam iyi bir temizlik yapayımda sonra uğraşamam gene :))
estonyalı nbr nerdesin yoksun
esracım ne demek:)ferhunde yakalndı,karakolun önünde kocası suratına tükürdü,eski kocası da layığını buldun die bağırdı,reklam girdi,ucunu kaçırdımalsanaalsanasmile
sana ii uykular canım,bu arada memeyi kesmeyi düşünüosan tam vakti..
tatlı rüyalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım ya bu yaramazları gözumuzun onunden ayırmamak gereklı artıkmerhaba kızlar yenı arkadas gelmıs hosgelmıs
nıle kocaman gecmıs olsun
bende hastayım grıp oldum
bugun dehset dolu bı gun yasadım kaan karyolasından dustu altına yastıgı bı sekılde almıs sonra uzerıne cıkmıs ve sonra.... cok sukur bıseyı yok
bende bugün balk çorbası yaptım. şu pakette dardaneller varya onunla.
siz etli büyük balıkla yapabilirsiniz. zaten tarifte öyleydi.
balığı alta koyun üzerine küp doğranmış patates havuç ve soğanı koyun biraz limon sıkın su ekleyip iyice pişirin. sonra robottan geçirin. bu arada yumurta sarısını limaonla ezin biraz da un. sonra çorba karışımından alıp terbiyeyi sulandırın yavaşça çorbaya ekleyip hızlı hızlı çırpın. karabiber ve tuzu unutmayın.
çağana zor bela bir kase yedirdim. balık sevmiyo bizimki artık böyle böyle yedircem. ama arkadaşımın oğlu ( şubat doğumlu) 2 dolu kase içti. eh giderken yanına da koyduk. belki sizinkilerde sever. ayrıca tarif bebek için özel değil sizde içebilirsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?