2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet cok haklısın ben cok ıyı ders aldım bugunkı yasadıklarımdan aman arkadaslar sızlerde cok dıkkat edın
bahsettıgın sıte acılmıyor aylıncım yada benım bılg sorun var acılmıyor
ekledıgın yazı cok guzelmıs cok sagol

ne yapmalıyım canım dıkkat et derken eger bı onerınız varsa yazın lutfen hala tedırgınım ınsallah bısey olmamıstır (

baktım yine siteye açılıyor Özlem, senin pc den olabilir..
kusma falan varmı ,bir süre uyutma istersen,başının üstüne mi düştü..

Sevda ne haber nasıl gidiyor hamilelik isim buldunuz mu bebişe,
domates iyi fikirde boğazına kaçar diye korkarım,doğrayıp tabağa koymalı
eline verelim yesin :)

ne yapmalıyım canım dıkkat et derken eger bı onerınız varsa yazın lutfen hala tedırgınım ınsallah bısey olmamıstır (

canım ne yapmalıyım derken gözetim altında tut normalin dışındaki durumlara dikkat et mesela kusma yani ve uyutmamaya çalış ama uyursada sık sık kontrol et ilk bikaç saat önemli o açıdan dedim onun dışında paniğe gerek yok cnm.tekrar eçmiş olsun

ii canım hamişlik çok ii gidiyo çok şükür bi sıkıntımız yok zaten azda kaldı doğuma :))
canım yanındayken ver eline ben öle yapıyorum ve öle çok minik olanlarından deil biraz büyük olanlardan.inan çok işe yaradı soğuk soğuk ateşini düşürdü yanıyodu yavrum 4 kez verdim çok yedikten sonra ayıldı valla.şimdi iki adet beşlik su şişesiyle ağırlık çalışıyo:)

canım ikinci isim kaanda birinci hala kesin deil bakalım belki ege olur yada efe :)))))) bana kalsa bunlarda ilkinede ben karar verim dio babası,gerçi ona öle bi hak vermemem lazım ama neyyyyseeeeee:))))))

amma göz koymuşum senin oğlanın isimlerine dimi

slm kızlar sitede bi ben varım herkes nereye gitt yaw.. Geçmişi fazla okuyamadım Özlem cnm geçmiş olsun çocuklar böyle benimkide dün yürürken birden düştü yüzü kapının pervazına geldi gözünün kenarı boydan boya mosmor( Filiz kaç aylık oldun canım cetvel yapsana kız oğluşuna bana bekliyorum ekme hee zemuszemus

selamlar arkadaşlar
nilime geçmiş olsun duygucum işallah daha iyice olmuştur
özlem kağanada geçmiş olsun canım bizimkide hergün biryere çarpıyor düşüyor canım böle böle büyücekler işte anne yüreği dayanmıyor ama düşmedende büyüyemezler canım
aylin sen hala atlatamadınmı canım hastalığı sanada tekrardan geçmiş olsun
yeni arkadaş katılmış aramıza hoşgeldin canım güle güle büyüt yavrunu
benimde yeğenim geldi dün gece bugün çağanla oynarken ilk defa rahat rahat yemek yapıp işlerimi yaptım valla evde birinin olması rahatlıkmış bir hafta bende gidinceye kadar yapmam iyi bir temizlik yapayımda sonra uğraşamam gene :))

sevdacım canım iyi olmana sevindim canım ben mama değilde süt veriyorum normal süt bir sabahları birde gece yatarken çağann yemesine gelince canım bir gün iyi öbürgün kötü valla zorlasamda değişmediği çin bıraktım kendi haline işine gelirse yiyor işine gelmessse yemiyor senn anlıcan

kıs derya aşağıda görünüyon bende istiyorum demiştim banada mail atsana su resimleri nerden yaptıysan bende yapayım

geçmiş olsun canım..yastık gerçekten tehlikeli nil de koltuğun yastına sarılıp aşağı uçuo

saol canım,sen de rahatlığın keyfini çıkar,boşverrr temizliği..:lepi:

kızlar gene gittik idrar vermeye,sonuç:idrar yolu iltihabıyasakkelime
bu kadar kötü yapar mı bu iş anlamadım bebeği:uhm: neyse yarın kendi dr.una götüreceğiz tekrar,yıkadım yatırdım,işallah bu gece rahat eder,öpüorumopuyorumnanaktan

Geçmiş olsun duygucum.İnşallah bir an önce geçer.Canım idrar yolları iltihabı gerçektende kusma yapabiliyormuş.Allah daha beterlerinden korusun.

duyucum çoookkk geçmiş olsunn
özlen kaana da çokkk geçmiş olsun..
iyi geceler kızlarrr...ben yine kaçar misafirim var :))kayın validem:)))))

estonyalı nbr nerdesin yoksun

canim sen gec gelmisin kacirdim
gozunaydin buarada

bugunde aski memnuda noldu acaba

slm kızlar nil e cook gecmiş olsun idrar yolu iltihabı yapar mı öyle syler....
esraaaaaaaa askı memnu yok bugun kagan a da gecmiş olsun metiş cok düşüyo günde 3-4 kere yürüme asamasında kndisini öne atıcagınaarkaya atıp oyun yapıyo yakalıyorum ama arada cakılıyo içim gidiyo

bende bugün balk çorbası yaptım. şu pakette dardaneller varya onunla.
siz etli büyük balıkla yapabilirsiniz. zaten tarifte öyleydi.

balığı alta koyun üzerine küp doğranmış patates havuç ve soğanı koyun biraz limon sıkın su ekleyip iyice pişirin. sonra robottan geçirin. bu arada yumurta sarısını limaonla ezin biraz da un. sonra çorba karışımından alıp terbiyeyi sulandırın yavaşça çorbaya ekleyip hızlı hızlı çırpın. karabiber ve tuzu unutmayın.

çağana zor bela bir kase yedirdim. balık sevmiyo bizimki artık böyle böyle yedircem. ama arkadaşımın oğlu ( şubat doğumlu) 2 dolu kase içti. eh giderken yanına da koyduk. belki sizinkilerde sever. ayrıca tarif bebek için özel değil sizde içebilirsinz

çok geçmiş olsun canım ya bu yaramazları gözumuzun onunden ayırmamak gereklı artık
benımkı de sureklı düşüyor ne yapacağımı bılmıyorum emeklerken morluklarınız vardı şimdi yürüyoruz yıne morluk yıne morluk

serpilcim benım oğlanında balıkla arası yok
gerçi çok güzel yıyıyordu mınık oğlum balıktan zehırlenene kadar
balıklar bayatmış bırde ustune emzırınce yavrum gıttı gıttı geldı o kadar korktum kı anlatamam çok şükür rabbım bıze bağışladı oğlumu o zamandan berı ağzına bıle koymuyor . bıraz zaman geçsın senın tarıfı deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…