2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah canım çok geçmiş olsun. çok kötü bi deneyim olmuş. yaa bursa da bile bayat balık bulmuşsunuz ben de çok korkuyorum buralarda ona balık vermeye. en temizi hazırlar diye düşünüyorum artık. allah korusun bebişlerimizi. yavrum benim anlamışta balıktan olduğunu yemezmiş. akllı çocuk işte..

görkemse evet artık vanda yaşıyorum. malesef ankaradan taşındık. ama canım çok teşekkür ederim.

cooook uzuldum burada hic ocak annesi yok sanirim ama haksizlik busenağlama. sanirim bu yaz Van'a gelicez gorumcem de orada gorev yapiyor o da hemsire. hayirli olsun tayininiz

tatilde falan olmazsam görüşmek isterim. gelin tabi buralarda görülmeye değer vatan toprakları..

terbiyeli tavuk corbasi tarifi buldum bende yapiyorum aynisindan gorkem severek yiyiyor tavsiye ederim

malzemeler 3 litre kapasite olan tencere için:1 adet tavuk tüm budu;

yarım limon;

2 kaşık un;

1 tane yumurta sarısı;

yterince tuz,

biber;

margarin(tereyağ)(sizin tercihe kalmış)

terbiyeli tavuk corbasi

Hazırlık
bir tane tavuk budu yıkayıp suda pişirin,piştikten sonra tencereden alın ve minik minik didikleyin

Tarifin Hazırlanışı
didiklenmiş tavyk eti geri tavuk suyu oldu tencerene dökün ve devamlı karıştırarak terbiyesi yavaşça ekleyin,10dakika ara sıra karıştırarak kaynatın,ateşi söndürüp sıcak servis edin maydanoz ile süsliyebilirsınız...

terbiye:yumurta sarısı+un+limon suyu+tuz+yarım su bardağı soğuk su-blenderden iyice çırpıyorum,

en son çorba kaynarken tereyağ tavada kızdırıp azcik pul biber attım ve çorbaya döktüm,bu kadar.

duygucum coooooooook gecmis olsun nilimeee insallah düzelmistir yavrum

filizcimmmmmmm gözün aydin canim insallah sag saglim almayi da allah nasip etsin canim
varsin oglan olsun saglikli hayirli evlat olsun da
bende senin bibi tekim evde o kadar erkegin icinde :)))))))))))

balim eymenede cok gecmis olsun canimmm

ocak ayinin yaraamaz erkek cocuklari bizimkiler valla bizimkiside eline ne gecer se atiyor
simdik bide plazma nin yanina gidip yan ceviriyor bi yandan da babasinin gözüne bakiyor kizacakmi diye :)))))))))

aklimda fazla bisey kalmadi kusura bakmayin

bu arada bugün esimde elinden ameliyat oldu cok sükür iyi
yarinda giremiye bilirim tabi merak ederseniz diye dedim
hepinizi veeeeeeeeeeeee yaramaz bebislerimizi öpüyorum opuyorumnanaktan

komşum gelmeden hemen bi günaydın diyim bayanssulusmile
günaydın hanımlar,
komşum hayırdır bugün geç kalmışsın uyudunmu yoksa :)

Duygucum çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelir canım benim nasıl yanıyordur şimdi çişini yaparken ama ilaçlar hemen etkisini gösteriyor düzelir hemen

Özlemcim sizede çok geçmiş olsun düşüyorlar malesef bende bi kere onatı yataktan düşürmüştüm kötü bir anıydı dikkat etmen gereken şişme morarma varmı bilinç kaybı varmı kusma varmı ? bunlar canım onun dışında lasonil süren çarptığı yerine

günaydıın kızlar

komşum uyuyabilirmiyim hiç kalktımda yazamadım bir türlü, sen nasılsın iyileştin mi

günaydın:))
uzun zamandır giremedimsempatiksalakcinni
duygu çok geçmiş olsun nil inşallah en kısa sürede atlatır!
esra canım estonya dasın demekeyvahedigeldismile berrak a kim bakıyo?
montesori bebeğin erkek demek hayırlı olsun ne güzel ikiz gibi olcaklar kaydirigubbakcemile5 kızımın kayınbirederi geliyo demek görümceden yırttıkaklinialirimsmile
kızlar duru yarım kase yerken çeyrek kaseye düştü çorba yemek istiyo dr.diş çıkarma döneminde olur ısrarcı olma dedi kahvaltı 2 kaşık sizinkilerde öylemibilmiyorumkismile
afacan canım eşine de geçmiş olsun a.s.
bu arada hülya aramıza hoşgeldinolumunekankayizsmile
ay aklımda kalanlar bunlar ohaoldumsmile

günaydın:)
tekrar teşekkür ederim canlarım ,dün geceyi nil ii geçirdi ama ben meraktan uyumadım desem yeridir.
aylincim n tatlı gözüküo ege öle:))
görkemse canım çok tatlı ankaralı annelerimiz var :))
tarifler için teşekkürler:)
afacan'nın eşine de çok geçmiş olsun,hemen ii olsun diorum..
valla yaşlanıorum affedin unuttuklarımı..

calemity şekerim selam sööle misafirine:))
canım diş çıkarırken kaşık kullanmamaya çalış yedirmek için,duru ondan yemiodur..işallah hemencecik çıkar..
esracım aşkı memnu seyretmiorum ben..

günaydın dedim gerisini getiremedim çıkmak zorunda kaldım :)

komşum ben aynıyım hala ya,öksürmekten ciğerlerim çıkacak sanki,

gülce sağol canım, nerelerdesin ne zamandır iyimisiniz cadı kızınla
yedikleri çok azmış yaa,benimkinin maşallahı var yemek konusunda
ama bazen onunda canı istemiyor ozaman ısrarcı olmuyoruz..

ayşe eşine geçmiş olsun..

duygu canım geçmiş olsun idrar yol.ilt. olmuş demek nil,
hemen atlatır inşallah yavrum..

kızlar ya nil mutfaktaki her çekmeceye yiyecek bişiler koymuş arada çıkarıp çıkarıp yio..:))
bi de otururken bi ayağı arkada bi ayağı önde oturuo normal mi:))??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…