2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anammm anammm aynısı bızım evde klozet kapagını acıp elını sokacak ıcıne bırakmıyorum dıye paralıyor kendını yırtıyor resmen
sabah benımle evı sıldı resmen toz alıyor,ıslak mendılını acmıs ıcınden bezı cıkarmıs koltugun ahsap kısmına suruyo napıyo bu dıye ızledım sonra tv dogru gıttı elı de ulasmıyor elını sallıyor medılle yanı sılıyor aklınca sonra benı gordu bastı yaygarayı aldım kucagıma mama sandalyesıne uzanıyor meger tepsısını sılecekmıs
dunurume duyurulur benım oglan tıtız olacak :))))))))
cokkkk fecı bı cocuk oldu parmagını pırızlerın ıcıne uzatıyor ya aklım gidiyor ödümü koparıyor aksama kadar cıglık cıglıga dolanıyorum evde :)))
yapmaaa kaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn bırakkkk kaaaaaaaaaaaannnnnnnnn ellemeee kaaannnnn

Özlemcim söylediklerinin hepsini egehanda yapıyor.))))Aşağıdaki tuvalet kapısı yanlışlıkla açık kalmasın, anında koştura koştura gidiyor.Eline ıslak mendilleri alıp bir taraftan siliyor yerleri, masaları bir taraftanda ağzına sokup suyunu emiyor, zor yetişiyoruz ağzına sokmadan.Tabii göremediklerimizde oluyordur.

Dün komşu gelmişti, onun oğlu ile bizimki benim çalışma masamın dolaplarını açıp içinde ne varsa dökmeye başlamışlar.Kızcağız ikisini birden almaya çalışıyor dolabın başından bizim ki hem kendini yerlere atıyor hemde ciyak ciyak bağırıyor alma diye.Neyse ben aldım kucağıma, benim kucağıma gelince ağlamayı kesti.Ama benden onun üstüne atılıp kazağının yakasını bir çekişi var göreceksin.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Bu yaşta bu sinir, ilerde ne yapacağız korktum açıkçası.Şöyle 12-13 yaşına geldiğinde baba oğul karşı karşıya gelirlerse benim aralarından kaçmam gerekiyor.İkisinde de acayip sinir var:))))

yok yok kesin bu ocak 2009 bebeklerine ait bi durum anladım ben. az sabretseydi normal doğsaydı bizimki şubatta doğcaktı ah ahh belki o zaman uslu olurdu...

ama olsun ya. yine de iyiki varlar dimi. geçecek bu günlerin hepsi. ben ilk aylarda ömür boyu emcek sandım dı kendiliğinden bıraktı emmeyi. bunlarıda bırakır zamanı gelince. bize düşen sabırlı ve dikkatli olmak.

bu arada bu ağzına götürme olayı 18 aya kadar sürüyomuş..

özlem en iyisini yapmışsın parka yatak olayıyla. bende yatağını değiştirsen adam gibi bi yatak alsam diyodum senin kaandan sonra vazgeçtim. en alt seviyey yatırıyorum bende. tehlike yok. tekrar kocaman geçmiş olsun..

ben kacıyorum kıslarr
hepınıze ıyı aksamlar bı de ıyı geceler :))

sagol canımmmmm
bencede eger almadıysan alma ıcındekı yatagı cıkardım yerıne sunger koydum olmadı bu kezde ellerını acık kısmına sokup sıkıstırdı en ıyısı park yatak taaa kii yatagına ınıp cıkana kadar

ii akşamlar:)
özlemcim prizler için koruyucular var tatlım al onlardan..
nil'e lazımlık aldım bakalım nası olacak?
nil 3 sayfayı okuyana kadar 3 kere düştü bile !!biz aralık doğumluyuz yani ocakla şubatla alakası yok,kader kader:))
dr,idrar kültürü istedi yarın gene çiş bekleyeceğim neys durmuo yıkayıp yatırayım öle geleyimopuyorumnanaktan

anam ben gittim ne işler yaptım geldim kimse 1 mesaj atmamışohaoldumsmile
hehe ben bi de bugün parmak boyası aldım nile ama sanırım pişman olacağım her yer boya oldueyvahedigeldismile bi de mum boya sordum yoktu,sipariş verdim işallah bunlar birasçık oyalar bisi:))
neys ben de alır başımı giderimopuyorumnanaktan

günaydın:))
uzun zamandır giremedimsempatiksalakcinni
esra canım estonya dasın demekeyvahedigeldismile berrak a kim bakıyo?
ay aklımda kalanlar bunlar ohaoldumsmile

selam canim
nerdesin sende uzun zamandir yoksun
ozlettin kendini
berraga kayinwalidem bakio canim esimle birlikte

berrakta ole butun mendil paketini bosaltio kokluo agzina sokuo yeri silio
priz icinde bizde koruyucu aldik rahat ettik tavsiye ederim

ben geldim bennnnn

bizim oğlanda klozet meraklısı kapağını kapatıyorum hemen açmaya çalışıyor birde taktık klozet fırçasına almak istiyor tabi vermiyorum bu seferde kızıyor gittik bugün marketten yenisini aldık koyduk oraya yeni fırça onun oldu

slmlar kızlar bugün komşudaydık çaya sonrada alışverişe çıktım ama pek bişey bulamadım bi kot aldım kızçemede biberon aldım
eltimin abisi vefat etmiş o memlekette kayınvaldemlerde gitti diğer eltim zaten çalışıyo biri apartmanda bülentte istersen bu haftada kal apartmanda kimse yok dedi dün akşam geldi kzıın gördü ama beni çok öslemiş ....... :) anlarsınız ya :)

ooo nazo aman ha çok ösletme kendinizemuszemusopuyorumnanaktan
esra nereye kaçtın,ee buldun uyuyacak yeri uyursun tabikaydirigubbakcemile5
benim de başım çatlıo ama artık evde yalnızken uyuyamıorum ya
aylin daha iisin işallah:)

fazla utandırma kız beni bilmiyorumkismile
olmadı ben seni alim c.tesi pazar tekrar götürüm dio bilemmiyorum yani zemuszemus

ayyy bu arada yeni bi karar daha benden hani bi süredir ikincimi mikinci konuşuyodum ya yok şekerler vazcaydım bi tane yeter babamızı nasıl ikn edicem bilmiyorum ama yok ya arkadaş kızımın bi erkek kardeşi olursa bi paylaşım olmaz abimle ben iki yaş var ii anlaşıyoruz ama herşeyi ne o bana ne ben ona anlatamıyoruzki tabiki varlığı yetiyo ama yinede.... bide bu devirde bi maaşla ben istiycemki kızıma herşeyi alim ama iki çocukla bu çok zor olucak küçükken iyide büyüdükçe msraflarıda büyüycek
amaaaan ne bilim siz bana bakmayın habire fikir değişikliği yaşıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…