özlemcim üzülme , hepimizinki aynı.Sadece senin çilen değil:)))
özlem en iyisini yapmışsın parka yatak olayıyla. bende yatağını değiştirsen adam gibi bi yatak alsam diyodum senin kaandan sonra vazgeçtim. en alt seviyey yatırıyorum bende. tehlike yok. tekrar kocaman geçmiş olsun..
günaydın:))
uzun zamandır giremedimsempatiksalakcinni
esra canım estonya dasın demekeyvahedigeldismile berrak a kim bakıyo?
ay aklımda kalanlar bunlar ohaoldumsmile
anammm anammm aynısı bızım evde klozet kapagını acıp elını sokacak ıcıne bırakmıyorum dıye paralıyor kendını yırtıyor resmen
sabah benımle evı sıldı resmen toz alıyor,ıslak mendılını acmıs ıcınden bezı cıkarmıs koltugun ahsap kısmına suruyo napıyo bu dıye ızledım sonra tv dogru gıttı elı de ulasmıyor elını sallıyor medılle yanı sılıyor aklınca sonra benı gordu bastı yaygarayı aldım kucagıma mama sandalyesıne uzanıyor meger tepsısını sılecekmıs
dunurume duyurulur benım oglan tıtız olacak :))))))))
cokkkk fecı bı cocuk oldu parmagını pırızlerın ıcıne uzatıyor ya aklım gidiyor ödümü koparıyor aksama kadar cıglık cıglıga dolanıyorum evde :)))
yapmaaa kaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn bırakkkk kaaaaaaaaaaaannnnnnnnn ellemeee kaaannnnn
anam ben gittim ne işler yaptım geldim kimse 1 mesaj atmamışohaoldumsmile
hehe ben bi de bugün parmak boyası aldım nile ama sanırım pişman olacağım her yer boya oldueyvahedigeldismile bi de mum boya sordum yoktu,sipariş verdim işallah bunlar birasçık oyalar bisi:))
neys ben de alır başımı giderimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?