2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesela neler koymuş,küflenecek şeylerse yemese daha iyi olur herhalde
elastiki vücudu var ne güzel işte annesi :)

heheh susamlı çubuk çıkardı demin ,geçenlerde salatalık,krep..
elinde makina yerleri süpürüodu,..beni de aldı yanına ..çekmeceden ekmek de çıktı...:))
ben çıkmalıyım izin vermio nil ,aylincim sen de kurtul be arkadaşım şu hastalıktan,du üflüorum burdan......

senin çekmeceler bakkal gibi olmuş yok yok :)))
ahh canım çok sağol belki iyi gelirde hemen iyileşirim
hadi kolay gelsin sana :)

linay canım duru yu istinya parka götürmüştüm yılbaşı haftası heryeri elledi düştü kalktı meğer virüs kapmış çok hasta oldu ishal i bile felaketti
iyileşmesi 2 haftayı aldı sonra annemlere giitim yeni geldim!

Gülce hoşgeldin nasılsın durunun doğumgününde aradım seni açmadın telini

ayşe eşine çok geçmiş olsun canım

ayy ekinsu canım valla duru tlf yere atıp Lcd ekranın kırdı tlf numun ekranı yok canım hava düzelsin en kısa zamanda tlf alcam kimseyi arayamıyorum arayanada yetişirsem açıyorum yoksa bilmiyorum kim ardı bilmiyorumkismileay çok uzun anlatım emelcim kusura bakma özürdilerim :sinifsinif:

teşekkür ederiz gülce teyzesi :)

oğlum çok yakışıklı oldu söylemesi ayıp, kız anaları bilmem anladınızmı bayanssulusmile

Günaydınlar herkese, nasılsınız_?
Afiyet olsun çağana:))))
Balık çorbasını bende çok severim.Balığı pek sevmem ama, kılçık ayıklamak zor geliyor:)))))Evde balık çorbasını eşim yapar, çokta güzel olur.Ama biz somonla yapıyoruz, bir kez başka bir balıkla denemişti güzel olmamıştı tadı.Egehan balığı çok seviyor, anasına çekmemiş o konuda.Çorbasını da severek içiyor.

bu arada bugün esimde elinden ameliyat oldu cok sükür iyi
yarinda giremiye bilirim tabi merak ederseniz diye dedim
hepinizi veeeeeeeeeeeee yaramaz bebislerimizi öpüyorum opuyorumnanaktan
Ge.çmiş olsun ayşecim eşine.Elinde ne vardı_?

kızlar ya nil mutfaktaki her çekmeceye yiyecek bişiler koymuş arada çıkarıp çıkarıp yio..:))
bi de otururken bi ayağı arkada bi ayağı önde oturuo normal mi:))??
Egehanda çekmecedeki baharat kavanozlarını alıp, salondaki koltuğun üzerine güzelce diziyor.Daha sonra da oradan alıp, tekrar çekmeceye yerleştiriyor.Yere dökülmüş, mama sandalyesinin tablasında kalmış kırıntılarda biz farketmezsek görüldüğü anda ağıza atılıyor.Nasıl engelleyeceğiz bilmiyorum bu yerdeki her bulduğunu ağzına atma işini.

teşekkür ederiz gülce teyzesi :)

oğlum çok yakışıklı oldu söylemesi ayıp, kız anaları bilmem anladınızmı bayanssulusmile

Maşallah çok tatlı gerçektende:))))Öpüyorum onun sarı kafasınıopuyorumnanaktan

Dün egenin azı dişlerinden biri patlamış.Akşam ağzını bir kontrol edeyim derken gördüm.Diğer taraftaki azısıda iyice kabarmış, o da çıkacak gibi.10 luyoruz dişleri.4 altta 4 üstte vardı, şimdi 6 üstte 4 altta olacak:))))

ah canım çok geçmiş olsun ..off zor valla

ohh valla abla,abi oldular,nil'in de 11 mi 12 mi bi türlü anlıamıorumkafamçokkarıştı
Allah 32 sini de göstersindelikafadulden

benim baharatlar yukarda ama masa üstündekiler her oturuşta problem oluodu,2 gün önce kaldırdım..başka çaresi yok:çok üzgünüm:yerdekileri benim kızım artık spürüozemuszemuszemuszemuszemuszemus

duygu çağanda ayaklarının biri arkada biri önde oturuyo. bizimkide çekmece dolap hepsi 50 kere dağıtılıp toplanıyo. bazan dağıttıklarını kendi topluyo. herşeyi kendi yerine koyuyo. giysi çekmecesini boşaltıp sonra geri çekmeceler tıkıştırıyo çok komik. dünde mutfak dolabını açıp ileriye uzandı baktı olmuyo dolabın içine girip işe devam etti.
geçenlerde de alışlverişe gitik. çöp torbası almıştım. eve gelince bizimki klasik poşetleri boşaltma işine girişti. ordan çöp torbasını aldı ( mutfaktaki en alt çekmecede duruyo poşetler falan) direk alt çekmeceyi açıp içine koyup çekmeceyide kapattı.

valla benim oğlumda hamarat kız anaları. eh tatlıda daha ne diyim bilmem.

eee kız anaları duyun duyun hamarat ve tatlı:))
bugün 2 talipli var:))
canım ya demek direkt dolaba girio ha!!bi de poşeti biliolar ,yerini biliolar,ya ben zaten her geçen gün nil'e baktıkça daha bi şaşırıorum..eskiden bilmezdim,bebeklerin bu kadar tatlı ve akıllı olduklarını..
huhuu hepinizi öpüorum kuzularımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende yeni aşık olmuş genç kız gibi ooldum. her geçen gün oğluşuma daha bi hayran kalıyorum. geceleri uyumak için yatıyorum. ama uyuyamıyorum. çağanı düşünüyorum. yaptıklarını yapacaklarını ne değişik bi duyguymuş bu yaa şükürle doluyum her anımda..

akşama yemeğe misafirim var. yemekleri hazırladım. şimdi ders çalışcam. kağıt kebabı yaptım. çok basit ama hem gözsterişli oluyo hemde çok leziz.
anlatayım mı..

1/2 kg kuşbaşı et
2 küp doğranmış ve hafifçe kızrtılmış patates
2 küp dğranmış havuç.
1 orta boy soğan
1 su bardağı kadar bezelye
tuz karabiber kırmızı pul biber

hepsini bir güzel harmanlıyoruz.

yağlı kağıtları büyük yuvarlak bi tencere kapağıyle daire şeklinde çizip kesiyoruz. içine harçtan koyup kağıdı bi köşesinden başlayıp üçgen üçgen yapıp sonuna kadar açımayacak biçimde sarıyoruz. 175 derece fırında 20 dk pişiriyoruz.

bu arada tariften 9-10 adet çıkıyor.

şükretmesini öğrendim ben de nilimle..
ii çalışmalar canım,akşam içinde afiyet olsun,çok kolaymış,denemeli:))

kızlar ya bu seferde ben mi hasta oluorum ne başım çok ağrıo,burnumda durmuo,dün gece donuodum,şimdik yanıorumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…