çok geçmiş olsun canım eşinebu arada bugün esimde elinden ameliyat oldu cok sükür iyi
yarinda giremiye bilirim tabi merak ederseniz diye dedim
hepinizi veeeeeeeeeeeee yaramaz bebislerimizi öpüyorum opuyorumnanaktan
canım benım oğlanda pek yemek yemıyor oturup ağlayasın gelıyor neden yemıyor dıye eşimde üsteleme diyor ama gel bana sorgünaydın:))
uzun zamandır giremedimsempatiksalakcinni
duygu çok geçmiş olsun nil inşallah en kısa sürede atlatır!
esra canım estonya dasın demekeyvahedigeldismile berrak a kim bakıyo?
montesori bebeğin erkek demek hayırlı olsun ne güzel ikiz gibi olcaklar kaydirigubbakcemile5 kızımın kayınbirederi geliyo demek görümceden yırttıkaklinialirimsmile
kızlar duru yarım kase yerken çeyrek kaseye düştü çorba yemek istiyo dr.diş çıkarma döneminde olur ısrarcı olma dedi kahvaltı 2 kaşık sizinkilerde öylemibilmiyorumkismile
afacan canım eşine de geçmiş olsun a.s.
bu arada hülya aramıza hoşgeldinolumunekankayizsmile
ay aklımda kalanlar bunlar ohaoldumsmile
nil sana zahmet olmasın dıye kendı yıyeceklerını ulaşabıleceği yere koymuş annesıkızlar ya nil mutfaktaki her çekmeceye yiyecek bişiler koymuş arada çıkarıp çıkarıp yio..:))
bi de otururken bi ayağı arkada bi ayağı önde oturuo normal mi:))??
bizim oğlan daha yeni uyudu sabah 7 den beri yaktaydı ya nasıl uykusuz bu çocuklar , onu uyutmaya çalışmaktan yoruldum valla yazamadım da size hiç
benımkı de yen uyudu uykusu var sağa sola düşüyor ama ınatla uyumak ıstemıyor .
duygu çağanda ayaklarının biri arkada biri önde oturuyo. bizimkide çekmece dolap hepsi 50 kere dağıtılıp toplanıyo. bazan dağıttıklarını kendi topluyo. herşeyi kendi yerine koyuyo. giysi çekmecesini boşaltıp sonra geri çekmeceler tıkıştırıyo çok komik. dünde mutfak dolabını açıp ileriye uzandı baktı olmuyo dolabın içine girip işe devam etti.
geçenlerde de alışlverişe gitik. çöp torbası almıştım. eve gelince bizimki klasik poşetleri boşaltma işine girişti. ordan çöp torbasını aldı ( mutfaktaki en alt çekmecede duruyo poşetler falan) direk alt çekmeceyi açıp içine koyup çekmeceyide kapattı.
valla benim oğlumda hamarat kız anaları. eh tatlıda daha ne diyim bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?