2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim oğlan daha yeni uyudu sabah 7 den beri yaktaydı ya nasıl uykusuz bu çocuklar , onu uyutmaya çalışmaktan yoruldum valla yazamadım da size hiç
Gülcecim geçmiş olsun duruya
Serpil bizimkide heryeri karıştıryor dediğin gibi bende her gün hayran kalıyorum ona
Duygucum çok doğru söylemişsin şükretmeyi öğrendim diye gerçekten öyle her gün şükrediyorum Allaha oğlumu bize verdiği için

bu arada bugün esimde elinden ameliyat oldu cok sükür iyi
yarinda giremiye bilirim tabi merak ederseniz diye dedim
hepinizi veeeeeeeeeeeee yaramaz bebislerimizi öpüyorum opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım eşine
canım benım oğlanda pek yemek yemıyor oturup ağlayasın gelıyor neden yemıyor dıye eşimde üsteleme diyor ama gel bana sor
çok ınrenıyorum şu çocukları yemek yıyenlere valla
kızlar ya nil mutfaktaki her çekmeceye yiyecek bişiler koymuş arada çıkarıp çıkarıp yio..:))
bi de otururken bi ayağı arkada bi ayağı önde oturuo normal mi:))??
nil sana zahmet olmasın dıye kendı yıyeceklerını ulaşabıleceği yere koymuş annesı
benım oğlanda sureklı çekmecelerı boşaltıp taşıyor odaya
nil çok elastık bır çocuk canım yaptıkları normal

serpilcım senınkının de maşallahı var kızım olsaydı talıp olurdu şu senın oğluna
kısmet ıkıncı ye kızım olursa artık

ay ama şimdilike biraz minik. inşallah gelişir. hiç sevmem minyatür erkekleri. öyle çok iride sevmem de amaan neyse. olcak olcak dalyan gibi olcak allahın izniyle..

ay duru tüm çekmecelei arkamı dönene kada dışarı döküyo mutfak banyo yatak odası birde evin heryerinden oyuncaklarını topluyorum ama oynamıyo atıyo sadecealsanaalsanasmile
ev sürekli dağınıkeyvahedigeldismile

valla iş güç bitmez oldu artık. deterjanların yerini değiştirdim. en dip dolaba koydum. önüne de elektrikli süpürgeyi koydum(benim süpürge hep mutfakta duruyo. 5 posta taşımaya gücüm yetmiyo. ) damacanayıda koymuştum oraya. dün bi o dolap kaldı ya karıştıramadığı olurmu hiç. uzanıyo olmuyo girmeye çalışıyo olmuyo o da tutmuş damacanayı ittiriyo baya da itti ama süpürgeyi çekemedi. korkuyorum kaş göz arası zarar vercek kendine diye.

topla topla hep dağınık biraz serbest olmak lazım aslında. yoksa hem kendimizi hemde bebiişleri üzeriz. zamanla bırakacaklar zaten. hayır dememeye çalışıyorum. bi yeri dağıtırken sessizce yanında bekliyorum hayır dedikçe daha şevkli yapıyo çünkü. bunlarda geçecek

slm kızlar metiş 1.30 da yattı hala uyuyo her gün 3 saat uyur bende yemek yaptım dusa girdim aldım kahvemi burdayım şimdigülce gecende aklıma geldin ne zamandır yoktun gecmiş olsun gelinime yaaaa eltisi olcAK görümcesi degil bu arada küçük ogluma kız bakıyorum aysegüüüüüülllll naz a talibim yerimsenibenveriyo musun bizim küçüge afacan valla sen gibi üçlemesem barikafamçokkarıştı

hepınıze gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekkur ederım
kaan ordan atlamyı oyun halıne getırmek ıstıyor yuregım agzımda uyudugunda,kalkıp kendını sallayacak asagıya dıye ödüm kopuyor cocuk psikopata bagladı olayı ((
oyun parkını cıkardım ıcıne sunger almıstım ıyı oldu onda yatırdım artık karyolada yatırmıcam ((
off ne bıtmez çilem varmıs

veririm filizcim nie vermiim zengin olurlar:) bakarsın ben de bi kız doğururum sen de 3. erkeği yaparsın onla da 3.yü kerteriz erkek nüfusu gitgide azalıomuş dünyada ben şimdiden ihtimalleri düşünüorum:))

özlem az önce nazın bi kuzeni geldi çocuk resmen kaçtı yenge nasıl dayanıosun yaa dio bi de 10yaşında dha çocuğu bile pes ettirdi neler yapıo klozete ayısını mı atmadı oyuncak sandığına girip tepesi üstü mü düşmedi en son altını alırken bi manevra yaptı yer gök .ok offf başım çatlıycak bugün çok huysuzdu diş çıkarıyo heralde çenesinden akıyo salyaları ıyh

Uffff, ayşegül kolay gelsin canım sana:)))Cidden çok zor, naz yaramazlıkta erkekleri aratmıyor maşallah:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…