2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kocan seni bu kadar özlemişken 2 de olur 3 de 4 dedelikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay ne güldüm ya alemsin yok beni özlesede tedbirini alır o hemen demiyo bi sene sonra falan daha doğrusu ben hazır olunca dio ama hiç istemediğimi duyunca nolcak bakalımfisfisfis

Nazo hadi bakalım bu hafta sonu gelemicen yani buralara tamam merak etmeyiz biz seni

Duyguuu sen niye uyuyamıyorsun yalnızken, bu arada Nil çok tatlı çıkmış maşallah şeker kız

keyfim yerinde öksürük devam :)
ıhlamur elma kabuğu ballı tarçınlı limonlu çay yaptım içiyorum

nazoo daha erken ama kardeşsiz bırakma kızını bence
hem bakarsın ikiz olur bu kadar özleme :jeyyar:

geçmiş olsun aylin abla gripmi olmuştun...

nasılsınız bebişlerii uyutan gelmiş sanırım...

evet faziletçim 10 gündür gribim çok kötü öksürüğüm var,

sen nasılsın bayadır görünmüyordun,eymen de iyimi?

benim sıpacık 9 da uyudu bu akşam

bu arada eymene kan ilacı vermeyi kestik..gece yatmadan önce veriyorduk uyumuyordu sonra eşim dediki uykusuzluğu yapan kan ilacı vermeyelim dedi...şimdi uyku problemimiz kalmadı maşallahgece acıkırsa uyumuyor zaten süt verince uyuyup kalıyor...belki bizde yanılıyor olabiliriz.

tekrar geçmiş olsun benimde nette problem vardı o yüzden..eymende iyi bu ara iştahıda düzeldi gibi şimdilik...eymen iyi olunca bende iyi oluyorumolumunekankayizsmile

aman aman ne güzel uykusuda yemeside düzelmiş,inşallah bozulmaz düzeni
çok uykusu vardı mamasını bile yemeden uyudu aç açına yaa
biberonla mama versem alırmı acaba

uykusu iyice derinleşince mamayı almıyor benim oğlan...birde uykusunu böldük diye kızıyorboshayallersmile

ben hiç mama vermedim hala emiyor gerçi ama doyurucu olmuyor oda..
böyle düzensiz uyudumu sevmiyorum..

aylincim keyfin yerinde olsun işallah öksürük de kalmaz yarına du bi daha üflüorum:)))
nazocum nie utanıosun:))
benim kötü bi alışkanlığım oldu bu yalnızken uyuyamama ,halbuki yıllarca yalnız yaşadım ama??kocam işte,bu hafta gececi(
eymen'e maşallah ne güsel gelişmeler:))
nil de ses vermeye başladı bakalım ne zaman bağıracak??

nil'in fotosu eski ama teşekkür ederiss:)
aylin nie düzensiz diosun uykusuna?yemeden uyudu die mi??bu arada ben arada bişi vermeyince nil eşşek gibi açıo ağzını,bugün nerdeyse 5 saat bişi yemedi,çorbasını bitirdi:))bi de ben vitagil die bi vitamine başladım,iştah açar diodu acaba o mu açtı?

valla kızlar ben gece 12 gibi aptamil veriyorum biberonla içinede 5-6 tane cici bebe atıyorum zabaha kadar uyuyo sabah 7 gibi başlıyo mızıldamay yine mama yada süt veiyom 9-10 gibi khvaltı

akşam mamasını yemediği için düzensiz dedim yoksa erken uyudu iyi oldu..

face bazen hata veriyor hatta bu aralar sıksık veriyor
ben şimdi cafeye sardım farmdan sıkıldım :)

ohh afiyet olsun defneciğe

ay ben de sıkıldım ama işte sanki yapmazsam ölecekler gibi gelio:))
kocamsız uyumam o kadar:))
defneye aferin benden de :)
annesi sen de kızma eguşa,o aç olsa uyumazdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…