esra selam ne zaman dönüyorsun yarın mı
ooo nazo aman ha çok ösletme kendinizemuszemusopuyorumnanaktan
esra nereye kaçtın,ee buldun uyuyacak yeri uyursun tabikaydirigubbakcemile5
benim de başım çatlıo ama artık evde yalnızken uyuyamıorum ya
aylin daha iisin işallah:)
aaa nası düştü oraya?geçmiş olsunmerhabalar kızlar olumunekankayizsmile kızım uyandı tam geçmişi okuyordum kimse yok buda benim şansım kızlar kızımı uyuturken kendimde uyumuşum gece 2 30 da küt diye birsesle uyandım ki yavrum petekle kumidinin arasında kalmış tabikide narayı bastı gece gece
eee depoladın işallah uykuyu:))ohh ne güsel kavuşuosun yarın kızına,evine:teytey::teytey:
nerdesiniz ayol tüm gün gezdiniz mi??
aylinim çok zahmet oldu canım,tekrar teşekkür ederima.s.a.s.opuyorumnanaktan
ellerine saglik canim gene döktürmüsünoyy oyy kocalar pek özlemli bu aralar sempatiksalakcinni
hadi sana iyi uykular duygucum :jeyyar:
incicim 2 paket krem şantiyi hazılıyorsun soğuk sütle,sütü çok koyma koyu kıvamlı olsun..
1 paket halleyi kare kare kes, şantinin içine at,1 muzu doğra minik minik,
ceviz veya fındık evde ne varsa onu at içine hepsini karıştır
silikon kalıbın varsa içine dökebilirsin ama başka bişeye koyacaksan strech koy önce daha rahat
çıkması için ,sabaha kadar buzlukta beklet,çıkarıncada üstüne çikolata sosu dök
sonrada afiyetle yiyin cokacimcoook
gecmis olsun canim insallah bir seyi yokturmerhabalar kızlar olumunekankayizsmile kızım uyandı tam geçmişi okuyordum kimse yok buda benim şansım kızlar kızımı uyuturken kendimde uyumuşum gece 2 30 da küt diye birsesle uyandım ki yavrum petekle kumidinin arasında kalmış tabikide narayı bastı gece gece
hahaha evet cocuklar bizden önce yola düsüyorsorma duygucum gezentiyiz valla demek bebişlerimiz de gezmeyi seviyor ki geziyor ocak anneleri:))
hahhaha nerden öğrendiki şuncacık bebeleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar 14 şubata plan yapan var mı?
kızlar 14 şubata plan yapan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?