2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar ben geldiiim ohhh valla bi gün geçirdim kocamla ama iii geldi dün akşam döndük eve sabah başbaşa kahvaltı yaptık sonra ben biraz evş topladım çamaşırlarıı falan yıkadım sonra kuaföre gittim saçımı kestirdim harika bi imaj yaptım kendime eve geldim lenslerimi taktım hafifte makyaj ohhh kendime geldim valla ne o öle hep sönük sönük sonra aşkımla alışverişe gittik sadece bi bot alabildim hem kalabalık hemde acaip indirim var ama orta bedenler kalmamış çok güzel bi mont beğend,m beden yok bu ara acaip alışveriş havamdayım para harcamam lazım :)))))))))))))))) bu haftada annedeyim h.içi burdaki arkadaşımla çıkıcam

haticecim benim için de kız kardeşlerimsiniss:))
14 şubat vs günleri ben de sevmiorum ama merak ettim sizin düşüncelerinizi,bi de eşim bişi sipariş etmiş o güne !!off
nazoooooo .......... ösledin mi ??delikafadulden
yeni imajın hayırlı olsun,dikkat et de yeni bebelere vesile olmasın:)))))))))kaydirigubbakcemile3
kızlar başım çatlıo,nil de erken yattı şaştım kaldım,ben de yatmalıyım,işallah:))opuyorumnanaktan

sağ olun kızlar neyazık ki herzamanki gibi 14 şubat sakin kendi halinde geçicek belki 1çikolata hediye olarak kuruyemişçidende bu beklenir değil mi

günaydın kızlar

bu sabah yine kötü uyandım başım çok ağrıyor , bu oğlanın da aybaşısı tuttu sanki sinir küpü herşeye bağırıyor

günaydın......
büyüdülerde bize kızmaya bile başladılar.... erkeklik taslıyo benimki istediğini vermeyim nasıl kızıyo bide pat yapıyo eliylee

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...
ne zamandır giriyom ama bakıp kapatmak zorunda kalıyorum
malum şubat tatili ya kaynımda geldi pc bana kalmıyo...

ewet gerçekten büyüdülerde bizlere kızıyolar ya
bizimkide istediini yapmayınca cırıltıyı basıyo:)

Günaydınlar herkee,nasılsınız_?
Geçmişi okudum epey kaynatmışınız hafta sonunda.Ama aklımda pek bişi kalmadı.Hafta sosnu bizde hep dışardaydık.İşe gelince buraya girmeye fırsatım oluyor zatiii:)))))

Günaydııın... Nezamandır bakamıyorum . ıki gündür aybüke çok kötü öksürüyor. Sürekli öğürüyor. Dün üç kez kustu. Balgamını çıkarmaya çalışıyor diye götürmedik ama bugün götüreceğiz doktora. Yemek yediremiyorum her kaşıkta öğürüp kızarıyor...

Neyse ben kaçar.

selam herkese.
ya ben galiba yatılı bakıcı almak zorunda kalıcam. burda bi kırgız köyü varmış. ordan genç kızları eve yatılı bakıcı olarak gönderiyorlarmış. kızların yaşı pek de büyük sayılmaz. 16-17 falan. bilmiyorum nasıl olur. aklımda bisürü soru işareti var. ama malesef bütün kapılar kapalı başka seçeneğimde yok. 2 ay gibi beraber yşıycaz zaten hırlı mı hırsız mı aklıllı mı görürüm herhalde. ne zor işmiş bu ya. allah hepimizie yardım etsin valla.
siz ne diyosunuz. sizce nelere dikkat etmem lazım. aklınıza gelenleri yazın bana nolur.

işin zor serpilcim ama başka kimse bulamayınca mecbursun tabi, yatılı insan evde çok zordur düşün misafire bile bir yere kadar katlanabiliyorsun eşinle rahat rahat uzanıp evde oturamıcaksın giyinemiceksin insan yeri geliyor don atlet dolaşıyor beyler için söylüyorum sonra tuvalete girip çıkmak tedbirli zor yani benim annem doğumda gelmişti 4 ay kalmıştı annemken zorlandık uzun süre gece gündüz beraber, hırlısı hırsız ayrı konu zaten dediğin gibi ama başka çözüm yoksa mecbur alırsınız eve

günaydın kızlar

bu sabah yine kötü uyandım başım çok ağrıyor , bu oğlanın da aybaşısı tuttu sanki sinir küpü herşeye bağırıyor
nil de bugün gıcık
Allah bize yardım etsin..
ah yavrum çok geçmiş olsun,gelince haber ver ne olduğunu..

ooff zor ya bi düşünelim bakalım,,
neys ben de kaçaropuyorumnanaktan

benide çok düşündürüyo. evde bi insan fikri zor. dediğin gibi annelere bile insan bi süre sonra gitseler diye bakıyo. rahatlık bozuluyo ama başka çarem kalmadı. birde ben nöbetlere başlıycam eşim sen nöbetçiyken ben eve gitmem napalım diyo gitmesin tamam da nerde kalcak bide o var yani. gece boyunca kızla çağanın yanlız kalması da beni düşündürüyo. off ya şaşırdım valla..

ah be yavrum ne oluyo sana habire aybükecim nie durmadan hasta oluyon sen kıyamm
gelince haber et tuğbacım... geçmiş olsun

serpilcim allah yardımcın olsun işin çok zor...
bi düşünelim bakalım...

merhaba umarım herkes iyidir gerçi kimse yok ama aylinin börek tarifini bilen varsa yazabilirmi lütfen acele tarafından

aylinin böreği diyorsunuz canımı çektiriyorsunuz kızlar ya

3 yufka
6 orta boy patates
200 gr kadar peynir
yarım paket margarin
2 yumurta ( 1 nin sarısı üstüne)
maydanoz

patatesleri haşlayıp rendeliyorsun ve diğer malzemelerle birlikte karıştırıp bir harç yapıyorsun sonra yufkanın birini serip üzerine bu harçtan sürüyorsun ancak ilk kat olduğundan yırtılmasın diye çok harç sürme sonra 2. yufkayıda üzerine serip yine harçtan sürüyorsun 3. yufkada da aynı işlem yapılıyor ve sonra hepsi rulo yapılıyor ortadan 2 ye kesilip buzdolabında 3 saat vakit varsa 1 gece bekletiliyor sonra dilim dilim kesip yumurta sürüp fırına veriyorsun

benim bildiğim kadarı ile böyle ıncicim sana benim bir püf noktam harç biraz yoğun olursa birazda süt koy cıvısın ki rahat sürülsün yufkaya

slm kızlar
en sonunda sağ salım gelıp kızıma kavustum
ilk bıkac dakıka bana hıc tepkı vermedı anlamsızca öle baktı sadece
korktum benı unutmus dıe ama sanırım saşkınlıktı sonrasında bı yapıstı bırakmadı daha
ayaga kalkınca ağlayıp durdu gıdıcem sandı sanırım ,bu arada ben memeyı keserım dıe dusunmustum ama 2 saat boyunce meme meme dıe ağlayınca emzırmek zorunda kaldım,nasıl memeden ayrılacak
bu arada kımler hala emzırıo acaba ve bırakanlar nasıl basardınız soylermısınız

Son düzenleme:
slmlar :))))
inannna a a a a a
bizimkide acaip çığlığa alıştı istediğini verme veya elinden al basıyo çığlığa başlıyo sonra yeer yatıp ağlamaya nası men edicem bu huyunu bilmem oysaki çok sakin bişey istedimi verme tuturmaz başka şeyle kanardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…