2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nazocum şimdilik yapabileceğin çok fazla bir şey yok.Sadece sen bir şeyi hayır veremem dediysen kesinlikle onun ağlamalarına karşı vereyim deme.Çünkü şimdiden bu alıştırmalara başladılar bu sıpalar.Acaba ağlamakla elimize bir şey geçer mi alıştırmaları bunlar:)))Eğer bir kez sözünden dönersen , bu huyundan hiç vazgeçmez.
Esracım hoşgeldinnn:))))Gözünaydın kızına da kavuştun, bak beni unutur mu diyordun:))Memeyi bile unutmamış..
Ben kestiğim zaman bu kadar bilinçli değildi, zaten karnı doymadığı için 2-3 gece sadece zorluk çekmiştim.Sende eğer kesmek istiyorsan , bir kaç gün kıyacaksın hem kendine hem ona.Berrak istese de başka şeylerle oyalayarak vermeyeceksin.Yapılabilecek fazla bişey yok.

esracım hoşgeldin kıyamam allah bir daha ayırmasın
benimkisi rahatsızlanınca birdaha almadı çokta istekli emmedi zaten ANNE özlenmezmi kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
esra hoşgeldin canım.

valla benim çağan ömür boyu emer diyodum kendiliğinden bıraktı. herhalde zamanı gelince o da bıorakır.

kavulşma anınızı gözümde canlandırdım gözlerşm doldu. allah ne bebeleri anasız nede anaları bebesiz komasın. tabi babalarıda...

canım hoşgeldin:teytey:
ah kıyamam gene gideceksin sandımafoldumbenmafoldumben
esracım keşke vermeseydin,ne güsel 1 haftadır almıodu,şimdi daha zor olacak ama vermeyeceksin,başka çaresi yok ama ne kadar ağlasa da ..
ben reçel tuz karıştırıp sürdüm 3 gün falan öle gezdim,zaten ilkinde tiksindi,soona açıp baktı,tuzu görünce uf oldu annem ,acıo dedim,bi kaç gün sürdü..

ah ahh valla nil kafayı arkaya bi atıo,içim erio kırıldı die ama taş kafalı valla:roflol::roflol:
meralin dediği dooru sakın hayır dediğin şeye evet deme,çok çok lazım olursa ben istediğini unutturup öle yapıorum artık neyse..
aaahh ahhh...

bugün de nerdeyse boş geçmişÇok üzgünüm çoook
neys ben de kaçaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin:Saruboceq:

ıyi akşamlar... Aybükede sadece geceleri emiyor.. Aslında sütte yok emzik niyetine kullanıyor:) Yakında bırakır gibime geliyor.. Zaten pekte düşkün değildi:)

Bugün doktora gittik, kuzum faranjit olmuş. Antibiyotiğe başladık tekrar... Zaten sürekli öğürüyordu doktor boğazına bakınca iyice midesi kalktı heralde kucağıma aldım üzerime kustu... Benim kaban olduğu gibi battı tabi. Çok kötü oldum yaa. Elim ayağım birbirine dolandı ne aybükenin üzerini silebiliyorum ne kendi üzerimi , zaten kendi üzerimi silmem mümkün değil . Kardeşim hemen bana giyecek bişeyler getirdi.. Doktorun odası ne oldu bilemiyorum(

Hanım efendi içeriden sesleniyor. Uykusu geldi galiba gidip yatıralım:)

merhabalar gerci kimse yok ama olsun

bende vakit bulup giremedim buraya
bizimkilerin okulari tatildi 3 gündür
allahtan yarin okul var da biraz bende rahat edeyim degilmi

günaydın kızlar

bu sabah yine kötü uyandım başım çok ağrıyor , bu oğlanın da aybaşısı tuttu sanki sinir küpü herşeye bağırıyor
ah be canim ya senin basinin agrisi uykusuzluktan bence
valla emelcim istedikleri olmadigi zaman avazlari ciktigi kadar bagiriyorlar :)))

iyi etmisiniz canim gezmekle senin icin de degisiklik olmusdur ..
gercekten evde dahada zor oluyor buraya girmek hele evde cocuklar olunca dahada zor:))

gecmis olsun tugbacim aybükemize

slmlar nasılsınız kızlar metiş bugun mahvetti beni egitimdeydim eve gec geldim ggeldim ki tam gaz deliriyo bes parmagı agsımdaydı sonra gırtlagımakadar indikafamçokkarıştıyattı yerlere agladı yumruk yaptı her seyi teekmeledi kulagımın içine bişiyler soktu zaten hiç kucagımdan inmiyo yazık degil mi karnımdakine yawmafoldumbenyeni huyu saCIMI CEKME TEPKİ VERMİCEKSİN VERİRSEN YANDIN:bbo:böyle bir g ündü...
yarın dogum günüm 28 olcakhihoyyytiki cocuk annesi olarak kutlucamgecen sene tek bebem vardı:kedi:seneye için plan yapmıyorumohaoldumsmile
esraaaaaaaaa hosgeldin
nazo yini sac seklini güle güle kullan

günaydın kızlar yine her zamanki gibi sabah nöbetçilerinden biri biziz

hoşgeldin canım döndüğüne en çok Berrak için sevindim canım benim kıyamam ona bundan sonra her gidişinde dönmiyeceksin sanabilir ve o yüzden sana daha çok yapışabilir :)) yavrum kıyamam daha minicikler anne kuzusular ne yapsınlar, bu arada ben hala emziriyorum 2 yaşına kadar da kendi bırakmazsa emzirmeyi düşünüyorum kendi kendine bırakabilir belki ilerde
bizimkide öyle hemen dönüyor arkasını kafayı sağa yada sola çeviriyor kızgın bir şekilde kendi kendine söyleniyor bağırıyor sonra yere oturup ayakalarını vuruyor yere birde yere yüzüstü uzanıp ayaklarını kollarını yana açıyor maximum reklamına göndericem onu zaten :)))
çok geçmiş olsun tuğbacım inşallah hemen atlatırsınız

doğum günün kutlu olsun Fifoşcum mutlu yıllar sana a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus

kızlar dün Aylinle konuştum uzun bir süre gündüzleri siteye giremiyecekmiş işyerinde bir problem varmış bilgisayarda sanırım , akşamlarıda evden de giremeyebilirim dedi işgüç yemek telaşından dolayı fırsat bulursam dedi , hepinize çok çok selam söyledi kızlar beni unutmasın dedi

günaydın hanımlar filizcim nice yıllara

karnındakine yazık ta metinede yazık güzelim kaç günlerdir annende sen işte özlemiştir annesini :)))

bence annesini görmeyen bebek huysuzlaşıyor... ne zaman işe gelsem ezgi 2 gün kendine gelemiyor.

bizimkide elinden bir şey alınca kendini yere atıyordu...

hava güzelken parka çıkardım salıncaktan inmek istedi sandım indirdim kendini bir attı yere nasıl aglıyor kaldıramıyorum yerden

bıraktım oturdum banka döndüm arkamı da yüz üstü yattı aglıyor yerde çıldırdım en sevmediğim çocuk tipi hiç bakmadım tıpış tıpış geldi yanıma... bir kaç kez daha yaptı yine aynı hiç oralı olmadım sonund bıraktı ama çok inatçı uzun sürüyor ağlaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…