slm kızlar
en sonunda sağ salım gelıp kızıma kavustum
ilk bıkac dakıka bana hıc tepkı vermedı anlamsızca öle baktı sadece
korktum benı unutmus dıe ama sanırım saşkınlıktı sonrasında bı yapıstı bırakmadı daha
ayaga kalkınca ağlayıp durdu gıdıcem sandı sanırım ,bu arada ben memeyı keserım dıe dusunmustum ama 2 saat boyunce meme meme dıe ağlayınca emzırmek zorunda kaldım,nasıl memeden ayrılacak
bu arada kımler hala emzırıo acaba ve bırakanlar nasıl basardınız soylermısınız
canım hoşgeldin:teytey:slm kızlar
korktum benı unutmus dıe ama sanırım saşkınlıktı sonrasında bı yapıstı bırakmadı daha
ayaga kalkınca ağlayıp durdu gıdıcem sandı sanırım ,bu arada ben memeyı keserım dıe dusunmustum ama 2 saat boyunce meme meme dıe ağlayınca emzırmek zorunda kaldım,nasıl memeden ayrılacak
slmlar :))))
inannna a a a a a
bizimkide acaip çığlığa alıştı istediğini verme veya elinden al basıyo çığlığa başlıyo sonra yeer yatıp ağlamaya nası men edicem bu huyunu bilmem oysaki çok sakin bişey istedimi verme tuturmaz başka şeyle kanardı
esra hoşgeldin canım.
valla benim çağan ömür boyu emer diyodum kendiliğinden bıraktı. herhalde zamanı gelince o da bıorakır.
kavulşma anınızı gözümde canlandırdım gözlerşm doldu. allah ne bebeleri anasız nede anaları bebesiz komasın. tabi babalarıda...
ah be canim ya senin basinin agrisi uykusuzluktan bencegünaydın kızlar
bu sabah yine kötü uyandım başım çok ağrıyor , bu oğlanın da aybaşısı tuttu sanki sinir küpü herşeye bağırıyor
iyi etmisiniz canim gezmekle senin icin de degisiklik olmusdur ..Günaydınlar herkee,nasılsınız_?
Geçmişi okudum epey kaynatmışınız hafta sonunda.Ama aklımda pek bişi kalmadı.Hafta sosnu bizde hep dışardaydık.İşe gelince buraya girmeye fırsatım oluyor zatiii:)))))
gecmis olsun tugbacim aybükemizeGünaydııın... Nezamandır bakamıyorum . İki gündür aybüke çok kötü öksürüyor. Sürekli öğürüyor. Dün üç kez kustu. Balgamını çıkarmaya çalışıyor diye götürmedik ama bugün götüreceğiz doktora. Yemek yediremiyorum her kaşıkta öğürüp kızarıyor...
Neyse ben kaçar.
selam herkese.
ya ben galiba yatılı bakıcı almak zorunda kalıcam. burda bi kırgız köyü varmış. ordan genç kızları eve yatılı bakıcı olarak gönderiyorlarmış. kızların yaşı pek de büyük sayılmaz. 16-17 falan. bilmiyorum nasıl olur. aklımda bisürü soru işareti var. ama malesef bütün kapılar kapalı başka seçeneğimde yok. 2 ay gibi beraber yşıycaz zaten hırlı mı hırsız mı aklıllı mı görürüm herhalde. ne zor işmiş bu ya. allah hepimizie yardım etsin valla.
serpilcim senin isinde cok zor be canim
helede evde yabanci bi genc kiz
iki ayda nasil cözecen insanin iyimi kötümü oldugunu
insan akrabalarini cözemiyor da
hosgeldin evine esracim ... kiyamam ben berak ima yavrum benimslm kızlar
allah birdaha ayirmasin canim
İyi akşamlar... Aybükede sadece geceleri emiyor.. Aslında sütte yok emzik niyetine kullanıyor:) Yakında bırakır gibime geliyor.. Zaten pekte düşkün değildi:)
Bugün doktora gittik, kuzum faranjit olmuş. Antibiyotiğe başladık tekrar... Zaten sürekli öğürüyordu doktor boğazına bakınca iyice midesi kalktı heralde kucağıma aldım üzerime kustu... Benim kaban olduğu gibi battı tabi. Çok kötü oldum yaa. Elim ayağım birbirine dolandı ne aybükenin üzerini silebiliyorum ne kendi üzerimi , zaten kendi üzerimi silmem mümkün değil . Kardeşim hemen bana giyecek bişeyler getirdi.. Doktorun odası ne oldu bilemiyorum(
Hanım efendi içeriden sesleniyor. Uykusu geldi galiba gidip yatıralım:)
tekrar cok gecmis olsun tugbagcim insallah cabuk atlatir yavrum
hoşgeldin canım döndüğüne en çok Berrak için sevindim canım benim kıyamam ona bundan sonra her gidişinde dönmiyeceksin sanabilir ve o yüzden sana daha çok yapışabilir :)) yavrum kıyamam daha minicikler anne kuzusular ne yapsınlar, bu arada ben hala emziriyorum 2 yaşına kadar da kendi bırakmazsa emzirmeyi düşünüyorum kendi kendine bırakabilir belki ilerdeslm kızlar
bizimkide öyle hemen dönüyor arkasını kafayı sağa yada sola çeviriyor kızgın bir şekilde kendi kendine söyleniyor bağırıyor sonra yere oturup ayakalarını vuruyor yere birde yere yüzüstü uzanıp ayaklarını kollarını yana açıyor maximum reklamına göndericem onu zaten :)))slmlar :))))
inannna a a a a a
bizimkide acaip çığlığa alıştı istediğini verme veya elinden al basıyo çığlığa başlıyo sonra yeer yatıp ağlamaya nası men edicem bu huyunu bilmem oysaki çok sakin bişey istedimi verme tuturmaz başka şeyle kanardı
çok geçmiş olsun tuğbacım inşallah hemen atlatırsınızİyi akşamlar... Aybükede sadece geceleri emiyor.. Aslında sütte yok emzik niyetine kullanıyor:) Yakında bırakır gibime geliyor.. Zaten pekte düşkün değildi:)
Bugün doktora gittik, kuzum faranjit olmuş. Antibiyotiğe başladık tekrar... Zaten sürekli öğürüyordu doktor boğazına bakınca iyice midesi kalktı heralde kucağıma aldım üzerime kustu... Benim kaban olduğu gibi battı tabi. Çok kötü oldum yaa. Elim ayağım birbirine dolandı ne aybükenin üzerini silebiliyorum ne kendi üzerimi , zaten kendi üzerimi silmem mümkün değil . Kardeşim hemen bana giyecek bişeyler getirdi.. Doktorun odası ne oldu bilemiyorum(
Hanım efendi içeriden sesleniyor. Uykusu geldi galiba gidip yatıralım:)
slmlar nasılsınız kızlar metiş bugun mahvetti beni egitimdeydim eve gec geldim ggeldim ki tam gaz deliriyo bes parmagı agsımdaydı sonra gırtlagımakadar indikafamçokkarıştıyattı yerlere agladı yumruk yaptı her seyi teekmeledi kulagımın içine bişiyler soktu zaten hiç kucagımdan inmiyo yazık degil mi karnımdakine yawmafoldumbenyeni huyu saCIMI CEKME TEPKİ VERMİCEKSİN VERİRSEN YANDIN:bbo:böyle bir g ündü...
yarın dogum günüm 28 olcakhihoyyytiki cocuk annesi olarak kutlucamgecen sene tek bebem vardı:kedi:seneye için plan yapmıyorumohaoldumsmile
esraaaaaaaaa hosgeldin
nazo yini sac seklini güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?