2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınlar, nasılsıız kızlar_?
Yeni yaşın kutlu olsun hayatım:))))28 de benim kucağımda iki tane vardı zaten,hemde biri 9 diğeri 6 yaşında olaraksempatiksalakcinni
Bizimkinde de hastalık saç çekmek, anneannesi öğretmiş şimdi, saç çekeceği zaman cici cici diye sevdiriyor.Tam saç çekeceğini anladığımızda cicicici diyoruz, saçımızı çekmiyor seveceğim diye dağıtıyor.

Sağol emelcim haber verdiğin için. Sen nasılsın, onat nasıl_?

Duygu geçmiş olsun canım, niye ateşlendi yine nil acaba_?Üşüttü mü ki_?

Tuğbacım sizede geçmiş olsun canım.Kıyamam küçücük bebeişime.İnşallah çabucak atlatırsınız.

Serpil dün yazamadım, zor güzelim yaa evde hiç tanımadığın biriyle yaşamak.Ama yapacak birşey olmayınca mecbur kalıyor insan.Kolay gelsin sana.

Merhaba deryacım, nasılsın_?
Haklısın bende hiç sevmem böyle çocuk tipini, ama başta göstereceksin tepkini, doğrusunu yapmışsın.Şimdilik deneme safhasındalar.Onlar öyle yaptıklarında tepki vermeyeceksin, görmemiş gibi davranacaksın.Bir süre sonra düzeliyor zaten.

unutulur musun be arkadaşımopuyorumnanaktan
canım ya ay biz hasata olalım da onlar olamsın artık yeterklava:
valla annesini gören çocuklarda hırçın olabilio deryacım,bizimki de kendini atıo yere,çığlık çığlığa ama seninle aynı taktiği yapıorum ben de ..

nee 2 tane biri 9 biri 6..ben 28imde birine bakarken delirmemek için kendimi korumaya çalışıorumsempatiksalakcinni
meralcim cici taktiği işe yarıo heleki yapma,hayır de valla nil beni süründürüo..

ya demin nil durgunlaştı ya kucaamda 1 dk içinde uyudu şaştım kaldım,15 dk başında bekledim acaba bişi mi oldu die:uhm:

benim oğlan yine bugün sapıttı uyumuyor çocuk tam yarım saatdir emziriyorum ayağımda sallıyorum kucağımda sallıyorum yok yok, atıyor kendini kucağımdan, kafayı oraya buraya atıyor, artık kucakta tutmakda mümkün değil ayakta sallamakta, yine sinir hastası oldum valla, şimdi kendi kendine dolanıyor evin içinde kendince konuşarak sarhoş sarhoş yürüyor oraya burayada çarpıyor tabi off off

slmm cinler periler kendi kendime konuşıyım azcık
beni merak etmedinizmi ya 3gündür falan girmiorum 15lik kızlar gibi oturdum alacakaranlık serisi okuorum kaç gündür ya nihayet son kitaba geldim bu da bitsin de rahatlıycam
ctesi aylinlerle karşılaştık gezerken eguş paşa paşa otrmuş arabasında gülücük dağıtıyodu naz cadısı da yerlerden çöpleri mama maama die almaya çalışırken eguşu görünce en çapkın sırıtışıyla yanına koştu ahah çok kitap okuduum belli mi oluyo ne kahretsin kültürlü olmak bambaşka:)))
bi ocak annesi daha hayatıma girdi buarada benim eski kadın hani nazı bile bıraktığım deli gibi ev telimizi kullanmış hmen çıkardım yeni kadın da 16ocak annesi hem de ikiz kız:))hadi inşallah bu yamuk yapmaz
duygu ya nil çok sık hastalanıyo heralde bünyesi zayıf bi danış doktoruna naapman lazım belki güçlendirici vitamin falan verir

Herkese iyi günler..Aybüşü uyutmuştum yarım saat olmadan uyandı. Evi temizlemem lazım, akşama yemek yok çokta uykum var

Bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Hafta sonu kardeşimle Sıvasa gitmeyi düşünüyordum ama eşim hasta hasta gitmeyin diyor. ınş hafta sonuna kadar iyileşir

Son düzenleme:
Ay canım benimmm, annesi nil hasta ya ondandır kuzumun sessizliği:))

Bu aralar başlıyor artık emelcim sendromlar:))Uyumayacağım, gezeceğim diye uğraşıyorlar.Sarhoş sarhoş dolanıyorlar, birde o sarhoş dolaşmalarında ya düşüyorlar ya bir yerlere vuruyorlar.Akıllı uslu uyusalar uyansalar ne güzel olacak ama nerdeeeee....

Maşallah ayşegül, nazla bir de kitap okumaya fırsat buluyorsun.Ben evde ne bilgisayara girebiliyorum ne de kitap okuyabiliyorum.Akşam yattıktan sonra zaten pilim bitmiş oluyor.Dün akşam, Egeyi uyuttum bende 9,30 da yatmaya gittim.Artık iyice pilim bitmiş, iyi oldu.
Eeeee, naz hanım, cişveli kızım.Paşayı cilvesiyle ayartmaya kalkmış demekki.
Boşver tuğba evi filantemizlemeyi, sen şimdi sadece aybüke ile ilgilen.Temizlik nasıl olsa olur.Akşamd dışardan bişeyler getirtirsin eşine.Uyku içinde aybüke uyuduğunda sende uyumaya çalış, başka çözüm yok:)))
İnşallah iyileşir gidersiniz, değişiklik olur.

14şubatta ya annemde olucam ya da burda bi balıkçı keşfettik bebek bakıcısı var orda yemek yeriz ne romantik

geçmiş olsun kıyamam ya
onlar hasta olmasın dıye çırpınırken daha mı çok hasta oluyorlar ya
doğum gunun kutlu olsun canım zor valla allah yardımcın olsun.geçeçek bunlarda
merhaba canım
,çok ii diilim nil 38.8 ateşli,sen nasılsın,oğlum nası,?
nile geçmiş osun annesı bıraz sık hasta oluyor galıba nilcim acaba diş mi çıkartıyor ?
geçen benımkıde diş çıkartığı zaman ateşlendı de

ay gerçekten bunlar rezıl edıyorlar ınsanı sokakta bır ağlaşışı oluyor benımkınınde sankı dayaktan olduruyorum
bızde dun havayı guzel bulduk çıktık ıyıkıde çıkmşız bugun acayıp yağmur yağıyor
oğlum meydandakı kuşları kovaladı
bır tanesı yanına gelecek gıbııı odu korkudan ağlamaya başladı hadı gıdelım dedım ağladı

[

sagolun kızlarbayanssulusmileopuyorumnanaktan:enbuyukkk:
deryaaaaaaaaa metiş i bırakmadım annemde bende gitmedim ama sabahtan keyifli öglen güzel uyuyo ögleden sonra kurt adamkafamçokkarıştısABAH ki cocukla aksam ki arasında daglar varklava:
aysegül eeee kadın cocukları napcak ki o da bize takılırmıs nette onu da cıkarırmıssınkaydirigubbakcemile3
basaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak dogum günün kutlu olsun nice senelerea.s.
biri daha bugun dogmustu ama kimdiCADIARZU
emeeeeeeeeel dün hersey için sagol a.s.cok tatlısınız ana ogul masallah ikinize de

ben egitime gidiyorum kactım yarında sınav varkafamçokkarıştı
bugun cok güldüm metiş e yemek yedirdim iki kasık zorla tabagı mutfaga götürdüm tv de acık bir bakttım acmıs bacakları ööööfffffff üfffffff yapıyo ebru sallıyla pilatese baslamıs bizimki iki gram yemişdi onufda iki dakika da verdikaydirigubbakcemile3

ooooh maşallah annesi ne güzel plateste yaparmış benim oğlum:)))))
Haydi sana güle güle , iyi eğitimler.

hahha ebruyu mu örnek almış kendine:))
yok be kızlar nil maşallah iidir ama son hafta idr.yol.ilt.sebebiyle hasta.saat 12 gibi çişini yetiştirdim gene kültür için dün çıkan olmamış,tekrar istedilerneys gittim acilde bi baktılar ateş olmuş gebe 38.8 soyduk,iğne yaptılarsoğuk uygulama yaptırmadı,beklediğimiz odada 2 hamile vardı bi 7 aylık bi ri de meğersem doğum sancısındaymış..21 yaşında 2.bebek..ben dru görmeye gittiğimde onu almışlar doğuma,göremedim aklım kaldı..

benim sıpada son 1.5 saatdir uyuyor sabahtan beri o kadar direnirde o kadar geç uyursa böyle olur , aman uyusun uykusunu alsın keyifli olsunda yeter sonra mızmızlık yapmasın

ayşegül kaç gündür arıcam seni bir türlü denk getiremedim şu balıkçı nerdeymiş bizde gidelim

şuan işteyim benim ev curcuna olmuş :))

annem kayınvalidem teyzem üç yegenim ezgiye bakıyor :)))

ya canım nilim ne çok çektiniz bu ara kıyamam sana ya...

ezgide kusup duruyor dogru düzgün yediremiyoruz artık öksürüğünden kusuyordu o geçti kaç gündür yine yiyor hop kusuyor ne oluyor bu çocuklara ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…