Yeni yaşın kutlu olsun hayatım:))))28 de benim kucağımda iki tane vardı zaten,hemde biri 9 diğeri 6 yaşında olaraksempatiksalakcinnislmlar nasılsınız kızlar metiş bugun mahvetti beni egitimdeydim eve gec geldim ggeldim ki tam gaz deliriyo bes parmagı agsımdaydı sonra gırtlagımakadar indikafamçokkarıştıyattı yerlere agladı yumruk yaptı her seyi teekmeledi kulagımın içine bişiyler soktu zaten hiç kucagımdan inmiyo yazık degil mi karnımdakine yawmafoldumbenyeni huyu saCIMI CEKME TEPKİ VERMİCEKSİN VERİRSEN YANDIN:bbo:böyle bir g ündü...
yarın dogum günüm 28 olcakhihoyyytiki cocuk annesi olarak kutlucamgecen sene tek bebem vardı:kedi:seneye için plan yapmıyorumohaoldumsmile
esraaaaaaaaa hosgeldin
nazo yini sac seklini güle güle kullan
Sağol emelcim haber verdiğin için. Sen nasılsın, onat nasıl_?kızlar dün Aylinle konuştum uzun bir süre gündüzleri siteye giremiyecekmiş işyerinde bir problem varmış bilgisayarda sanırım , akşamlarıda evden de giremeyebilirim dedi işgüç yemek telaşından dolayı fırsat bulursam dedi , hepinize çok çok selam söyledi kızlar beni unutmasın dedi
Merhaba deryacım, nasılsın_?günaydın hanımlar filizcim nice yıllara
karnındakine yazık ta metinede yazık güzelim kaç günlerdir annende sen işte özlemiştir annesini :)))
bence annesini görmeyen bebek huysuzlaşıyor... ne zaman işe gelsem ezgi 2 gün kendine gelemiyor.
bizimkide elinden bir şey alınca kendini yere atıyordu...
hava güzelken parka çıkardım salıncaktan inmek istedi sandım indirdim kendini bir attı yere nasıl aglıyor kaldıramıyorum yerden
bıraktım oturdum banka döndüm arkamı da yüz üstü yattı aglıyor yerde çıldırdım en sevmediğim çocuk tipi hiç bakmadım tıpış tıpış geldi yanıma... bir kaç kez daha yaptı yine aynı hiç oralı olmadım sonund bıraktı ama çok inatçı uzun sürüyor ağlaması
unutulur musun be arkadaşımopuyorumnanaktankızlar dün Aylinle konuştum uzun bir süre gündüzleri siteye giremiyecekmiş işyerinde bir problem varmış bilgisayarda sanırım , akşamlarıda evden de giremeyebilirim dedi işgüç yemek telaşından dolayı fırsat bulursam dedi , hepinize çok çok selam söyledi kızlar beni unutmasın dedi
canım ya ay biz hasata olalım da onlar olamsın artık yeterİyi akşamlar... Aybükede sadece geceleri emiyor.. Aslında sütte yok emzik niyetine kullanıyor:) Yakında bırakır gibime geliyor.. Zaten pekte düşkün değildi:)
Bugün doktora gittik, kuzum faranjit olmuş. Antibiyotiğe başladık tekrar... Zaten sürekli öğürüyordu doktor boğazına bakınca iyice midesi kalktı heralde kucağıma aldım üzerime kustu... Benim kaban olduğu gibi battı tabi. Çok kötü oldum yaa. Elim ayağım birbirine dolandı ne aybükenin üzerini silebiliyorum ne kendi üzerimi , zaten kendi üzerimi silmem mümkün değil . Kardeşim hemen bana giyecek bişeyler getirdi.. Doktorun odası ne oldu bilemiyorum(
Hanım efendi içeriden sesleniyor. Uykusu geldi galiba gidip yatıralım:)
valla annesini gören çocuklarda hırçın olabilio deryacım,bizimki de kendini atıo yere,çığlık çığlığa ama seninle aynı taktiği yapıorum ben de ..günaydın hanımlar filizcim nice yıllara
karnındakine yazık ta metinede yazık güzelim kaç günlerdir annende sen işte özlemiştir annesini :)))
bence annesini görmeyen bebek huysuzlaşıyor... ne zaman işe gelsem ezgi 2 gün kendine gelemiyor.
hava güzelken parka çıkardım salıncaktan inmek istedi sandım indirdim kendini bir attı yere nasıl aglıyor kaldıramıyorum yerden
bıraktım oturdum banka döndüm arkamı da yüz üstü yattı aglıyor yerde çıldırdım en sevmediğim çocuk tipi hiç bakmadım tıpış tıpış geldi yanıma... bir kaç kez daha yaptı yine aynı hiç oralı olmadım sonund bıraktı ama çok inatçı uzun sürüyor ağlaması
Günaydınlar, nasılsıız kızlar_?
Yeni yaşın kutlu olsun hayatım:))))28 de benim kucağımda iki tane vardı zaten,hemde biri 9 diğeri 6 yaşında olaraksempatiksalakcinni
Bizimkinde de hastalık saç çekmek, anneannesi öğretmiş şimdi, saç çekeceği zaman cici cici diye sevdiriyor.Tam saç çekeceğini anladığımızda cicicici diyoruz, saçımızı çekmiyor seveceğim diye dağıtıyor.
Sağol emelcim haber verdiğin için. Sen nasılsın, onat nasıl_?
Duygu geçmiş olsun canım, niye ateşlendi yine nil acaba_?Üşüttü mü ki_?
Tuğbacım sizede geçmiş olsun canım.Kıyamam küçücük bebeişime.İnşallah çabucak atlatırsınız.
Serpil dün yazamadım, zor güzelim yaa evde hiç tanımadığın biriyle yaşamak.Ama yapacak birşey olmayınca mecbur kalıyor insan.Kolay gelsin sana.
geçmiş olsun kıyamam yaİyi akşamlar... Aybükede sadece geceleri emiyor.. Aslında sütte yok emzik niyetine kullanıyor:) Yakında bırakır gibime geliyor.. Zaten pekte düşkün değildi:)
Bugün doktora gittik, kuzum faranjit olmuş. Antibiyotiğe başladık tekrar... Zaten sürekli öğürüyordu doktor boğazına bakınca iyice midesi kalktı heralde kucağıma aldım üzerime kustu... Benim kaban olduğu gibi battı tabi. Çok kötü oldum yaa. Elim ayağım birbirine dolandı ne aybükenin üzerini silebiliyorum ne kendi üzerimi , zaten kendi üzerimi silmem mümkün değil . Kardeşim hemen bana giyecek bişeyler getirdi.. Doktorun odası ne oldu bilemiyorum(
Hanım efendi içeriden sesleniyor. Uykusu geldi galiba gidip yatıralım:)
doğum gunun kutlu olsun canım zor valla allah yardımcın olsun.geçeçek bunlardaslmlar nasılsınız kızlar metiş bugun mahvetti beni egitimdeydim eve gec geldim ggeldim ki tam gaz deliriyo bes parmagı agsımdaydı sonra gırtlagımakadar indikafamçokkarıştıyattı yerlere agladı yumruk yaptı her seyi teekmeledi kulagımın içine bişiyler soktu zaten hiç kucagımdan inmiyo yazık degil mi karnımdakine yawmafoldumbenyeni huyu saCIMI CEKME TEPKİ VERMİCEKSİN VERİRSEN YANDIN:bbo:böyle bir g ündü...
yarın dogum günüm 28 olcakhihoyyytiki cocuk annesi olarak kutlucamgecen sene tek bebem vardı:kedi:seneye için plan yapmıyorumohaoldumsmile
esraaaaaaaaa hosgeldin
nazo yini sac seklini güle güle kullan
nile geçmiş osun annesı bıraz sık hasta oluyor galıba nilcim acaba diş mi çıkartıyor ?merhaba canım
,çok ii diilim nil 38.8 ateşli,sen nasılsın,oğlum nası,?
ay gerçekten bunlar rezıl edıyorlar ınsanı sokakta bır ağlaşışı oluyor benımkınınde sankı dayaktan olduruyorumgünaydın hanımlar filizcim nice yıllara
14şubatta ya annemde olucam ya da burda bi balıkçı keşfettik bebek bakıcısı var orda yemek yeriz ne romantik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?